Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Cvetkovica treba pustiti da ode gde hoce, ja u njemu ne vidim igraca od kojeg mi mozemo imati koristi. Bolje nam je forsirati Lazica koji iako je stariji ima puno potencijala u sebi.
Mitrovic ce biti sigurno medju pet visokih igraca, samo je pitanje koliko ce igrati.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
MileBL napisao:Cvetkovica treba pustiti da ode gde hoce, ja u njemu ne vidim igraca od kojeg mi mozemo imati koristi. Bolje nam je forsirati Lazica koji iako je stariji ima puno potencijala u sebi.
Mitrovic ce biti sigurno medju pet visokih igraca, samo je pitanje koliko ce igrati.
Lazic moze samo da odigra odbranu 10 minuta od njega ne moze postati bek suter.Solidan je igrac Lazic i voleo bih da ostene uz Igora i Blazica na beku.
Korisnikov avatar
By Nookie
djokonda napisao:
gurijev brat napisao:Mitrovic, Cvele,Ristic,Tejic,Cvorovic,Milovanović,Kaplanovic, Rebic svi kod cice na kaljenje ove sezone uz još nekoliko momaaka iz generacija 93,92 čisto da nam se ne desi neki propust i biće to lepa ekipa a i prvi tim će imati koristi ! Pojacanja neće biti sto posto u narednih nekoliko dana. Mislim da krece udarnicki posle zreba za el . Rakocevic ili kod nas ili neki istok jel jedino tamo još može da izvuce uslove kakve zeli.
Ne možeš da šalješ Cveleta i Luku u FMP...momci su prošle godine igrali koliko-toliko profi košarku, trenirali sa jačim igračima i sada treba da igraju poluamatersku ligu i rade sa decom? Ako za njih nema mesta u CZV eventualno ih poslati u nekog ABA ligaša ili ih pustiti. Poslati ih u FMP na ''kaljenje'' samo će ih uništiti...pa jbt, Leo igra EL, svi jači igrači iz '93 u Evropi igraju jake lige, najmanje EK a nama treba dva najbolja igrača iz '93 da igraju poluprofesionalnu ligu kakav je KLS? To je put u propast za našu košarku. CZV treba da pusti Vuka, Subotića, Milovanovića, Đokića i sl...a Cvele i Luka MORAJU da budu u 12.
Ma nije problem da oni budu u 12,bili su i ove godine. Oni moraju da igraju,i to kvalitetnt minute a ne garbage time. Ok Cvele je i imao svoju minutazu,nije je bas iskoristio al makar je bio deo rotacije u utakmicama. Luka je igrao ili kad svi zakazu,ili u garbage time-u....vracanje njih dvojice u KLS je ravno samoubistvu. Bolje onda da ih otpustimo i pustimo da ih uzme neko ko ce ima dati mimute i ulogu u timu...
Korisnikov avatar
By Lepus
Slozio bih se sa @djokondom i ostalima da bi slanje Mitrovica i Cveleta u FMP bio katastrofalan potez. Oni moraju igrati ove godine. I to sto @Nookie rece, kvalitetne minute. Igrac se ne postaje tako sto igras deset minuta na plus ili minus 20.

Sto se tice njih dvojice, ja sam sve sumnjicavi prema Cvetkovicu. Iako su vecina Partizanovih navijaca pisala da ce on postati jedan prosejcan igrac (ranga Pavkovica), ja se nisam mogao sa tim pomiriti. Vjerovatno zbog toga sto je on prosao sve nase mladje kategorije, uvijek je bio tu, nekako, drag mi je. Zao mi je sto se povrijedio, ovo takmicenje bi mu dobro doslo sto se tice vracanja samopouzdanja. A, tu je najtanji.

Za razliku od njega, Mitrovic je druga prica. O njemu sam pisao na temi U20, ali sam zaboravio da spomenem da iako je jos manje igrao od Cvetkovica, on puca od samopouzdanja. Godina u klubu kao sto je Zvezda mu je odlicno dosla. Kako bi tek napredovao da je i igrao, mogu da zamislim?!
Korisnikov avatar
By MileBL
Koga ocekujete da ce zamjeniti Gurovica na poziciji pomocnog trenera?

