Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
hahah,cuo,cuo. :D

E sad da li je ovo taj Deda Mraz,videcemo.Ne znam sta da mislim o ovom potezu ako dodje(ne mislim da je los) vec u uklapanju.

ovo bi bio peti stranac(sa Savovicem) sto znaci da su cetvorka i petica domaci.
Korisnikov avatar
By Nookie
Ja sam gledao nekoliko utakmica ovog Budjelara(kladionicarski porok,jbg),i lik gleda ko kosu 24/7. Ja ja ja i opet ja....ima on poene u rukama,al mi vec imamo 3 igraca na spoljnim pozicijama koji obozavaju da carine loptu,ne znam kako cemo uklopiti jos jednog...
I ne bi nagomilavao Amere bas u ekipi,vole oni da se otudje od ostalih u neki svoj svet. Ok Nelson je momak na mestu 100%,al ne bi rizikovao sa jos nekim...
Vise od 5 stranaca=suicide
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Nookie napisao:hahahah,zexaro cuo si i ti pricu za Ikeicu :D :D
Inace [glow=red]D[/glow]eda [glow=red]M[/glow]raz....na 3 godine,videcemo dal je to to,deluje mi ko da jeste...
Je l' znate jos neku ekipu (nebitno koji sport) kojoj je IKEA sponozor? Pitam samo...
Korisnikov avatar
By Zex88
Trenutno smo:
Nelson,Deda Mraz?,Cvele
Igor,Jaka,Lazinjo
Silb,Simon
Savovic,?,Mitrovic
Katic,?

Cekajuci Betmena i Supermena.:D

Edit:Vojvoda,to nam vi javljate nove sponzore,jos pricate da nam stizu jos 2-3 sponzora iz Svedske. :D
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Ako se budes uzdao da neki sponozor iz Svedske ulozi u kosarkaski klub onda mozes slobodno da zatvoris radnju :D
Nego pitam te je l' znas jos neku ekipu kojoj je IKEA sponozor? Pitam te zato sto imam i ja neke informacije, a ne mogu sada da nadjem ni jednu ekipu koja u svom sponzorskom pulu ima i IKEA-u.
Korisnikov avatar
By Nookie
Superman i Batman kasne malo.Superman ne moze da leti,mrtvo nevreme,dok Betman nema kisne gume....

@vojvoda Mozda nesto po Svedskoj....mozda su i neki manji sponzor nekim evropskim timovima,nagadjam...nemam pojma....
Korisnikov avatar
By Zex88
Nemam pojma,mislim da sam vidjao neke fudbalske dresove sa ikeom kao sponzorom u Svedskoj,no nisam siguran..
  • 1
  • 583
  • 584
  • 585
  • 586
  • 587
  • 624
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]