Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:@MileBL pa Rakocevic na najbitnijim mecevima nije postojao na kraju sezone, ne znam o cemu ti to? U ostalom, zar nije bila prica da vas on napusta? Znam da je to bilo prilicno aktuelno, a onda je prestalo da se prica o tome.
kaze mi drug da nema ponuda za Rakoca i da ce na veliku zalost sviju u klubu ostati i dogodine ako ga neko ne uzme...
Korisnikov avatar
By MileBL
Salvatore Guliano napisao:
Karaburac napisao:@MileBL pa Rakocevic na najbitnijim mecevima nije postojao na kraju sezone, ne znam o cemu ti to? U ostalom, zar nije bila prica da vas on napusta? Znam da je to bilo prilicno aktuelno, a onda je prestalo da se prica o tome.
kaze mi drug da nema ponuda za Rakoca i da ce na veliku zalost sviju u klubu ostati i dogodine ako ga neko ne uzme...

Hoces reci da bi ljudi u Zvezdi bili srecni da Igor ode, zasto?
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MileBL napisao:
Salvatore Guliano napisao:

Hoces reci da bi ljudi u Zvezdi bili srecni da Igor ode, zasto?
pa ne znam... ali sve koje zna da vole i da rade u Zvezdi bi sto pre zeleli da vide ledja Igoru :P mislim da to nije zasluzio, ali vi ste poznati po tome sto ste objektnivni i zahvalni igracima...
Korisnikov avatar
By Vojvoda
@Mile

Ako si pratio Dragana on je iz godine u godinu pruzao sve bolje partije, a koliko je popravio odbranu o tome ne treba ni pricati. Nema vise onog silovanja iz prve sezone u Partizanu, potpuno je podredjen timu i daje ogroman doprinos bez bzira na to koliko poena daje. Mislim da od igraca koji igra fantasticnu odbranu 25-30 min na utakmici i pored toga ubaci 10-15 poena ne mozes ocekivati vise. Da se Rakocevic toliko trosi u odbrani kao Milosavljevic imao bi ucinak od 3-5 poena po utakmici. Ne zelim da umanjim Igorove kvalitete, ali on nikada nema zadatak da cuva najboljeg protivnickog igraca kao Dragan.
Dragan u novu sezonu ulazi kao kapiten, iskusniji za jednu sezonu koja je bila puna uspona i padova i sa saigracima koji mogu biti samo bolji u odnosu na proslu sezonu. Ocekujem da ce u sledecoj sezoni pokazati jos veci napredak i da ce biti pravi kapiten.
Korisnikov avatar
By Nookie
Cica novi trener Fmp-a. Srecno majstore. Ovo je mozda i najbolji potez u ovom prelaznom roku. Dobice neophodno iskustvo da samostalno vodi jedan tim,a ako budemo imali srece mi cemo dobiti trenera za buducnost....jako mi se svidja ovaj potez :clap: :clap: :clap:

Edit: srecan rodjendan Blazicu....sve najbolje u crveno belom dresu
By Rich Froning
Pozdrav za sve,ja resio malo da "pojacam" ciganske redove. :D
Sto se tice pojacanja moje zelje su:
1.Stefan Markovic
4.Dru Gordon/Sean May
5.Naravno Darko
Naravno navijam za ostanak Igora koji je ipak u ovom trenutku mozda za nijansu blizi odlasku.
Sto se samog Igora tice mislim da ce njegov kvalitet tek doci do izrazaja kada on ne bude prva opcija.

Od Evrolige ocekujem da se nekako provucemo u top16 pa posle nije ni bitno.
Isto to zelim i komsijama pa da izvucemo i treceg direktnog predstavnika za ABA ligu u dogledno vreme.

Sto se tice ABA lige Cibona bi mogla biti jako ozbiljna sledece sezone i ocekujem da se 2 mesta za EL budu delila u trouglu Partizan,Zvezda,Cibona.Takodje ocekujem da simpaticni Madjari budu jos bolji ove sezone i ocekujem ih u top 6.

