Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
gurijev brat napisao:Mogu da pokusam al ne obecavam mozda jednu dve po tekmi imam poduži red cekanja al probacu :)
Ako bude moglo,imaces jaci status ovde nego mucki. :D

Kako ce nook sad da me isproziva. :D
Korisnikov avatar
By zola
Jaycee Carroll napisao:@Shomy

Ovaj do Plaze je Nemacki selektor Dirk Bauerman i trener Bayerna,eto koliko pojedinci ovde poznaju kosarku.

@Nookie

Ja imam puno insajdera i naravno da cu uvek ovde pisati s'kim pregovarate,ako ti smeta,ne citaj!
Jeste Bauerman, ali ne znam sta on trazi na ovoj slici, kad nije trener nijedne evroligaske ekipe. Svetislav je trener Bajerna
By Jaycee Carroll
zola napisao:
Jaycee Carroll napisao:@Shomy

Ovaj do Plaze je Nemacki selektor Dirk Bauerman i trener Bayerna,eto koliko pojedinci ovde poznaju kosarku.

@Nookie

Ja imam puno insajdera i naravno da cu uvek ovde pisati s'kim pregovarate,ako ti smeta,ne citaj!
Jeste Bauerman, ali ne znam sta on trazi na ovoj slici, kad nije trener nijedne evroligaske ekipe. Svetislav je trener Bajerna
Haha da,prosle godine je bio Bauerman,jbg alkohol je cudo,izvini.
By gurijev brat
Roberts dobio otkaz u bayernu mogo bi on na cetri. Pa mitrovica na pozajmicu i dovedemo centra ulma onog kosatog što lici na deblju verziju konana :)))))))
Korisnikov avatar
By Gale
Pašutin je gromadni, plavi, kosooki lik skroz desno (gledano iz fotelje) - bukvalno mi izgleda kao tip koji prasiće jede iz zalogaja i obilazi svetkovine tipa rakijada.
Nisam znao da je ovaj do Plaze Bauerman.

@Gurijev brat, dobrodosao!
gurijev brat napisao:Roberts dobio otkaz u bayernu mogo bi on na cetri. Pa mitrovica na pozajmicu i dovedemo centra ulma onog kosatog što lici na deblju verziju konana :)))))))
I onda tamo pravite novi tim za superligu zbog viska stranaca(koja je svima vama itekako vazna).
Korisnikov avatar
By Zex88
Bice Vucic predsednik saveza pa ce pravilo u kantu.:D
By gurijev brat
Kod nas se pravila suvise labilna i lako se izvrcu ako su kligonac tepic i marsovac perovic ili nas legendarni vujadin subotić i mirkovic ( za ova dva igraca pozvati ljude u crnom nepoznat oblik vanzemaljca ) mogli registrovati kao domaći igraci onda i mi mozemo ispod ruke da proguramo nekoliko amerikanaca :)))))
  • 1
  • 591
  • 592
  • 593
  • 594
  • 595
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]