Stare teme
Korisnikov avatar
By Joomla10
strelac napisao:Sta meni bi da se upustam u njegove price.Sam sam kriv,ali nisam ni sanjao da ce da objavi pre nego sto proverim.Nisam ja verovao u pricu dok me nisu pitali da nije Viktor u pitanju posto je talenat veci od brta.Onda sam i posmislio mozda je i prava info,ali da sacekam.Evo ti njega,zasuo svuda :lol:

ovo mi je diplomski. :lol:
Ne moze da izdrzi pa to ti je :D . Cenim da tebe nije uvukao u ovo da bi sutra bilo na svim portalima da dolazi kod nas :lol: .
Onda jos Tosa demantuje, a ovi ostali vec misle da je potpisao kada je ovaj demantovao :D .
Korisnikov avatar
By Vojvoda
A dobar je Dzejsi, morali smo da mu vratimo za ono od prosle nedelje ;)
Nego mi zao sto ti tako iskusan ulete u zamku :D

Sto se tice Viktora, daleko mu lepa kuca kao i bratu. Jedini Svedjanin koji dolazi u obzir je Jerebko :lol:
By Jaycee Carroll
Optuzujem citav forum zbog ovoga,mislim da ste svi clanovi aktivno ucestvovali da mi postavite zamku i to kakvu :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Jaycee Carroll napisao:Optuzujem citav forum zbog ovoga,mislim da ste svi clanovi aktivno ucestvovali da mi postavite zamku i to kakvu :mrgreen:
Najgori su oni sto se ne javljaju, a ti proceni ko to moze biti. Joomla, strelac i ja smo se javili, a ostali cute :lol:
Korisnikov avatar
By Lucky
Stvarno okrutno sa vase strane. Mlado makedonce se upecalo kao saran. Vise nece smjeti da pise ni o igracima koje je sam Tosa potvrdio.
Jos jedan dokaz kako se neka glupost munjevitom brzinom moze prosiriti sirom svijeta putem interneta. Interesantno koliko se vec na svim forumima naslo likova koji su se primili, pa cak i sirili pricu i analizirali cijelu situaciju.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Vojvoda napisao:
Jaycee Carroll napisao:Optuzujem citav forum zbog ovoga,mislim da ste svi clanovi aktivno ucestvovali da mi postavite zamku i to kakvu :mrgreen:
Najgori su oni sto se ne javljaju, a ti proceni ko to moze biti. Joomla, strelac i ja smo se javili, a ostali cute :lol:
Hoce nas da optuze za glavne krivce :) .

E Dzejsi, ajde da smo rekli za nekoga manje limitiranog. Jedino mi je krivo sto nismo sacekali Grobijev komentar, verujem da bi tu tek bio sou :) .
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Grobi je jos u soku, tumara po kuci i trazi kocku secera da se sabere :lol: Ocekujemo brata grobija za komentar i ocenu limitiranosti nase sale :lol:
By Jaycee Carroll
Manijaku ti si sve ovo spremio siguran sam,sad se smej tudjoj nesreci! :think: A ova vest oko Gadeforsa pocela da se siri i na twiteru :lol:
By strelac

Sta sm ti ja uradio nesrtenice nesretni :D Mogu da zamislim reakciju Tosinu da sam ga pitao u 24 sati jer dolazi(kako se zove ovaj) :lol: .Bilo bi na cemu si ti veceras :D

Al mi ga uvaliste,ali bice revansa :lol: Drzte gace :lol:
  • 1
  • 1388
  • 1389
  • 1390
  • 1391
  • 1392
  • 1422
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]