Stare teme
By strelac
@Morning Glory
Dobrodosao.

Milutinov posle ovog prvenstva ima vremena do pocetka ABA lige da popravi drasticno muskulaturu.

Scekic ce to da odradi,siguran sam.
By kosta76
strelac napisao:@Morning Glory
Dobrodosao.

Milutinov posle ovog prvenstva ima vremena do pocetka ABA lige da popravi drasticno muskulaturu.

Scekic ce to da odradi,siguran sam.
Samo da ga ne nakljuka kao Krdžalić Rebraču. Nisu samo kolena u pitanju već i srce....Malo je i vremena za odmor, stalno su takmičenja. Kada bi propustio nešto od toga pa spojio par meseci samo šuterskih treninga(čisto da ima nekih dodira sa košarkom) uz teretanu, pravilnu ishranu i dosta odmora....A sada jbg...On još raste, znate i sami da nisu isti efekti kao kod starijih igrača koji nabace kilažu čim imaju dve nedelje poštede.
Pekmen je u drugom mandatu u Partizanu bio jos veci nego u Panatenaikosu ili kod nas ranije. U NBA se manje trenira, dosta toga je na samom igracu, pa onda možeš da upražnjavaš teretanu uz dosta vremena za odmor. Idu tu i suplementi uz ishranu...Procveta kao ruža :lol:
EDIT:
Sutina svega ovoga je da je tokom seone tesko raditi na nabijanju misicne mase. To moze da se uradi u pauzi iymeju dve sezone a kasnije odrzava. Neki igraci posle duze pauze dok se oporavljaju od povreda kroz treninge za ojacanje nekog mišića naprave čudo, transformišu se...Mada niko ne voli taj scenario jer se to dogadja kod dužih pauza posle ozbiljnih povreda
By Jaycee Carroll
MorningGlory napisao:Pozdrav od novog clana.

Prosla sezona je meni licno bila najteza do sada. Bez ikakve baze sa potpuno novim timom i neiskusnim i totalno zapustenim igracima, trenerom koji je takodje bio malo van forme, uspeli smo na kraju da ostvarimo odlican rezultat. Gorak ukus ostavlja Bertina povreda ali sta da se radi moramo da guramo bez njega. Od bitnih igraca otisao je samo Lucic, kapitenu puno srece u inostranstvu, oprostio je dug i uzeli smo fino obestecenje.

Sto se tice ove sezone, nama je potreban novi backup plej, oba krila i backup cetvorka. Imam informacije da Dule nije zadovoljan Gagicem i Muslijem i da ce pokusati da zameni centra. I Kapikjoni i Misko rade na tome da im pronadju inostrani angazman.

Kostur imamo, ocekujem od Nikolice da posle reprezentativnih obaveza nabaci 6-7 kg-a jer bez toga tesko da ce moci da pokaze znacajniji napredak.
Dobrodosao na najnelimitiraniji kosarkaski forum ikada,da znas da se kod mene vrsi upis na novih clanova i potrebno mi je par podataka:Visina,tezina,matican broj,godina radjanje,boja kose,boja ociju,otisak od palcem i 2 slike.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jaycee Carroll napisao:

Prosla sezona je meni licno bila najteza do sada. Bez ikakve baze sa potpuno novim timom i neiskusnim i totalno zapustenim igracima, trenerom koji je takodje bio malo van forme, uspeli smo na kraju da ostvarimo odlican rezultat. Gorak ukus ostavlja Bertina povreda ali sta da se radi moramo da guramo bez njega. Od bitnih igraca otisao je samo Lucic, kapitenu puno srece u inostranstvu, oprostio je dug i uzeli smo fino obestecenje.

Sto se tice ove sezone, nama je potreban novi backup plej, oba krila i backup cetvorka. Imam informacije da Dule nije zadovoljan Gagicem i Muslijem i da ce pokusati da zameni centra. I Kapikjoni i Misko rade na tome da im pronadju inostrani angazman.

Kostur imamo, ocekujem od Nikolice da posle reprezentativnih obaveza nabaci 6-7 kg-a jer bez toga tesko da ce moci da pokaze znacajniji napredak.
Dobrodosao na najnelimitiraniji kosarkaski forum ikada,da znas da se kod mene vrsi upis na novih clanova i potrebno mi je par podataka:Visina,tezina,matican broj,godina radjanje,boja kose,boja ociju,otisak od palcem i 2 slike.
ali na Svastari ili predstavljanju!
By milanezija
cedric ceballos napisao:
grobar sa kosova napisao:Milutinov ce biti novi Valancijunas a Salic novi Pekovic!Amin!

a Bobi?
Pa novi Jao Ming( mada vise lici na Jao Mile)
Korisnikov avatar
By MIX57
Jaycee Carroll napisao:

I članarina 50evra za plate modovima :D
Dobrodošao.
  • 1
  • 1377
  • 1378
  • 1379
  • 1380
  • 1381
  • 1422
Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]