Stare teme
Korisnikov avatar
By Nookie
Tesko da je Keselj bolji od Simona. Igracki da,al uzimajuci u ozbzir vecu platu koji bi morali da mu ponudimo onda nije. A i mi vec imamo prvu opciju na trojci,treba nam samo backup koji Simon moze odlicno da odradi+Radonjic da obozava,a i igra bolju odbranu od Marka.
Skot nas napusta,Vucina verovatno,kao i Subi. I mozda saljemo na pozajmice Cveleta i Mitrovica(za njega ne bi voleo,mislim da bi njemu trebali da damo sansu kao prva zamena za Savovica umesto da dovodimo igraca na tu poziciju)...ostali ostaju 99%
By Jaycee Carroll
Noki,druze sto ti je toliko tesko da priznas da vas je DM ispalio?Bilo je kontakta s'njim,ali niste uspeli,ali vi navijaci izvrcate pricu,a ne vidim razlog za to.
Korisnikov avatar
By Nookie
Ako je tegi rekao da smo ga mi hteli,ko to moze da opovrgne??? Stvarno mnogo nam je potreban bek,jer ipak samo imamo Balzica i Rakoca...bas nam na toj poziciji treba jedan DM da sedi na klupi...
By gurijev brat
Radivojevic čuo sam da može da ide odmah i to neke opcije ukrajna ,poljska eventualno lukoil subotic u neki avzomas :) tu bi nam legao dragovic . Za skota se cujem zanima partizan , smiljanica nismo uopste gledali u fmp sl. sezone i on i djokic a mozda i milovanovic . Šta je s rakocevicem za njega se ne zna kao ni za lazića ako ostane rakoc onda je on treći bek . Mitrovica ostaviti a cvetkovića negde na pozajmicu al da nije fmp radi tejica jel . Dovesti još jednog pleja i probati cvorovica i ristica a mozda i kaplanovica da nam se ne dese price tubak i dimic . Jel zna neko šta je s lazarom radosavljevicem bio je u mornaru al šta je bilo kasnije s njim. I gde li je rondovic ?
Korisnikov avatar
By student_prava
Jaycee Carroll napisao:Noki,druze sto ti je toliko tesko da priznas da vas je DM ispalio?Bilo je kontakta s'njim,ali niste uspeli,ali vi navijaci izvrcate pricu,a ne vidim razlog za to.
Jel je Misko reko da nije bilo kontakata?jel on ima jos jednu godinu ugovora,kako je Misko rekao?aj malo zdravorazumski razmisli dal se isplati placati obestecenje za njega+ plata.za te pare mozes da dovedes mnogo boljeg igraca,plus je potpisan Blazic.to su izmisljotine najgore vrste ko I za Katica,on covek podneo tuzbu jos pre 6 meseci a po novinarima je podneo juce.
Korisnikov avatar
By Nookie
gurijev brat napisao:Radivojevic čuo sam da može da ide odmah i to neke opcije ukrajna ,poljska eventualno lukoil subotic u neki avzomas :) tu bi nam legao dragovic . Za skota se cujem zanima partizan , smiljanica nismo uopste gledali u fmp sl. sezone i on i djokic a mozda i milovanovic . Šta je s rakocevicem za njega se ne zna kao ni za lazića ako ostane rakoc onda je on treći bek . Mitrovica ostaviti a cvetkovića negde na pozajmicu al da nije fmp radi tejica jel . Dovesti još jednog pleja i probati cvorovica i ristica a mozda i kaplanovica da nam se ne dese price tubak i dimic . Jel zna neko šta je s lazarom radosavljevicem bio je u mornaru al šta je bilo kasnije s njim. I gde li je rondovic ?
Nazalost mislim da cemo dovesti jednog krilnog centra,tako da ce i Lukda mozda na pozajmiuc. Stvarno mislim da mu treba dati sansu,moze to da nam se vrati desetostruko kasnije.
Tejci je cetvorka,tako da nece njemu smetati Cvele ^^....imamo Rebica kao mladog pleja,njemu bi Cvele eventualno uzimao minute ako bi otisao u Fmp...za Rondovica i Lazara nemam pojma gde su,Tubak nikad nije ni bio neki potencijal. Pesic ga bukvalno nasao na nekoj planini i bacio ga u Fmp ^^za Dimica mi jedino zao sto je otisao,mada ce se to ispostaviti da je bila njegova greska. Njemu je karijera otisla u ***** otkako je otisao. Sta ces...Rakoc ostaje,a izmedju Skota i Partizana ima necega. Samo ne znam ko ti koga oce ^^
By gurijev brat
Biće svasta tamo posle15 i nadam se vrhunskih igraca voleo bih i da nas žreb usere pa polako. Mozda radonjic dovuce nekog svog igraca tipa dragicevic(al ne tadija nazalost on se nigde ne spominje) i dva tri domaca igraca pa da bude veselo . Još kad bi milicic pristao gde bi nam kraj bio.
Korisnikov avatar
By Nookie
MI imamo vec 4 stranca,kapiram da cemo dovesti jos jednog. MIslim da ce to pre biti Amer nego Crnogorac. Jeftiniji su,makar taj kvalitet koji nama treba ^^
Ako bi vec dovodili cetvorku koja bi uzimala Liki minute,jedino to moze da bude Tadija kapiten. Sto se mene tice,da dovedemo njega i mozemo da igramo sa klinicma :D
By gurijev brat
Za tebe tadija ko za mene bjelica a nisam imun i na antića hahahahaha pa biće brda igraca posle letnje lige i sa koledza bilo bi dobro da za savovica izborimo nekako pasos pa bi još jedan stranac dosao super :)
  • 1
  • 599
  • 600
  • 601
  • 602
  • 603
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]