Stare teme
Korisnikov avatar
By BogdanB
kosta76 napisao:
BogdanB napisao:Znam da je Andric dao trojku na kraju,ali tek sad vidim kakvu. Po meni ga je dobro ukenja*o
Sve i da je ne znam kakav suter. On ni jednom nije prevario cuvara, ostavio ga na krivoj nozi. Bukvalno vreba situacije da se ovaj odmakne pa da pripali ili da dobije prostora posle pika da odigra sa saigracem...Nasa trojka u ovom basketu Igra na taktiku a ne na znanje
Takvi igraci su kasnije neupotrebljivi u smislu-Ajde, ti si bek, igramo izolaciju za tebe, ostali neka se rasire. Oni ne znaju da igraju 1 na 1
Pogledaj drugi klip,Amerikanac ga cimnuo u jednu stranu i krenuo na drugu,a Andric nista nije uradio.
By MorningGlory
Pozdrav od novog clana.

Prosla sezona je meni licno bila najteza do sada. Bez ikakve baze sa potpuno novim timom i neiskusnim i totalno zapustenim igracima, trenerom koji je takodje bio malo van forme, uspeli smo na kraju da ostvarimo odlican rezultat. Gorak ukus ostavlja Bertina povreda ali sta da se radi moramo da guramo bez njega. Od bitnih igraca otisao je samo Lucic, kapitenu puno srece u inostranstvu, oprostio je dug i uzeli smo fino obestecenje.

Sto se tice ove sezone, nama je potreban novi backup plej, oba krila i backup cetvorka. Imam informacije da Dule nije zadovoljan Gagicem i Muslijem i da ce pokusati da zameni centra. I Kapikjoni i Misko rade na tome da im pronadju inostrani angazman.

Kostur imamo, ocekujem od Nikolice da posle reprezentativnih obaveza nabaci 6-7 kg-a jer bez toga tesko da ce moci da pokaze znacajniji napredak.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MorningGlory napisao:Pozdrav od novog clana.

Prosla sezona je meni licno bila najteza do sada. Bez ikakve baze sa potpuno novim timom i neiskusnim i totalno zapustenim igracima, trenerom koji je takodje bio malo van forme, uspeli smo na kraju da ostvarimo odlican rezultat. Gorak ukus ostavlja Bertina povreda ali sta da se radi moramo da guramo bez njega. Od bitnih igraca otisao je samo Lucic, kapitenu puno srece u inostranstvu, oprostio je dug i uzeli smo fino obestecenje.

Sto se tice ove sezone, nama je potreban novi backup plej, oba krila i backup cetvorka. Imam informacije da Dule nije zadovoljan Gagicem i Muslijem i da ce pokusati da zameni centra. I Kapikjoni i Misko rade na tome da im pronadju inostrani angazman.

Kostur imamo, ocekujem od Nikolice da posle reprezentativnih obaveza nabaci 6-7 kg-a jer bez toga tesko da ce moci da pokaze znacajniji napredak.
:text-welcomewave:

ja bih se resio Muslija, dok kod Gagica uvek ima nade jer je radan...
Korisnikov avatar
By Kure
Pozdrav Morning.

Pričao sam već sa Kostom na tu temu (nabacivanjem kilaže Nikoli), i on mi je rekao da to treba raditi postepeno da ne stradaju kolena, s obzirom da on još uvek raste (dečko je faktički '95)...

Mada ja stvarno ne vidim kako će on uspeti da nabaci masu kad ga arče 00-24 (igra za prvi tim KKP, pa za juniore, pa za reprezentaciju)... Znam da sam jednom popizdeo kada sam skontao da je isti dan igrao meč i za prvi tim i za mlađe kategorije... Pa to ne radi ni Džejsi... :lol:
Korisnikov avatar
By Jomer
Pogledao sam konferenciju za stampu PSD, i tegijevu emisiju sa zalizanim par stvari
Danilovic je prozivao raska za voznju bicikla na adi jer je tako dobio onu bolest zbog koje je odstetio klub u zavrsnici prosle godine, a nasi novinarcici i javnost to spinovali na krajnje bezobrazan nacin, zalizani ima neke tripove u glavi po pitanju Tepica, jedino ako ne misli da ga udomi kod komsija jer drugacije on neki ozbiljniji klub moze samo da sanja, ima jos par stvari kod zalizanog ali to nije za ovu temu
By MorningGlory
Skeptican sam za Nikolicu, bas gledam snimke ovih utakmica under19 reprezentacije i deluje mi kao da je jos vise smrsao...Ja njega u buducnosti ( njegovu gradju - no homo :D ) vidim kao Valancijunasa. Upravo nedostatak snage dovodi do tga da onako promasuje zicere...Trebao bi Dule da vise iskoristi njegov suterski potencijal, decko moze da pogadja sa vrha kapice u odlicnim %.

Ja sam licno razocaran i Muslijem i Gagicem i voleo bih da zamenimo i jednog i drugog ako je moguce. Moj neki wet dream ali i ne tako nerealan je da gledamo ovakvu unutrasnju liniju :

Lovernj, Bircevic

Bobiska, Milutinov, Salic
Korisnikov avatar
By MileBL
Jomer napisao:Pogledao sam konferenciju za stampu PSD, i tegijevu emisiju sa zalizanim par stvari
Daj link za tu emisju gde je Misko bio gost kod Tegija
Korisnikov avatar
By Karaburac
MorningGlory napisao:Pozdrav od novog clana.

Kao prvo, dobrodosao na forum.

Sta znam, ja nisam zadovoljan Muslijem jer ne pokazuje napredak, ali on je sustinski daleko veci potencijal od Gagica...
Gagicem sam prilicno zadovoljan. Njegov napredak je i vise nego vidljiv, ali i dalje ima one svoje veoma izrazene mane. Nisam siguran da ce on ikada biti u stanju da igra kvalitetno ledjima, kao sto sam prilicno siguran da nikad nece biti dovoljno snazan da se kvalitetno bori sa EL centrima. Medjtuim, krajnje mi je zanimljivo koliko se brzo krece, kako istrcava kontre itd, jer to daje mogucnost celoj petorci da veoma brzo razvija napad.

U svakom slucaju mi ne deluje kao preterano pametno resenje odreci se obojice. Milutinov je jos uvek mlad, a ne vidim neku domacu kvalitetnu zamenu na poziciji centra. Prema strancima (ukoliko nisu Crnogorci) na centru gajim veliko nepoverenje, pogotovo u tamnopute igrace.

Sto se tvog drugog posta tice, treba biti pazljiv kako mladom momku nabacujes masu. On je rodjen u decembru 1994.godine, decko jos uvek raste (na NIJT-u proslogodisnjem se vodio kao 206cm visok, sada ima legitimnih 212cm), kad potpuno zavrsi rast onda ce masa sama da se nabacuje, rasirice se i ramena i sve ce doci na svoje. Svidja mi se poredjenje sa Valanciunasom, mislim da nikad nece biti toliko atletski dobar, ali najpribliznije bi bio nekom njegovom stilu igre.

PS daj link za te snimke U19 utakmica :D
  • 1
  • 1376
  • 1377
  • 1378
  • 1379
  • 1380
  • 1422
Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]