Stare teme
By Jaycee Carroll
Unakazise me Partizanovi igraci,Baynes mi najbolji,Brejsi Rajt na nivou,Rajt i Jagoda iznenadili pozitivno :clap: Na kraju 124 poena,sto bi se moglo reci kao solidno.
Korisnikov avatar
By Gale
Ovo kolo nije doprinelo oporavku mojih nerava. Ni realno, ni fantazerski.

Od dva centra, zajedno uzeta, index 6. Lee 5, Bader 1.

Od tri krila, zajedno uzeta, index 5. Lorbek 0 (ovaj indeksni dinamit nije ni ulazio), Rakoč 1 , Dijan 4.

Rezultat su izvadili Bejns, Planinić, Ćapin, Rajt...Sve zajedno, 139.

Vraćam u tim Bogdana.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja 142 ovo kolo. Najvise poena do sada, ali ovo kolo je takvo da pretpostavljam da ce gotovo svi ici preko 100.
Zajebala me Cibona sa neigranjem Sarica, ocekivao sam da ce biti u rosteru vec protiv Olimpije. Najslabiji bili Li i Hamonds, najvise mi doneli Bejns i Planinic.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ja 170.
Uz dva velika fejla sa izmenama. Bilan umesto Vujicica i Bertans umesto Skota... :angry-banghead:
Da nisam filozifirao ( Gagi ne filozofiraj :mrgreen: ) imao bih 200 brat bratu :crying-yellow:
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Narode, imam jedan predlog.
Kako bi ovo nase fantaziranje ucinili jos zanimljivijim, sta mislite o tome da napravimo ligu gde bi igrali tzv sistem "head to head"? Nisam igrao nikad nba fantazy ali pretpostavljam da je i on na slicnu foru... Ko ne zna, evo o cemu se radi...
Do kraje je ostalo jos 15 kola, sto znaci da nam je potrebno 14 ljudi u ligi ( jel tako? ) Igralo bi se jednokruzno, svako sa svakim. Npr u prvom kolu igra moj tim ptotiv npr kostinog, a galetov protiv karaburcevog itd...Pobednik ( onaj ko ima vise indeksa ) dobija 2 boda,, porazeni 0, a ako je nereseno dobija se po bod... Znaci nije toliko bitno koliko ces indeksa da ostvaris ( osim za onu brkinu ligu, koja ostaje na snazi btw ) vec da imas vise od svog protivnika u tom kolu...
Postoji softver koji automatski pravi raspored i azurira tabelu da se niko od nas ne muci... http://www.fixturelist.com/createalist1.php
Iskreno, nisam nikad radio s njim pa ako neko ima iskustva neka uzme da napravi, a ako ne, provalicu ja valjda kako ide pa cu da napravim...
Ono sto je bitno za sad je da nadjemo 14 ljudi koji bi igrali. Neka to budu ono koji se prvi prijave, ja ne znam bolji sistem obzirom da nas ima dosta :D
Ako bude bas veliko interesovanje mozemo da napravimo dve konferencije, kao istok i zapad lolo
Mislim da nije losa zajebancija, malo mu ga damo po dinamici, malo se prozivamo :whistle:
Eto tako, izjasnite se.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Znaci, za sad nas je dvojica. Kontam da cemo da naguramo 14 ljudi glat.
Napravili bismo valjda ligu pre pocetka sledeceg kola pa da krenemo odmah...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 105
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]