Narode, imam jedan predlog.
Kako bi ovo nase fantaziranje ucinili jos zanimljivijim, sta mislite o tome da napravimo ligu gde bi igrali tzv sistem "head to head"? Nisam igrao nikad nba fantazy ali pretpostavljam da je i on na slicnu foru... Ko ne zna, evo o cemu se radi...
Do kraje je ostalo jos 15 kola, sto znaci da nam je potrebno 14 ljudi u ligi ( jel tako? ) Igralo bi se jednokruzno, svako sa svakim. Npr u prvom kolu igra moj tim ptotiv npr kostinog, a galetov protiv karaburcevog itd...Pobednik ( onaj ko ima vise indeksa ) dobija 2 boda,, porazeni 0, a ako je nereseno dobija se po bod... Znaci nije toliko bitno koliko ces indeksa da ostvaris ( osim za onu brkinu ligu, koja ostaje na snazi btw ) vec da imas vise od svog protivnika u tom kolu...
Postoji softver koji automatski pravi raspored i azurira tabelu da se niko od nas ne muci...
http://www.fixturelist.com/createalist1.php
Iskreno, nisam nikad radio s njim pa ako neko ima iskustva neka uzme da napravi, a ako ne, provalicu ja valjda kako ide pa cu da napravim...
Ono sto je bitno za sad je da nadjemo 14 ljudi koji bi igrali. Neka to budu ono koji se prvi prijave, ja ne znam bolji sistem obzirom da nas ima dosta
Ako bude bas veliko interesovanje mozemo da napravimo dve konferencije, kao istok i zapad lolo
Mislim da nije losa zajebancija, malo mu ga damo po dinamici, malo se prozivamo
Eto tako, izjasnite se.
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"