Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
serem ti se na EL jbt kako mozemo da budemo u istom sesiru kao CZ ?? mi koji smo stalni ucesnici ove najjace Evorpske scene da budemo u pretposlednjem sesiru... dobro mozda jeste to tako po bodovanju, ali kontam da bismo trebali da budemo u barem 4om po nekom kontinuitetu :P

muka mi je od nepravde
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Partizan tri godine nije ostvario pobedu u TOP 16 Evrolige,a dve godine niste usli u TOP 16.Normalno je da padnete.Ipak mislim da ste trebali umesto Ukrajinaca u 4
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MILOS OBILIC napisao:Partizan tri godine nije ostvario pobedu u TOP 16 Evrolige,a dve godine niste usli u TOP 16.Normalno je da padnete.Ipak mislim da ste trebali umesto Ukrajinaca u 4
sad si me bas lepo utesio
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Partizan tri godine nije ostvario pobedu u TOP 16 Evrolige,a dve godine niste usli u TOP 16.Normalno je da padnete.Ipak mislim da ste trebali umesto Ukrajinaca u 4
LAŽ
Korisnikov avatar
By Zex88
Salvatore,da li Zvezda ima bolje ucinke u Evropi od ekipa iz sestog sesira?
Ima,dakle mi smo zasluzeno u petom sesiru.
Tako da opet neko spominjanje Zvezde kao krivca je smesno.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao:Salvatore,da li Zvezda ima bolje ucinke u Evropi od ekipa iz sestog sesira?
Ima,dakle mi smo zasluzeno u petom sesiru.
Tako da opet neko spominjanje Zvezde kao krivca je smesno.
pa to je diskutabilno, zavisi od toga ko ce uci kao kvalifikant :mrgreen:
ne poenta je bila da smo mnogo slabo kotirani mi, pa ste nas na neku foru stigli, a racuna se poslednje 3 godine :think:
Korisnikov avatar
By familija
http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_Euroleague

Veceras napisah malo duzi post na temi KKP, gde sam uostalom dosta pominjao Evroligu kao jedan veliki cirkus koji ove sezone dostize kulminaciju, ali sada videjh jos jedan podatak...
Riga je izgleda po plasmanu usla kao osma za kvalifikacije, ali su pre nje odustali ili nisu imali uslove (kao Igokea i Roma) Makabi Haifa, Lukoil i ZZ Leiden (prvak Holandije)....
KATASTOFA od ozbiljnosti ULEB-a... :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead:
Korisnikov avatar
By zola
familija napisao:http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_Euroleague

Veceras napisah malo duzi post na temi KKP, gde sam uostalom dosta pominjao Evroligu kao jedan veliki cirkus koji ove sezone dostize kulminaciju, ali sada videjh jos jedan podatak...
Riga je izgleda po plasmanu usla kao osma za kvalifikacije, ali su pre nje odustali ili nisu imali uslove (kao Igokea i Roma) Makabi Haifa, Lukoil i ZZ Leiden (prvak Holandije)....
KATASTOFA od ozbiljnosti ULEB-a... :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead:
Mogli su ponuditi Cedeviti ili Olimpiji, ionako je to mesto ABA lige
Korisnikov avatar
By familija
zola napisao:
familija napisao:http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_Euroleague

Mogli su ponuditi Cedeviti ili Olimpiji, ionako je to mesto ABA lige

Ma vidis da se ne zna casnog krsta..
Napisah na temi KKP-a, da je moguce da nece imati 48 ekipa za Eurokuop, u stvari kako je krenulo, iz ABA lige Eurokup nece igrati samo ONAJ KOJI STVARNO NE BUDE ZELEO.... :D :doh:

OLimpija, MZT, Igokea, Cedevita, verovatno Cibona i Radnicki (ako Vojvosina odustane od ABA)..Kako je krenulo, zvace i Siroki i Zadar.. :lol: :lol: :lol:

EDIT:
Zaboravih Buducnost...Stvarno bre cela liga!!! :snooty: :snooty: :snooty:
Korisnikov avatar
By familija
http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80 ... Basketball

SAda gledam..
Ovi imaju trenutno 22 kluba...
A igra i Solnoki.
Dakle trenutno ima 6 ekipa iz ABA lige koji su sigurni ucesnici (Solnoki, Olimpija, Cedevita, MZT, Budcnost i Igokea)..
Vrlo lako se moze desiti da bude osam ekipa (Cibona i Radnicki), a mozda i vise... :lol: :lol: :lol:
LUDNICA!!
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 102
KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Kopiram objavu KSS-a. ''У17 репрезентацијa почела[…]