Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Lepus
Ne zna se ko je veceras gori bio?! Igraci Partizana, igraci Zadra ili sudije?!

Partizan nema nikakvu igru. Osim one akcije sa uzastopnim pikom iz koje se Bertans otvara na trojku, nula. Lucic svaku utakmicu odigra vrhunski, ali kada se najvise lomi ili masi ili gubi loptu. Svaka cast Letoncu, vrhunski sut.

Elem: trener Zadra je nacrtao, a igraci odradili, savrsenu akciju. NBA stil. Cim sam vidio pocetak kretnje, znao sam na sta ce se ici.
By Jaycee Carroll
Ooooo malo vas pustamo,ooooo malo vas pustamo,pa vas onda jebemooo :lol: Karaj Cibose +15 na poluvremenu,ko je bre taj Smus Parker,gde je igrao? :lol:

Da smo imali Pipana od pocetka sad bi i mi imali 9-5 ko Diva i Partizan.
Korisnikov avatar
By Kure
Kerole svaka čast. Vi ste mi uz Igokeu naprijatnije iznanađenje ABA lige do sada. Kad vam čovek pogleda tim rekao bi da ćete se boriti da izbegnete fenjer, ali imate iskusne igrače, jak domaći teren (jedino ne razumem kako ste od Dive izgubili, on su tada bili u kanalu), a znate dobiti i u gostima...

Još jednom svaka čast.
By Jaycee Carroll
Kure napisao:Kerole svaka čast. Vi ste mi uz Igokeu naprijatnije iznanađenje ABA lige do sada. Kad vam čovek pogleda tim rekao bi da ćete se boriti da izbegnete fenjer, ali imate iskusne igrače, jak domaći teren (jedino ne razumem kako ste od Dive izgubili, on su tada bili u kanalu), a znate dobiti i u gostima...

Još jednom svaka čast.
Prvo hvala brate na lepim recima.

Pipan je uveo mnogo novine u timu,od tada MZT igra mnogo,ali mnogo bolje.Otasevic je doneo mnogo vecu sigurnost na poziciju 1,uvek ima oko 15 index,jako je koristan,a poceo je i da pogadja trojke.Bakic se trgnuo i on je poceo da zabija,Dejvis i Damjan Stojanovski uvek dobri,ali najbolji igrac ekipe zna se Todor Gecevski doktor kosarke :clap:

PS. Kad bi dobili Siroki na strani :drool:
By Jaycee Carroll
Kako sramotno CZBD guraju sudije to je nevidjeno i to protiv slabasnog Zadra!!!Stidi se Covicu kriminalcu!
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jaycee Carroll napisao:Kako sramotno CZBD guraju sudije to je nevidjeno i to protiv slabasnog Zadra!!!Stidi se Covicu kriminalcu!
Covicu legendo.
Inace ako nisi gledao Zvezdu su krali,a ne Ustase koje su bolje od tvog Partizana naprimer :D
Nadam se da MZT gubi za vikend jer su se priblizili vrhu,a to ne valja :naughty:
By Jaycee Carroll
MILOS OBILIC napisao:
Jaycee Carroll napisao:Kako sramotno CZBD guraju sudije to je nevidjeno i to protiv slabasnog Zadra!!!Stidi se Covicu kriminalcu!
Covicu legendo.
Inace ako nisi gledao Zvezdu su krali,a ne Ustase koje su bolje od tvog Partizana naprimer :D
Nadam se da MZT gubi za vikend jer su se priblizili vrhu,a to ne valja :naughty:
Momak ajde idi napisi domaci zadatak pa mi se javi slobodno.Tribali su Zadrani napustiti parket,onakav pritisak sa tribina je sramotan,nadam se da ce Diva biti kaznjena sa 5 utakmice bez pristustva publike.
By strelac
MILOS OBILIC napisao:
Covicu legendo.

Jel mozes to bez ustasa??

Ima nas ovde sa raznih strana,raznih vera,opredeljenja.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]