Ja se nadam nekom iskusniom licu, svaka cast Gurovicu na njegovoj igrackoj karijeri, ali on se meni cinio kao tanak u toj ulogi, mozda mu je ovaj posao u FMP-u neka vrsta popravnog ispita i dokazivanja sposobnosti vodjenja i sudelovanja u vodjenju ekipe.
By dexy
MileBL napisao:Koga ocekujete da ce zamjeniti Gurovica na poziciji pomocnog trenera?

Ja se nadam nekom iskusniom licu, svaka cast Gurovicu na njegovoj igrackoj karijeri, ali on se meni cinio kao tanak u toj ulogi, mozda mu je ovaj posao u FMP-u neka vrsta popravnog ispita i dokazivanja sposobnosti vodjenja i sudelovanja u vodjenju ekipe.
Pisao sam pre par dana o tome. Po meni, Gurović nema šlifa za posao trenera.
By kosta76
dexy napisao:
MileBL napisao:Koga ocekujete da ce zamjeniti Gurovica na poziciji pomocnog trenera?

Ovaj potez ne znaci da nema slifa za trenera vec da ga spremaju za prvog trenera. Do sada nije samostalno vodio ekipu pa mu daju sansu u drugom timu, a odatle ce ga povuci u Zvezdu kada dodje vreme. Ovo samo znaci da Gurovic hoce da ide postepeno i nece da preskace stepenice u svom trenerskom razvoju. Presao je preko svoje igracke sujete i ide od pocetka. Znaci da je ozbiljan, a uz radnu etiku koju ima to dalje znaci da moze biti dobar trener samo ako imalo talenta ima za taj posao.
By dexy
kosta76 napisao:
dexy napisao:

Ovaj potez ne znaci da nema slifa za trenera vec da ga spremaju za prvog trenera. Do sada nije samostalno vodio ekipu pa mu daju sansu u drugom timu, a odatle ce ga povuci u Zvezdu kada dodje vreme. Ovo samo znaci da Gurovic hoce da ide postepeno i nece da preskace stepenice u svom trenerskom razvoju. Presao je preko svoje igracke sujete i ide od pocetka. Znaci da je ozbiljan, a uz radnu etiku koju ima to dalje znaci da moze biti dobar trener samo ako imalo talenta ima za taj posao.
Kada sam rekao da nema šlifa za trenera, napisao sam se da je to moje mišljenje. Preuzimanje FMP-a nema nikakve veze sa tim.Nedavno smo polemisali o Guroviću kao treneru, a vreme će pokazati da li sam u pravu ili ne.
Takođe, pitanje je da li ga spremaju za prvog trenera ili žele da ga sklone na lep način. Mislite o tome...
By kosta76
Ne verujem. On je direktno zaduzen za razvoj nekih mladih igraca. Ne daje se taj posao coveku koga hoces da sklonis.
U Zelezniku ima ozbiljniji posao od onoga koji je do sada radio. Dalje, po temperamentu nije neko ko bi dozvolio Covicu da ga sklanja...
Korisnikov avatar
By Nookie
Postavljanje Gurovica za trenera Fmp-a nikako nije sklanjanje iz neke price. Njemu se u ruke daje najtalentovanija generacija kod nas,sa 3,4 ozbiljna potencijala. Ovo je jako ozbiljan posao,tesko da bi ga Covke dao nekome u koga nema poverenja. Mogao je Klipa da nastavi da radi sa njima,a mi smo se odlucili za Covica. Valjda to dovoljno govori...
@lepus Delim tvoje misljenje oko Cveleta nazalost. I ja sam od njega mnogo ocekivao,delom iz razloga koje si ti naveo,delom zbog toga sto je gurnut jako mlad u vatru....decko nema samopouzdanja uopste,tako se ne postaje igrac. Defanzivno je sasvim solidan,al napadacki je bogami ispod proseka. Nit ima muda da ide do kraja,nit ima neki sut da se uzda u njega. Voleo bi da gresim,al....secam se,neka tekma ABA lige on promasi prva 2 suta,akciju posle ostaje sam potpuno na trojci on okleva. Cela hala vise sut sut,on sutne i prebaci kos....Luka sa druge strane,ima cohones do poda. Samo mu trebaju minuti...
  • 1
  • 604
  • 605
  • 606
  • 607
  • 608
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]