Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jaycee Carroll napisao:
Karaburac napisao:@Dzejsi

Ok, otkud ti sad ova informacija?
Jedan lik je na avangardi tako pisao,kaze da je moguce jos sad da uzmemo neko obestecenje,a da Berta u USA ostane,posto je kako kazu tesko da zaigra ove sezone :cry:

A da prestanes da prenosis do jaja pouzdane informacije sa avangarde? Njihove prognoze se u zivotu nisu obistinile. Ovo vazi i za Sergeja, sve sto je pisao prosle sezone u vezi pojacanja je bilo pogresno.
Korisnikov avatar
By Lika
OK, realno gledajući određene logike ima, jer je vjerojatno bio plan da Bertans odigra još ovu sezonu kao fokus igrač, pa da se uzmu pare.
By Jaycee Carroll
Lika napisao:OK, realno gledajući određene logike ima, jer je vjerojatno bio plan da Bertans odigra još ovu sezonu kao fokus igrač, pa da se uzmu pare.
Drago mi je brate da nam se poklapaju mislenja,mozda ce tebe neko ozbiljnije da shvati :D
Korisnikov avatar
By Jomer
Dzejsi ima tu logike da Partizan prepusti od operacije pa nadalje sve SAS , pa kako oni odluce , dal se vraca ovde da odigra ili ima da se sprema tamo za NBA
Korisnikov avatar
By Lika
Jaycee Carroll napisao:
Lika napisao:OK, realno gledajući određene logike ima, jer je vjerojatno bio plan da Bertans odigra još ovu sezonu kao fokus igrač, pa da se uzmu pare.
Drago mi je brate da nam se poklapaju mislenja,mozda ce tebe neko ozbiljnije da shvati :D
Ma ko mene brate shvaća ozbiljno, pa ja sam limitiraniji od Banjca, znaš li ti šta to znači!? :lol:
By djomla
Karaburac napisao:
Jaycee Carroll napisao:
Karaburac napisao:@Dzejsi

Ok, otkud ti sad ova informacija?
Jedan lik je na avangardi tako pisao,kaze da je moguce jos sad da uzmemo neko obestecenje,a da Berta u USA ostane,posto je kako kazu tesko da zaigra ove sezone :cry:

A da prestanes da prenosis do jaja pouzdane informacije sa avangarde? Njihove prognoze se u zivotu nisu obistinile. Ovo vazi i za Sergeja, sve sto je pisao prosle sezone u vezi pojacanja je bilo pogresno.

+1

Jaycee, nema smisla iznositi podatke poput onih od prošle nedelje. Da li si se sprdao ili ne ne znam, ali bez obzira, nema smisla.
By Jaycee Carroll
@Lika

Sigurno te brate ozbiljnije shvataju nego li mene,posto kako vidim,posle ovo pojacanje(koje je trebalo doci) ispalo je da sam samo lozio ljude :mrgreen: A i u odnosu na godine veca je verovatnost da ce vise tebi da veruju.

Nego sta mislite ako ode Bertans sledece leto hocemo li uzeti koji dinar? :think: Koliko ima ugovora,jos godinu dana?

@Karabu

Izvinjavam se,bila je nesoglasnica u pitanju :mrgreen: Pusti to nisam ja kriv,kriv je izvor :mrgreen: A Sergej je cool lik moram da ga kontaktiram ovih dana,da isceprkam nesto od njega ako je moguce 8-)
  • 1
  • 1380
  • 1381
  • 1382
  • 1383
  • 1384
  • 1422
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]