- Sre Jul 03, 2013 11:03 am
mi sad dovedemo Kostu Perovica koji je slobodan igrac i sa Gagicem i Milutinovim smo popunili poziciju 5.(ako tako bude bice odlicni dueli sa komsinicom koja ima bobija ima da prsti Kole ce ga nabija).
jel ovaj Pavkovic nije doso kod nas jer je matori i ne moze da igra tako dobro odbranu ili sta je problem, znam da smo ga svi svake godine prizeljkivali u timu...
jel Tepic realna opcija ? nema kad posle da dodje da odskoci jbg, ovo mu je poslednji voz izgleda, pa bi bilo lepo da se ukrca i predovodi ovu generaciju sjajnih momaka....
oko pozicije 3 jel ce ostati Caki sta mislite? ja mislim da je bolje da ostane da ne trosimo pare na raskid ugovora i dovodjenje novog igraca neproverenog kvaliteta, da igramo samo sa njim na 3 dok ce pomagati neki klinac tipa Andric a igrace i dvojke na toj poziciji ako zafali...
cetvorka jedina mora da se dovede pod hitno... bilo bi lepo da bude Roberc ali realno on je preskup, mozda neki Bircevic ili da iznudrimo nekog lika i iskopamo ga na ovom kampu... mada bih ja rado zeleo da gledam Marinkovica na 4. onako to bi bio po meni pravi potez
sto se tice finansija u klubu znam da smo u govnima do guse i ne znam kako ce se sve to zavrsiti, ali ocekujem pomoc nekog i razresenje ove glupe situacije uz pomoc drzave i drzavnih firmi... mora se ulagati ... ako ne nek odemo u bankrot i nek igramo 2 ligu srbije i nek ostanu samo deca ova talentovana pa nek i zrtvujemo 1 ili 2 sezone ne igranja u ABA i EL i okupimo pravi tim strucnjaka(dovedemo skaute i sponzore),privatizuje neko klub, i oformimo sa decom klub tj. renoviramo ga... mada i prosta fuzija sa Megom bi bila pun pogodak, ali to je vec druga prica ...
ja sam optimista ako me neko pita
i jos nesto : " Ne svice kad sunce stasava, vec kada se oci otvore ! "