Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
hahahahahahah ALI OTICI CE,NE BRINITE :))))))))))))
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
ubicatigrova napisao:Kad se juce nism slogirao i umro nikad nece:
Elem, bio u Wallmartu sa ortakinjom isla da menja gume pa zamolila da i ja krenem sa njom. Ajde reko, nema veze koliko to moze da traje (prva greska - 4 sata)
I tako u magnovenju od tog cekanja i od setanja po celom to nazovi trznom centru opet se vratimo u Wallmart da proverimo i prolazimo pored nekih ljudi koji cekaju na kasi.
Stoje dvoje, neki klasican geek Slika , omanji malo bucmast bubuljicav masna kosa i pored njega njegova devojkaSlika? koja ima 200 kila, ruzna kao pas. Kod istog frizera ocigledno idu posto i njoj masna kosa.
Uglavnom, tako oni nesto pricaju a ja iz nekog razloga pogledam u njihovom pravcu (druga greska - umalo fatalna) a ona (to) nesto se smeje (ne, ne izgleda lepse kad se smeje, naprotiv), mazi svojom rucerdom njenog decka (verovatno necromanser lvl 80 u wow). Mislim samo to je dovoljno da natera i najjace ljude da zajecaju, ali ono sto sledi ledi krv u zilama.
Ona (to) mazeci svog deckica, plazi njen jezik (jebes mi sve ako u svom ludilu nisam video cireve na njemu) i palaca sa njim verovano dajuci na znanje svom nesrecnom decku da ga ceka nezaboravan seks kad dodju kuci. Brate nego sta nego nezaboravan. Jedini nacin da zaboravis jeste da se ubijes. U tom trenutku umalo nisam bacio peglu, evo ni sad mi nije dobro kad pomislim. Odmah sam zaustavio moj mozak da krene u vizualizaciju te scene inace ne bih ziv izasao odatle.

A joj ne vredi, idem da se ubijem
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Gale napisao:Ha, ubica :clap:

Pre desetak godina, ortaci i ja u diskoteci, pokušavamo da na'vatamo nešto, kao i obično. Imali smo razrađeni plan saradnje : Ako se jednom od nas svidi
neka riba,koja je okružena drugaricama, on će startovati tu ribu, a mi ostali te drugarice, ma kakvi akrepi da su. Ideja je bila da riba ne može da ga otkači "jer je sa drugaricama" - što su tada imale običaj da rade. Tako da, jedan smo drugom služili kao "kopiloti" po potrebi.

E,tako sam imao prilike da muvam - tj glumim da muvam - raznorazne akrepe, ponekad potpuno nesvesne da sam tu po zadatku. Ponekad bi nam se posrećilo,
pa bi zaista naleteli na ekipu dobrih riba, pa bi svima bilo zabavno - ali ovo nije jedna od tih priča.

Kada je drugar 1 to veče video ribu koju je hteo da stratuje (devojku 1), drugar 2 i ja smo odmah pogledali kakve su joj drugarice - ali je drugar 2 pre mene rekao da će startovati devojku 2, lepuškasto neko stvorenje koje je stajalo odma' do devojke 1. Meni je tako ostala devojka 3...
...tj. 150 kg čistog mesišta, koje skakuće okolo u ritmu muzike,mlateći glavom tamo- vamo, u silnoj zabavi. Podsetila me na one nilske konje balerine iz crtaća, taj neki fazon, ali razuzdaniji. Šta je tu je , pomislio sam,idemo.

Krenuo sam ka devojci 3, koju je njen ples odveo nekih 4-5 metara levo od njene ekipe. Tada je drugar 1 krenuo ka njima - video sam kako nilski konj (devojka 3) vidi da on prilazi, oči joj se šire od oduševljenja, ali avaj, on je prišao devojci 1 - razočarala se samo na sekund, sve joj se moglo videti na licu, ali tada, opet, širenje očiju i smešak, jer se pojavio drugar 2 - i opet razočaranje, jer je on zapravo prišao devojci 2 - tada je, razočarana, pogledala u mene, videla da joj prilazim....

