Stare teme
Korisnikov avatar
By zola
Vojvoda napisao:@zola
Ja koliko vidim ti mislis da je Srbija idealna zemlja. Kakve veze ima sto je privatni sponozor? Je l' IKEA dosla bez saglasnosti drzave? Naravno da nije! Pa nije to neka prodavnica za koju niko nije cuo, tu su pregovori o ko zna kakvim sve detaljima. Tu se ostavlja prostor da im drzava ucini neki utupak (kao sto djokanda rece npr.da dobiju parcelu za dz), a da IKEA to plati kroz sponzorisanje nekog kluba. Prosta racunica, a poznavajuci Svedjane ne sumnjam da ce to da urade bez pogovora ukoliko, primera radi, ta parcela kosta 2 miliona, a oni je dobiju tako sto ce sponzorisati neki klub sa milion.
Vojvoda, salio sam se u onom postu, stavio sam smajli. Ne bih ti se onako obratio ozbiljno. Zeks nam stalno objasnjava kako Zvezda ne dobija pare od drzave, vec su to privatna sponzorstva, pa sam a propo toga
Korisnikov avatar
By zola
Jaycee Carroll napisao:Slika

Najverovatnije nova petica Zvezde.Radi se o centru koji ima Evropsko iskustvo,prethodne sezone je igrao za ULM,ima dobar sut spolja takodje.
Brajant ide u Bajern
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Olimpijakos
Anandolu Efes
Unikaha
Bamberg
Zvezda
Nant

I da se igramo.Bili bi drugi u grupi.

Treba da se izbegne kvalifikant iz 6 sesira,Kaha Laboral iz treceg i Galata iz 4

Ja cujem da prodajemo Savovica za 750 000 evra,a dovodimo Rasard Luisa
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
grobar sa kosova napisao:@MO Ha,ha,ha...ja sam se iskidao od smeha...Savovica za 750.000?mozda ali 750.000 dinara!
Ima bolju statistiku od Lucica za koga ste vi uzeli 500 000-600 000 evra.Ima da ga uvalimo Mega Vizuri :D
Salim se Savovic ostaje,a nadam se da ce ga menjati Luka Mitrovic,a ne neki amateri iz NBA
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika
Korisnikov avatar
By Vuk
Zex88 napisao:Slika
Pasutin kao da je pobegao sa rakijade u Pranjanima, Skariolo klasican sminker, Paskval kupio onu jeftinu sulju na bazaru. Bas mi drago zbog Radonjica sto je dogurao do ovog drustva. Dule klasika - silovacu vas kad dodjete u Pionir :)
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Uvalin pod hitno da nadje drugu zenu,ova ga oblaci katasrofa.ko bese onaj ogromni skroz levo pored Plaze?
  • 1
  • 587
  • 588
  • 589
  • 590
  • 591
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]