Stare teme
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
@GSK, ne sporim ti pravo na misljenje ali probaj da ga u buducnosti formulises na drugaciji nacin ovde na forumu.

@Nookie, meni licno je samo terminologija problem...
Korisnikov avatar
By student_prava
Dzelat stigo,Mucki pobego,sad ste ga najebali :D
Nego jel ste videli da Stefan Markovic nije prduzio ugovor,lego bi nam ko budali samar na ovoliko stranaca :D
Korisnikov avatar
By Nookie
Yopitsch-Kurz napisao:
@Nookie, meni licno je samo terminologija problem...
Da on ima bilo kakan info,pa i od sina postara koji raznosi postu najboljem ortaku od sina spremacice Zvezde,rekao bi mu da ne siri dezinformacije.
Al ovako de samo prica sta god mu padne na pamet,jbg ne znam nijedan prigodniji izraz od "lupati"
Korisnikov avatar
By Zex88
student_prava napisao:Zexaro ti ko veliki prijatelj kluba oces preko zice na EL :D
Pazi,u periodu kada se kupuju sezonske,burazer mi se zeni,tako da osim ako me Vule ne ubaci u drzavnu firmu ima da docekam dekintiran pocetak sezone.
Pa se stekujem ko vodje navijaca. :D

Edit:ne misli na tebe vec na Kerola.
Korisnikov avatar
By Nookie
gurijev brat napisao:Ja sam samo rekao da bi bilo lepo videti brayanta i robertsa u zvezdi nisam rekao da dolazi ako mislis na mene ?
Ne mislim na tebe :DJaycee-ja sam spominjao u postu

@zex ccccc,pa iskuliraj svadbu i ustekaj kintu :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahaia,kazem burazeru,ti ces da se zenis jos koji put,Zvezda EL igra jednom. :D
By grobar sa kosova
Zex88 napisao:Hahaia,kazem burazeru,ti ces da se zenis jos koji put,Zvezda EL igra jednom. :D
ha,ha,ha... :clap: :clap: :clap: :D
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
grobar sa kosova napisao:
Zex88 napisao:Hahaia,kazem burazeru,ti ces da se zenis jos koji put,Zvezda EL igra jednom. :D
ha,ha,ha... :clap: :clap: :clap: :D
:D :clap:
  • 1
  • 593
  • 594
  • 595
  • 596
  • 597
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]