...i zgrozila se! Života mi moga, zgrozila se kao da nemam nijedan zub u glavi, kao da je kanta đubreta zakoračila ka njoj...
Tako sam postao mislim jedini muškarac u kosmosu koji je dobio korpu od ribe od 150 kila. I to onu zgroženu korpu.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
I onda odgovara brkata pufna:
texxxdrummer napisao:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa Galenzi umro sam srece mi. Pa ovo je i za tvoje standarde uzas.
Ja sam jednom tako odvaljen prisao ekvivalentu ribe koju ti opisujes samo sto sam ja jos gore prosao- ja sam jos nesto i napravio sa tom spodobom...
Zamisli te bruke i prozivanja sutra... Ja se jos branio da je dobra riba, zamisli to tek..
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
ima i onaj mislim saletov post kad opisuje kako je na splavu kad mu ona riba kaze "jesi li dobro zlato" kad je nesto hteo da padne il tako
taj je stvarno vrh :)
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
SASA BANJAC napisao:Joj ljudi sta mi radi "peder s grtal'com" sve mu jebem...Mislim da te grt'alce vozi poseban soj ljudi,pakosni,poluretardirani olos koji osim da drzi mob u jednoj a "kasiku" u drugoj ruci,ume jos samo da ti zatrpa snegom kola,ulaze na sve kapije,skretanje u ulicu...Ej,frajer je ladno zatrpao ulaz u ulicu u kojoj se ja okrecem,o kolima da ne pricam...Sinoc ga vidim svetli mu mob,pruca dasa i zatrpava li zatrpava,ja se tek istusirao i nisam mogao da izletim...Veceras je moj,veceras cu da ga uhvatim i dam mu lopatu da mi ocisti parking,ali lopatom sve mu jebem pokvareno...Ali kolika oni ona govna voze,pa sunce ti jebem kao da su krenuli kucu da ti ruse...Jebes mi mater ako oni ne naprave vise stete nego koristi...

Jedbe godine,(emabrago godine) nestane mi benzina u blizini kuce,kao i svakom postenom Srbinu tog vremena,ja dosao kuci na 24h,pauza bila neka zbog snega se nije putovalo na utakmicu,pa ja reko da dodjem u rodnu sumadiju...
Elem,parkiram ja kola u kraj,propisno,nikom ne smetam,sve super...Batice prodje ona predercina sto razbacuje onu rizlu,sitne kamencice pomesane sa solju i izreseta mi ladno nov auto,bez problema,Ja ujutru kad sam dosao sa kultnom flasom od 1,5l "zelenog" benzina,umalo se nisam slogirao...Jbt auto mi izgledao kao od Sonia Korleonea,na naplatnoj rampi u Kumu 1...

Sprovedem ja posle istragu ko je vozio,kad,kako,ali kurac niko nista kao nezna,jbg ja sam jedinac nije bilo Majkla Korleonea pa je proslo nekaznjeno...Ali jos se nadam da cu saznati ko je...Ako jos radi nek ne brine,ja ga saljem u penziju sigurno. :auto-ambulance:
Ne Ubičice, to je Galenzijev post
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
ahahaha placem...secam se ubicon posta lai galetovog ne... i to zgrozenu korpu hahaha
By hazarder
U Walmart-u su najruzniji i najodvratniji ljudi na svetu. Ko to ne dozivi, ne moze da prica. Horor film jebote.

Nedostaje dahtac, ni on sam ne zna sto je otisao.
Korisnikov avatar
By Gale
Kakvo blago postova je ostalo na onom forumu, dal' tome imamo ikakav pristup?
Sećam se da sam jednom hteo da se ulogujem baš da bih neke posove kopirao, ali nisam mogao iz nekog razloga.
Da li su ti postovi i definitivino prepušteni zaboravu ili imamo neki pristup? Nešto bar sačuvano ?
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
jao daaaa Jbt auto mi izgledao kao od Sonia Korleonea,na naplatnoj rampi u Kumu 1 :D :D :D :lol: :lol: :lol:
pa kad smo iskontruisali scenu kako ga ceka
Slika
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]