Karaburac napisao:Rich Froning napisao:Pa negde se mora potrositi taj budzet od 6 miliona.
Luka-Zofri je mismatch u ovom trenutku.Luka ne moze da ga brani 1 na 1 a ne moze ni da ga zagradi u odbrani.
Savovic je isto dosta slab.Laksi je i ima slabije noge.
Subotic je jak ali nema visinu a ni mnogo znanja.
Kao sto sam vec pisao,uspesnost sezone ipak na kraju dobrim delom zavisi od duela sa Partizanom tako da ce se dosta voditi racuna i o njihovom rosteru pri sklapanju naseg.
Ostavljam malu mogucnost da se ne dovodi cetvorka u slucaju da se sovedu i Darko i Bobi na 5 pa da eventualno Darko odigra na 4 neku minijaturu kada je potrebno.Naravno da to nije moguce sa njegovih 130-140kg ali ako bi se doveo na neku kilazu iz Minesote nije nemoguce.Njegova prednost je bila sto je u NBA mogao da brani i teske petice i brze i lakse petice.Pitanje je koliko je sada to u mogucnosti.
Mismec je bio i Milutinov-Katic pa nesto nisam primetio da nam je to na kraju previse smetalo.
Batalite te price kako je Luka fizicki slab, uopste on nije slab, pogotovo ne za svoje godine, a verovatno je kosarkaski najpismeniji igrac kojeg ste imali od Bjelice.
Koliko je igrao Milutinov?
Po meni Milutinov ne moze nista Rasku ali to malo sto su imali duel bila su dobra pomaganja bekova Partizana i cini mi se neki promasen zicer Raska pa je ostao takav utisak.
Sto se tice Luke ja ga dosta postujem i voleo bih da on dobije minutazu ali pricam zasto to nije realno.A videcete i sami da cemo dovesti cetvorku.I pre svega fizicki jaku cetvorku.
Drugo su nase zelje.Ja bih npr voleo da vidim Ristica,Gudurica i Tejica u prvom timu sledece sezone ali to nije realno.
Luka ce gotovo sigurno biti 5. visoki igrac u rotaciji.
@MileBL
Lovernj pre svega ima jake noge i dobro se pozicionira.To mu omogucuje dobru situaciju u reketu.
Sa dobrom visinom i takvim karakteristikama on nadoknadjuje to sto ima mali raspon ruku.
A sudijskim kriterijumom se ne bih bavio jer je on po meni bio dosta dobar u ovom play off-u.Eventualno je u trecoj utakmici bio malo vise na stetu Zvezde ali sudije nisu uticale na rezultat na nijednom mecu.