Stare teme
By Jaycee Carroll
Zex88 napisao:Hahaia,kazem burazeru,ti ces da se zenis jos koji put,Zvezda EL igra jednom. :D
Jednom i nikad vise ako bog da.Jer vi ste se dokopali do Evrolige za stolom,a ne na terenu.
Korisnikov avatar
By Bogdan Bogi Bogdanovic
''Суштина је да верујем више Даниловићу и Вујошевићу (какви год да су), исто као и Звездиној истинској легенди Моки него било ком политичару. Суштина је да не могу да се пореде Партизан и Звезда у кошарци јер се у једном клубу гомилао дуг до 15 милиона, а да се не зна где је тај новац отишао и да нико није одговоран за то (а у управним одборима су, баш чудно, за тих претходних 15 година седели разни политичари, новопечени бизнисмени и остали преваранти). У другом клубу је занимљиво дуг сада 3 милиона, што је 5 пута мање од 15, али пошто у клубу главне фаце нису политичари и не могу да се омрсе, онда је ситуација много гора него што је била у клубу са 15 милиона дуга.

У Србији ништа, али баш ништа не функционише на здравим основама. Када се резултат буде више ценио и награђивао биће нам свима боље. То је основа капитализма. Само се резултат гледа. Чини ми се да код нас капитализам још није заживео, што се може приметити у приватном сектору у коме масовно функционише монопол (који је карактеристика комунистичких друштава), уцена и корупција.

Шта код нас значи да ли клуб спонзорише приватно или јавно предузеће, ако приватно предузеће добије повластице и послове од државе на основу тога да ли спонзорише омиљени клуб неког политичара или не. Да ли ико разуме колико то није нормално. Класичан пример је Гаспром који је купио НИС за смешне новце и онда као улаже у спорт. То је људи моји класична превара.

Али пошто је уложено у мој клуб заборавићу на то да је земља опљачкана!''
Ovo sam morao da postavim,komentar jednog vaseg navijaca,cisto da vidite kako se razmislja ispravno i svojom glavom,ali poslednja recenica govori da ipak zarad uspeha svog kluba spreman je da zazmuri!!!
Korisnikov avatar
By Mikoni
Bogdan Bogi Bogdanovic napisao:
''Суштина је да верујем више Даниловићу и Вујошевићу (какви год да су), исто као и Звездиној истинској легенди Моки него било ком политичару. Суштина је да не могу да се пореде Партизан и Звезда у кошарци јер се у једном клубу гомилао дуг до 15 милиона, а да се не зна где је тај новац отишао и да нико није одговоран за то (а у управним одборима су, баш чудно, за тих претходних 15 година седели разни политичари, новопечени бизнисмени и остали преваранти). У другом клубу је занимљиво дуг сада 3 милиона, што је 5 пута мање од 15, али пошто у клубу главне фаце нису политичари и не могу да се омрсе, онда је ситуација много гора него што је била у клубу са 15 милиона дуга.

У Србији ништа, али баш ништа не функционише на здравим основама. Када се резултат буде више ценио и награђивао биће нам свима боље. То је основа капитализма. Само се резултат гледа. Чини ми се да код нас капитализам још није заживео, што се може приметити у приватном сектору у коме масовно функционише монопол (који је карактеристика комунистичких друштава), уцена и корупција.

Шта код нас значи да ли клуб спонзорише приватно или јавно предузеће, ако приватно предузеће добије повластице и послове од државе на основу тога да ли спонзорише омиљени клуб неког политичара или не. Да ли ико разуме колико то није нормално. Класичан пример је Гаспром који је купио НИС за смешне новце и онда као улаже у спорт. То је људи моји класична превара.

Али пошто је уложено у мој клуб заборавићу на то да је земља опљачкана!''
Ovo sam morao da postavim,komentar jednog vaseg navijaca,cisto da vidite kako se razmislja ispravno i svojom glavom,ali poslednja recenica govori da ipak zarad uspeha svog kluba spreman je da zazmuri!!!
Ovo su baljezgarije. Po mnogo osnova...
By Moneymaker
grobar sa kosova napisao:Pitanje za sve Zvezdase na forumu:da li se stidite Covica?
Što bi ga se stidili!?Niti nam je rod,niti ću ga na slavu zvati.Ne zamjeri na ovakvom odgovoru,nije svađalački nastrojen samo konstatacija ;)
Korisnikov avatar
By Zex88
grobar sa kosova napisao:Mozda bi pravo pitanje bilo:stidite li se ovakvih saopstenja u reziji Covica?
Da.Ja bih sastavio mnogo bolje.

Moneymaker dobrodosao.
Korisnikov avatar
By Mikoni
Bogdan Bogi Bogdanovic napisao:@mikoni
Navedi mi po kojim osnovama?
Skoro svim. Sto je tesko verovasti moki? Cinjenica da neko lupeta gluposti, to je vec nesto drugo.. Kapitalizam je drustveni sistem u kom dajes novac ako ce isti, na bilo koji nacin, da ti se vrati. Partizan i Zvezda su proizvodi jednog drugog sistema. Po stoti put-drzava davanje socijalne pomoci, odnosno davanje sredstvu, sto zvezda i partizan jesu, ne bi trebalo da uslovljava uspehom. Zvezda i Partizan su postali veliki klubovi samo zato sto su dobijali od drzave. Nikad sami nisu znali. Prvo je to bilo nemoguce, a onda, sustinski, nisu ni zeleli da se menjaju. Zvezda je platila ceh, mi progutali ponos. Ovo za Gasprom(iako mislim da ni sa drugim ne bi bolje prosli. Da smo znali sami upravljali resursima, NIS ne bi bio u zatecenom stanju. Priznaces, broj drzavnih firmi koje funkcionisu je mizeran..), nasu zemlju, sve su opsta mesta. Ako kazes sve je sranje, nisi rekao nista..
  • 1
  • 594
  • 595
  • 596
  • 597
  • 598
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]