Stare teme
By flameni
Stiglitz napisao:
flameni napisao:
Stiglitz napisao:Evo kako se resava pitanje sponzora :lol:
http://www.zurnal.rs/2013/07/03/kosarka ... index.html

Koga bi mi mogli da izreklamiramo :think:

Durex!
Slika Duleta, pa Covica i natpis - Znao sam da ce trajati duze, ali 12 godina i dalje nisu zatrudneli...
Reseno salji predlog uz skauting ....
Ima tu jos dosta ideja, treba da se razradi, ali Durex treba da ciljamo.
Npr
- Nakon sexa nateracete je da potrosi brdo para i da vam se vrati jos lepsa
- Promenice sve, cak i ime, samo da bi opet zavrsila sa tobom
- Menjace agregatna stanja i ostace uvek pod vama
- Svaki put ce joj biti kao prvi
- Ostavljacete je bez daha i u cudu (ovde ubacujemo onu sliku sa Bertinom trojkom na drugoj utakmici finala)

Ovo su neke odo promo naziva za kampanje, uz to mesati Duletove slike i njegov blazeni osmeh.Zamisli taj trip da kupujes kondom koji ti preporucuje Dule jer on zna kako se to radi najbolje... :D
Korisnikov avatar
By Vojvoda
MILOS OBILIC napisao:
Vojvoda napisao:Platicemo i 200 hiljada kada Covic prizna da ste FMP, a ne Zvezda. I dosadan si, ne znam kako ne shvatis to jednom...
ti si mi sav zanimljiv.
I jos vas Zvezda nije ni tuzila,a vi ste to izmislili i poceli da pricate protiv Covica i drzave Srbije.
Zanimljiv ili ne bar ne idem na Zvezdinu temu da pisem gluposti. Ako tebe boli to sto se ne secas ne jedne Zvezdine titule pa sada moras da navijas za klub iz predgradja da bi se radovao osvojenom kupu, onda je to tvoj problem. To da je Zvezda tuzila Partizan su objavili svi mediji, a za izmisljanje (Bosh, poziv od nekog Bjelice isl.) je zaduzen tvoj predsednik. Ovde zavrsavam polemiku sa tobom jer jos nisam video da si napisao neki post u kome ne zelis nekoga da izbacis iz takta svojim glupostima.
Korisnikov avatar
By Nookie
@Vojvoda Ne bi da se mesam u vasu raspravu,al mi vas nismo tuzili za Miljenovica...
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Nookie napisao:@Vojvoda Ne bi da se mesam u vasu raspravu,al mi vas nismo tuzili za Miljenovica...
Kobilic rece da jeste, odatle je sve krenulo
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Yopitsch-Kurz napisao:
Nookie napisao:@Vojvoda Ne bi da se mesam u vasu raspravu,al mi vas nismo tuzili za Miljenovica...
Kobilic rece da jeste, odatle je sve krenulo
Ako ne znas da citas ja sam rekao da platite sto dugujete za Miljenovica.
Mi vas nismo tuzili,a vasi novinari objavljuju takve tesktove
  • 1
  • 1401
  • 1402
  • 1403
  • 1404
  • 1405
  • 1422
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27