Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Gale napisao:Kakvo blago postova je ostalo na onom forumu, dal' tome imamo ikakav pristup?
Sećam se da sam jednom hteo da se ulogujem baš da bih neke posove kopirao, ali nisam mogao iz nekog razloga.
Da li su ti postovi i definitivino prepušteni zaboravu ili imamo neki pristup? Nešto bar sačuvano ?
Koliko znam Sale i Lika imaju na hard disku arhivu starog foruma...
Korisnikov avatar
By Gale
Trebalo bi da je prekopiramo ovde, ako je moguće, da bude svima dostupna (npr. u vidu posebne teme, "Stari forum" ili "Arhiva" )
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Meni licno nedostaje deo kacam obavestio forum da sam se otatio, tj. da sam dobio sina...
Dajte ljudi arhivu na uvid!
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao:Jeste off ali kad bi Covic vratio politicku partiju,a da ga podrzi Vujosevic dobio bi sigurno 3 procenta sto bi po novom zakonu bilo dovoljno za poslanicko mesto.
Bice sad ako stranka ide samostalno na izbore treba da predje 3 procenta,ako idu dve stranke 5,a ako idu 3 i vise onda 7 procenata.Mada je to jako lose pa ce izgleda biti ovako kao sto hoce vlast stranka koja ide samostalno 5,koalicija sa dve stranke 7,a 3 i vise stranaka 9 procenata
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Antoine napisao:
MILOS OBILIC napisao:Jeste off ali kad bi Covic vratio politicku partiju,a da ga podrzi Vujosevic dobio bi sigurno 3 procenta sto bi po novom zakonu bilo dovoljno za poslanicko mesto.
Bice sad ako stranka ide samostalno na izbore treba da predje 3 procenta,ako idu dve stranke 5,a ako idu 3 i vise onda 7 procenata.Mada je to jako lose pa ce izgleda biti ovako kao sto hoce vlast stranka koja ide samostalno 5,koalicija sa dve stranke 7,a 3 i vise stranaka 9 procenata
Upala mozga.
Korisnikov avatar
By Lika
Karaburac napisao:
Gale napisao:Kakvo blago postova je ostalo na onom forumu, dal' tome imamo ikakav pristup?
Sećam se da sam jednom hteo da se ulogujem baš da bih neke posove kopirao, ali nisam mogao iz nekog razloga.
Da li su ti postovi i definitivino prepušteni zaboravu ili imamo neki pristup? Nešto bar sačuvano ?
Koliko znam Sale i Lika imaju na hard disku arhivu starog foruma...
Ja imam samo dijelove, mada još nisam ni pokušao pregledati nakon neuspješnog ubacivanja u novu bazu.
ogledaću ako postoji neka opcija da komprimiram i dignem na server odakle svi mogu skinuti.
Korisnikov avatar
By J.Erving
Kum Žoržo napisao:
Antoine napisao:
Upala mozga.
:lol:
By flameni
Brat Obilic u epizodi - Mozak
MILOS OBILIC napisao:
Jaycee Carroll napisao:Kako to da ti ne znas?Mozda nisi proverio na guglu? :doh: Sta ti mislis?
Moje informacije dolazi iz mozga
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao:Kerole ako je po srpskom Makedonija je Srbija,a ako je po vasem Makedonski je Makedonac.Jel to znaci da su Srbi drzali ceo svet u rukama za vreme Aleksandra Makedonskog?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Prema toj tabeli smo imali duplo veći budžet od Ža[…]