Stare teme
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
strelac napisao:
Joomla10 napisao:1. Vasa Micic
2. Nenad Miljenovic
3.Cudo iz Makedonije

Jel sam pogodio?! :lol:
osoba A predstavite se;ja sam novi igrac KKP
osoba B predstavite se:ja sam novi igrac KKP
osoba C predstavite se:ja sam nvi igrac KKP

tajanstvena osoba je pod CCCCCCCCCCCCCCCC...Kobra iz Kumanonova i imajte razumevanja,Zato su pregledi trajali malo duze :lol:
znaci pogodio si - jedan od ove trojice :)
By Jo.
strelac napisao:iskopajte nekog igraca na poziciji 1 da je mlad????

Pot...
By Edibledi
Jo. napisao:
strelac napisao:iskopajte nekog igraca na poziciji 1 da je mlad????

Pot...
Odličan je Pot! I ja bih voleo da ga vidim u crno-belom. Ume da povuče celu ekipu, da preuzme odgovornost, da iskreira akciju, da pokupi desetak skokova. Vidi se da je lepo školovan igrač. Mora još da poradi na šutu, ostalo je dobro kod njega. Fizikalije će doći na vreme, ne treba ga nabucavati sad, da ne izgubi lepršavost. Možda bi najbolje za njega bilo da odigra jednu sezonu u guma ligi, da igra po 15 minuta. Pošto Matić ne daje šanse mladim igračima previše, Mega bi za njega bila pogodak. A videlo se da može sa Vasilijem u petorci da funkcioniše.
By Prascic73
Mislim da ovdje mozemo nac nekog perspektivnog i iznad svega jeftinog igraca.
Najvise me dojmio lik s brojem 55 na 3:20. Neki novi Dzavai...uvjerite se sami.

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Prascic73 napisao:Mislim da ovdje mozemo nac nekog perspektivnog i iznad svega jeftinog igraca.

izvini... ali moracu da te pitam jesi li ti ozbiljan ? ovo je kao prvo klip iz 2010. godine, kao drugo ovo su strasni basketasi, ali ulicni basketasi, za to nema nikakvih pravila mozes da budes nadrogiran i sve to... ako razumes sta pricam... tako da mi ozbiljno pojacanje ovde mislim da ne mozemo naci (to je moje misljenje)

na ovo sam se lozio kad sam bio klinac i tada je bilo strava, ali sam odrastao i zavoleo kosarku :D
By Prascic73
Salvatore Guliano napisao:
Prascic73 napisao:Mislim da ovdje mozemo nac nekog perspektivnog i iznad svega jeftinog igraca.

izvini... ali moracu da te pitam jesi li ti ozbiljan ? ovo je kao prvo klip iz 2010. godine, kao drugo ovo su strasni basketasi, ali ulicni basketasi, za to nema nikakvih pravila mozes da budes nadrogiran i sve to... ako razumes sta pricam... tako da mi ozbiljno pojacanje ovde mislim da ne mozemo naci (to je moje misljenje)

na ovo sam se lozio kad sam bio klinac i tada je bilo strava, ali sam odrastao i zavoleo kosarku :D
Ma normalno da se salim...ne znam, ovdje ljudi nagadjaju o pojacanjima gidine iz godine i nikad niko nist ne pogodi, ???????? svasta, pa rekoh daj da se malo nasalim :dance: Valjda nije zabranjeno?!
By Jaycee Carroll
Za sutra je zakazana Bertansova operacija,Berta care drzimo ti fige!!!
By Jaycee Carroll
Iz pouzdanih izvora sam saznao da je Anton Gaddefors 99,9% novo krilo Partizana,za ovo zaista ne zajebavam,znaju jos neki momci ovde koji mogu da potvrde.Po meni los igrac i ne znam sta od njega da ocekujem,jedino znam da dobro prangija,nista vise.
  • 1
  • 1385
  • 1386
  • 1387
  • 1388
  • 1389
  • 1422
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]