- Sub Jun 01, 2013 6:04 pm
ja sam u prvoj sezoni u Partizanu doveo samo Rakica na free i Andriju Lukovica iz Rada za 300k. tim je odlicno funkcionisao. prezadovoljan sam ostvarenim u LS, gde sam pored PSG, Porta i Sahtjora bio 3. sa isto bodova kao i drugi, onda sam otisao u LE i zbog povreda puno igraca ispao odmah od Valensije 1-1, 0-4 su me oprali... onda sam ispao i iz kupa, a osvojio nasu ligu na jedite jade sa boljom gol razlikom od Vose... onda sam krenuo u renoviranje tima. poslao premlade i "nepotrebne" klince na pozajmice sirom Evrope, doveo sam Waterboya iz PSVa (free GK), Lee Adya(2.5 mil), nekog francuza od 24 godine (free DR), Lekovica iz Rada(2.4 mil DL) i nekog juznoamerikanca iz Sampdorije ima 24 godine (na free AML ) i posto sam potpisao ugovor sa Fiorentinom ugovor o pomaganju poslali su mi nekog brazilca desno krilo 20 godina . sada mi je sve ok, opet sve lepo sljaka, malo mi koce skauti ne daju dobre rezultate, ali ono kopam i ja kud stignem. zao mi je sto Vitasa nisam doveo on je odlican, ali cu u januaru njega. sada ide LS...
odlicna stvar je sto mogu da premestam igrace iz Teleoptika u prvi tim i obrnuto u svakom trenutku
pun tim klinaca koji su priblizno istih kvaliteta i koji kidaju !
imam cak 3 mlada odlicna golmana: Zivkovica, Janosevica i Petrovica, uz njih Stojke i Woterboy
... sibacu veceras, pa mozda bacim neki izvestaj sa sve slikama neki dan...
od igraca koje bih ti preporucio su svakako : Vitas(rad) i Trajkovic(vosa), Lekovic, Zarko Markovic CB(igra u belgiji negde visok preko 2 metra ), Rakic je isto odlican, imas Rnica na free ako ti treba... sto se ostalih tice ne znam jos nisam iskopao neku zlatnu koku, a ne volim da trazim po netu vunderkindove ala " Mika Aaritalo"
pozdrav i pisite
odlicna stvar je sto mogu da premestam igrace iz Teleoptika u prvi tim i obrnuto u svakom trenutku
od igraca koje bih ti preporucio su svakako : Vitas(rad) i Trajkovic(vosa), Lekovic, Zarko Markovic CB(igra u belgiji negde visok preko 2 metra ), Rakic je isto odlican, imas Rnica na free ako ti treba... sto se ostalih tice ne znam jos nisam iskopao neku zlatnu koku, a ne volim da trazim po netu vunderkindove ala " Mika Aaritalo"
pozdrav i pisite