Stare teme
By kosta76
Nookie napisao:Prvo mi njim necemo braniti pik :D ...Radonjic nije nesto sklon zoni,ne znam kako cemo mi sa Bobiskom igrati coveka. OKo cetvorke se slazemo u potpunosti,cak cenim da cemo doseti nekog 4/5. Stranac sigurno sada,i to neki defanzivac. Vidim da je Si Džej Valas slobodan :D :D
Necete sa Bobijem igrati coveka.
Dovescete jos jednu peticu. Vec vidim ekipu sa tri petice i dve cetvorke u 12
Korisnikov avatar
By student_prava
Napredovao je Bobi mnogo ove godine,a najvecu zasluge ima Milojevic,videcemo kako ce da se pokaze,neverujem da ce biti promasaj ko Braun,a videcemo kako ce se snaci
Korisnikov avatar
By Nookie
Slika

Aj nek neko pridje rekaetu pored ovih faca :D :D :D

@Kole Ja nisam video da je Radonjic jednom postavio zonu. Ne samo u Zvezdi,nego i utakmice Buducnosti koje sam gledao...zbog toga kazem. Ne verujem da cemo dovesti jos jednog centra,mozda nesto 4/5 koji moze da zakrpi po potrebi,al bas peticu tesko. Ne znam kolko bi MIsko i Bobi pristali da se bori za poziciju sa jos 2 opcije...

@JC Dugo im je on bio u rotaciji...naci ce on neki tim koji ce mu pljunuti lepe pare
By kosta76
Resio Radonjic da pravi repliku KKP-a iz sezone 2009/2010...Cekam trecu peticu i atletsku cetvorku pa da prebacim Duletu mikrofon ...Onda krece ona stvar od Partibrejkersa-Al ja ynam taj kljuc, ja poznajem tu bravu :lol: :lol: :lol:
Prosirise jos metar teren
pravila sam saznao kasno :violin:
al nije važno kad ucitelja
imitiram rasno :whistle:
Songwriter: D. Radonjic :lol: :lol: :lol:
By flameni
kosta76 napisao:Resio Radonjic da pravi repliku KKP-a iz sezone 2009/2010...Cekam trecu peticu i atletsku cetvorku pa da prebacim Duletu mikrofon ...Onda krece ona stvar od Partibrejkersa-Al ja ynam taj kljuc, ja poznajem tu bravu :lol: :lol: :lol:
Prosirise jos metar teren
pravila sam saznao kasno
:violin:
al nije važno kad ucitelja
imitiram rasno :whistle:
Songwriter: D. Radonjic :lol: :lol: :lol:

hahahhahahahahhaa
inace, ovo boldirano je kljucno samo ko o tome da misli, zurilo se dok ne ode u NBA...
Korisnikov avatar
By Peja
Bila prica da hocemo domace igrace, potpisa Bobi, ja sad mislim da ce ili Markovic na pleju biti sledeci , ili Dragovic na krilnom
Korisnikov avatar
By Kure
Ne znam kako će vaš koncept ovo izdržati... Bobi je velik čovek, može pojest' dva bureka dnevno, a i ne stane u gradski bus... Ugrožen je koncept "igrač za burek i BUS plus". :lol:

Dobar je Bobiška ali samo ako zona pokrpi njegove mane...

Sve u svemu, ovo vam je po meni (uz produženje Nelsona) najbolja kupovina do sada...
Korisnikov avatar
By Zex88
Ako nista drugo,makar nama nece smetati. :D

Idemo dalje. ;)
By strelac
Zex88 napisao:Ako nista drugo,makar nama nece smetati. :D

Idemo dalje. ;)
ovom vasem supermenu netrebaju krila,kad vec ima dva postojeca sa strane.
Ako nebudete nabolja ekipa,sigurno ste najruznija :lol:
  • 1
  • 611
  • 612
  • 613
  • 614
  • 615
  • 624
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27