Stare teme
By flameni
MILOS OBILIC napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:Meni npr. deluje realno da se Nenad vrati kod nas na mesto drugog pleja, uz obecanje da ce u sezoni 2014/15. biti prvi plej (kad se proda Leo)
Videcemo, mačija je trka do pojate.
Hoce,ali prvo da date sta dugujete Zvezdi za njega
Slika
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kad vam da Covic saopstenje i tuzi vas ima da platite duplo.Posto nemamo para nosimo Bogdanovica i Vestermana
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
MILOS OBILIC napisao:Kad vam da Covic saopstenje i tuzi vas ima da platite duplo.Posto nemamo para nosimo Bogdanovica i Vestermana
Nosite? Dobro ih uhvatite da vam ne ispadnu. Za drške samo...
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Platicemo i 200 hiljada kada Covic prizna da ste FMP, a ne Zvezda. I dosadan si, ne znam kako ne shvatis to jednom...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Vojvoda napisao:Platicemo i 200 hiljada kada Covic prizna da ste FMP, a ne Zvezda. I dosadan si, ne znam kako ne shvatis to jednom...
ti si mi sav zanimljiv.
I jos vas Zvezda nije ni tuzila,a vi ste to izmislili i poceli da pricate protiv Covica i drzave Srbije.
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
MILOS OBILIC napisao:
Vojvoda napisao:Platicemo i 200 hiljada kada Covic prizna da ste FMP, a ne Zvezda. I dosadan si, ne znam kako ne shvatis to jednom...
ti si mi sav zanimljiv.
I jos vas Zvezda nije ni tuzila,a vi ste to izmislili i poceli da pricate protiv Covica i drzave Srbije.
Pitaj ti njih ko ih placa da toliko mrze naseg potpredsednika (i vasge predsednika)?
By flameni
MILOS OBILIC napisao:Kad vam da Covic saopstenje i tuzi vas ima da platite duplo.Posto nemamo para nosimo Bogdanovica i Vestermana

Mozda nam i koseve odnesete...
Uf poznata mi ova prica za koseve ne mogu samo da se setim odakle...Mislim da su nekom timu nosili koseve, al valjda je zamrznut taj tim.
A da. pa to je tvoj klub bio pre nego sto si poceo da volis zagrebacku momcad.
  • 1
  • 1400
  • 1401
  • 1402
  • 1403
  • 1404
  • 1422
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]