Stare teme
Korisnikov avatar
By Ćomi
Prvo da izrazim zadovoljstvo što se cimate oko ovog skautinga, vredi pokušati, svaka čast na trudu.
Palo mi na pamet da kad završite, možete kontaktirati Grbu preko maila, pa neka onda on preporuči na koju adresu da se obratite.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
da nismo u tolikom bunaru sa parama mislim da bi nam sada Gordon kao rezervna 4 bio odlican i da bismo time popunili rupe na pozicijama i 4 i 5 i da bismo bili veoma jaki tako, jos samo neka trojka da se dovede i to bi bilo to, ali jbg... sta bi bilo kad bi bilo :whistle:
Korisnikov avatar
By Drex
Peja napisao:
šta je sad ovo? Je l ima neki trač da on dolazi?

...jer bih u tom slučaju stavio kuću na hipoteku, uzeo pare i stavio na plasman Partizana na F4 Evrolige... Džamont Gordon mi je vlažni san za Partizan od kada sam ga prvi put video na terenu :pray:
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Drex napisao:
Peja napisao:
šta je sad ovo? Je l ima neki trač da on dolazi?

...jer bih u tom slučaju stavio kuću na hipoteku, uzeo pare i stavio na plasman Partizana na F4 Evrolige... Džamont Gordon mi je vlažni san za Partizan od kada sam ga prvi put video na terenu :pray:
Takoe zemljak, ovdje nema cega da se stidis, prijavicemo te Jakavom. :orcs-gayflag:

Sad bez zajebancije, aj ouzbiljite se malo, pa mi nemamo pare da placamo Dragana a ne Gordona. On je 500 000 k+ igrac.
Inace, za moj racun, ubica od igraca.
By grobar sa kosova
Vojvoda napisao:A vec je radio sa Duletom u CSKA... :pray:
zelim igrace koje je Dule doveo tada u Cska Bobija i Dzamonta Gordona...moze i Aleksej Pecerov :)
Korisnikov avatar
By fanste90
Zex88 napisao:
strelac napisao:
Zex88 napisao:http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=727290

Citiracu Miska.To je glupost.
citiraj koga oces,ali ovo je tacno.Mozda cifre nisu,ali da ste ih hteli tacno je.
Kako birate po potrebi istine..
Neko istine,neko klubove...Nekad je fmp(pominjanje reprezentativaca i mladjih kategorija),nekad cz(kada trebaju drzavni sponzori).

Izgleda da @peja troluje ovde,kao makedonce na njihovoj temi.Jer zasto bi dovodili Gordona ako su vec insajderi doveli Tepica,i koji bi domaci igraci popunili 3-4-5 ako Krstic ostaje u Vizuri,a Bobi pojacava rivala?Zato se nadam da ce stranac biti na poziciji 3,ako bi dolazio morao da uzima minute Gagiju i Bogdanu jer Leo mora da igra.Ovako trojka sa sigurnim poenima bi dosla kao budali samar...
Korisnikov avatar
By Peja
E posto je uzelo maha, da napisem , stavio sam taj klip onako , zbog dobrog poteza, u tom trenutku je partizanova tema bila najaktivnija, zato sam stavio tu.
Nigde nisam napisao da on prelazi kod vas, niti da imam neke informacije. Samo je stajao link.
Izvinjavam se ako sam napravio zabunu, svakako je on novcano nedostizan za sve nase klubove (dobro ne bas sve :D ).
  • 1
  • 1374
  • 1375
  • 1376
  • 1377
  • 1378
  • 1422
Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]