Sto se tice price oko Milosavljevica i Bogdanovica,ovog prvog bih zeleo da vidim u timu jer je kompletan igrac dok mi se cini da je Bogdan malo precenjen zbog ove play off serije i da bi dobro bilo da se ne ocekuje mnogo od njega sledece sezone jer mislim da ce dosta oscilirati.On je prevashodno ostvarivao ucinke preko Igora koji je em pred penzijom em je bio povredjen.
Uz to je poznat kao slab defanzivac.Secam se par situacija gde je Bogdan imao izolacije protiv Nelsona i Skota i gde nije imao uspeha.Vrlo cesto je primao i blokade.U ovom trenutku bih pre uzeo Blazica nego Bogdana dok bi Milosavljevica ipak postavio ispred njih dvojice.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Rich Froning napisao:Pozdrav za sve,ja resio malo da "pojacam" ciganske redove. :D
Sto se tice pojacanja moje zelje su:
1.Stefan Markovic
4.Dru Gordon/Sean May
5.Naravno Darko
Naravno navijam za ostanak Igora koji je ipak u ovom trenutku mozda za nijansu blizi odlasku.
Sto se samog Igora tice mislim da ce njegov kvalitet tek doci do izrazaja kada on ne bude prva opcija.

Od Evrolige ocekujem da se nekako provucemo u top16 pa posle nije ni bitno.
Isto to zelim i komsijama pa da izvucemo i treceg direktnog predstavnika za ABA ligu u dogledno vreme.

Sto se tice ABA lige Cibona bi mogla biti jako ozbiljna sledece sezone i ocekujem da se 2 mesta za EL budu delila u trouglu Partizan,Zvezda,Cibona.Takodje ocekujem da simpaticni Madjari budu jos bolji ove sezone i ocekujem ih u top 6.

Sto se tice price oko Milosavljevica i Bogdanovica,ovog prvog bih zeleo da vidim u timu jer je kompletan igrac dok mi se cini da je Bogdan malo precenjen zbog ove play off serije i da bi dobro bilo da se ne ocekuje mnogo od njega sledece sezone jer mislim da ce dosta oscilirati.On je prevashodno ostvarivao ucinke preko Igora koji je em pred penzijom em je bio povredjen.
Uz to je poznat kao slab defanzivac.Secam se par situacija gde je Bogdan imao izolacije protiv Nelsona i Skota i gde nije imao uspeha.Vrlo cesto je primao i blokade.U ovom trenutku bih pre uzeo Blazica nego Bogdana dok bi Milosavljevica ipak postavio ispred njih dvojice.
:text-welcomewave:
opa cigani i vi se pojacavate na forumu ! :D ako ako ;)

pazi dobro dosao pod 1.
pod 2. nece vam Gordon doci makar mu ne platili mi i 7 plati i ko zna kolko mu vi ponudili
pod 3. slazem se sa tobom da je Gagi igracina , jos samo da kazes da ti je Djekic najveci talenat i kupio si mene i Kureta
pod 4. hvala za lepe zelje da izadjemo i mi i vi u top 16

javi se Dzejsiju da ti uzme meru ;) i da zaduzis opremu

svrati na svastaru cisto da se upoznas sa ekipom ;)
Korisnikov avatar
By Lepus
@Salvatore
Svaka cast tvom drugu/drugovima, ali iskreno, ta prica o Rakocevicu i njegovom odlasku o kojoj oni pricaju, nigdje veze. Ne zato sto znaci da to nije istina, nego zato sto o tome niko nista ne zna. U klubu se radi u tisini, samo oni najblizi Covicu i Radonjicu (par njih) znaju ko je na listi pojacanja, a ko na odstrelu. A, i ti koji znaju, nece/ne smiju nista da kazu. Cak i najprovjereniji inasjderi sa nase strane pojma nemaju sta se desava u klubu, niko im nista ne govori. Poslije vijesti o Milicicu, niko nista vise ne govori i ne javlja. Sve ostalo sto se cuje su sama nagadjanja.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Rick Froning dobro dosao i da dosta pises,ali sta ce nam krilni centar pored Savovica i Mitrovica plus Simonovic moze malo da odigra na 4?
  • 1
  • 602
  • 603
  • 604
  • 605
  • 606
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]