Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
flameni napisao:Sreca prati hrabre i debele...
Stig'o net?
Priznaj da si bio kod Vojvode u poseti.
Ljubomoran sam. :oops:
By flameni
:D
Jel mislis da je izuzece Harkofa sam smislio...Preneo sam pozdrave.Kaze Vojvoda da nastavimo borbu u svim mogucim oblicima, kako za tastaturom tako i na ulicama.
Dao mi insajd prljavstine o Cokiju (ovo je da ne bude off) i potvrdio moje sumnje od pre mesec dana... :D
Lagano sam upao danas na Zvezdinu temu, i videh nekog da pominje Arenasa, fazon ako je mogao Besiktas da pljusne kes za NBA igraca mozemo i mi...#nevera
U svakom slucaju ce neko morati da objasnjava zasto drzava gura pare u privatni klub, jer vise i nema sumnje nakon one tuzbe o cemu se radi, pa svi oni koji su pitanje identiteta spocitavali zlonamernosti nas ostrascenih, sada ce morati da cute i trpe. :D
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Dobro stig'o dr. Flameni! Taj koji je napisao za Arenasa je na listi cekanja za tvoje strucne usluge :lol:
By dexy
Vojvoda napisao:Dobro stig'o dr. Flameni! Taj koji je napisao za Arenasa je na listi cekanja za tvoje strucne usluge :lol:
Znači, novi pacijent u najavi :D .
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
dexy napisao:
Vojvoda napisao:Dobro stig'o dr. Flameni! Taj koji je napisao za Arenasa je na listi cekanja za tvoje strucne usluge :lol:
Znači, novi pacijent u najavi :D .
Znaci doktor ce da da ostavku posle razgovora sa mnom
Korisnikov avatar
By Joomla10
Odavno je taj izgubljen slucaj, cak i za Flamenog :lol: .

Nego Dzejsi, jel imas ekskluzivnu informaciju ko nam je prvo pojacanje?
  • 1
  • 1383
  • 1384
  • 1385
  • 1386
  • 1387
  • 1422
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]