Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
By Srđan O.
Da mi je da iskopam sta je Mirko Novosel o svemu tome govorio, genijalan intervju u hrvatskom (nazalost rahmetli ) magazinu Kosarka je to bilo. Ako nadjem saljem :D

A ovo se sada stvarno moze prebaciti :D
By Panamera12
Karaburac napisao:Meridijana i Crnokosa iz Kosjerica. Evo ti link gde mozes da pratis rezultate svih srpskih liga pod okriljem kls-a http://takmicenje.kss.rs/
Hvala!!Samo ko onda ispada iz Kosarkaske lige Srbije,uz Jagodinu?Posto vidim da je Radnici sa Crvenog krsta predzadnji na tabeli,a cuo sam pricu da oni ostaju u ligi..
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne ispada niko vise, fora je sto smo prosle godine imali 3 tima u ABA, a ove cemo imati 4. Tako da ce biti jednaki broj ekipa iako samo Jagodina ispada.
Korisnikov avatar
By Jef Costello
Karaburac napisao:Meridijana i Crnokosa iz Kosjerica. Evo ti link gde mozes da pratis rezultate svih srpskih liga pod okriljem kls-a http://takmicenje.kss.rs/
Kultni tim. Odgovorno tvrdim da su u sezoni 2002/2003 obruči u njihovoj hali bili širi za 4-5cm... :lol:

Možda grešim ali čini mi se da im je ovo prvo učešće u ovom rangu. Puno sreće, biće to strašni derbiji sa komšijskim Užicem i Valjevom.
Korisnikov avatar
By Joomla10
Jef Costello napisao:
Kultni tim. Odgovorno tvrdim da su u sezoni 2002/2003 obruči u njihovoj hali bili širi za 4-5cm... :lol:

Možda grešim ali čini mi se da im je ovo prvo učešće u ovom rangu. Puno sreće, biće to strašni derbiji sa komšijskim Užicem i Valjevom.
2008-e su imali dobru tucu na terenu. Mislim da im je tada plasman u KLS izmakao zamalo. Hala uvek puna i uvek onaj fazon iz nizih liga, ako im se ne svidja sudjenje, cekaju sa vilama sudije posle tekme :lol: . Ortak mi je iz Kosjerica, pa sam od njega cuo da su tako fini domacini :lol: .
Korisnikov avatar
By baki
Jef Costello napisao:

Bili su ucesnici Prve KLS lige u sezoni 2010/11. Znam da su trenere i plejmejkere menjali kao na traci
Korisnikov avatar
By Jomer
БКК Раднички неће играти КЛС
22 јул, 2013

БКК Раднички иступа из Кошаркаше лиге Србије?! Како незванично сазнајемо, тешка финансијска ситуација приморала је челнике клуба са Црвеног крста на овај корак.

Ипак, требало би оставити мало резерве и могућности да се нешто промени, јер би у току ове седмице управа некадашњег шампиона СФРЈ дефинитивно требало да одлучи о судбини клуба.

Велики проблем представља то што Пропозције више не дозвољавају замену рангова такмичења, па би у случају иступања из КЛС, БКК Раднички морао да се пресели у Прву српску лигу и поново крене испочетка.

Кажемо поново, јер су Крсташи 2005. доживели сличну судбину. Тачније, тада ја клуб који је основан 1945. године, због великих дуговања угашен и основан је нови који је понео име БКК Раднички и који је кренуо од нуле – читај „бетон“ лиге.

За кратко време Крсташи су из најнижег ранга такмичења, дошли у друштво најбољих. У сезони 2011/2012, повратничкој у елитну конкуренцију, били су најпријатније изненађење – прво су се пласирали на завршни турнир Купа Радивоја Кораћа, па и у Суперлигу, где су имали неколико сензационалних победа и чинило се да неки нови Крсташи враћају клубу стари сјај.

У прошлу сезону БКК Раднички је ушао значајно измењеног састава и једва изборио опстанак у КЛС. Нажалост, како сада ствари стоје, та битка је била узалудна.
tuga...
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]