- Sre Jul 03, 2013 11:35 am
Sto se Bobija tice, moje misljenje je da nije ni priblizno razvijen igrac koliko je morao biti, a i ne treba nam u KKP neko sa takvim i tolikim usima
Kure napisao:Uvek mora da se saceka da splasne otok... Nikad ali nikad se ne radi rekonstrukcija ACL kad je koleno u upali. Ono sto mi se svidja je sto je odmah pusten iz bolnice, ja sam lezao 14 dana zakucan za krevet. Dobre su ovo vesti... Takodje na slici nigde ne vidim dren tako i da je to dobro... Glava je najveci problem posle ove povrede, koleno zaraste ali taj funky feeling u istom ne zaraste nikad, ili naucis da ga ignorises ili karijera od juzno...Joomla10 napisao:Davis Bertans @DBertans_44Šomi ili flamos, nema druge...
Done with the surgery and i'm back in my hotel... As i got to know i was talking some [highlight=#ffff80]really weird stuff[/highlight] when i woke up
EDIT: Zar nije bilo rečeno da operacija ima najbolje rezultate ako se uradi do deset dana nakon povrede... Ovi prešišali taj rok... Valjda će sve biti ok...
Sto se Bobija tice, moje misljenje je da nije ni priblizno razvijen igrac koliko je morao biti, a i ne treba nam u KKP neko sa takvim i tolikim usima

„Nisu loša vremena, nego čovek.“