Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
MileBL je napisao ''Teodosic i Savanovic su na izlaznim vratima svojih klubova, mogu se dovesti na posudu, oni su sigurno spremni igrati za manje para kao sto su to cinili kod vas Macvan i Raduljica, Markovic nije skuplji od 300k, Antic je veliki delija igrao bi takodje za manje para kod nas.

Ako se racuna da smo prosle sezone imali budzet izmedju dva i tri miliona, a ove pet i sest miliona, onda tu svakako ima prostora za jos tri kvalitetna igraca na trenutni sastav.''

Moj odgovor na boldovan deo bi se mogao sazeti u cetiri smajlija :doh: :naughty: :snooty: :violin:
Ako bude bilo potrebe obrazlozicu opet svoj stav, mada vec jesam pa kontam da ne moram.

@Dzejsi Kerol

Jel se secas kad sam ti rekao da niko od grobara ne ocajava sem tebe? Ti si rekao da to nije istina....Evo cisto da vidis sta pises....

''Vi po meni bicete najbedniji tim ako ne uspete u sve utakmice da pobedite ovaj smesan tim Partizana sa preko 20 razlike.I ja bih voleo da je Covic na celu Partizana,sposoban covek,a ne ko oni nasi.''
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Zex88 napisao:A hoces li ti(vi) da pocnete da pricate o sportu?
:clap: Konačno da neko i sport pomene

Kosta: Ovo ti je Zex-ovo carstvo, ponekad lici na casopis Trece oko ali sta da se radi :lol: :lol: :lol: :lol:

:clap: :lol: Svaka čast! :lol:
By grobar sa kosova
Tepic jedan od najtalentovanijih igraca ikada,igrac starog kova jugoslovenske kosarke ima da vas oduci od kosarke "sledece sezone"...!!!Vratice Dule u zivot "starog"Tepica...i Tepic je veci talenat od luzera...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:MileBL je napisao ''Teodosic i Savanovic su na izlaznim vratima svojih klubova, mogu se dovesti na posudu, oni su sigurno spremni igrati za manje para kao sto su to cinili kod vas Macvan i Raduljica, Markovic nije skuplji od 300k, Antic je veliki delija igrao bi takodje za manje para kod nas.

Ako se racuna da smo prosle sezone imali budzet izmedju dva i tri miliona, a ove pet i sest miliona, onda tu svakako ima prostora za jos tri kvalitetna igraca na trenutni sastav.''

Moj odgovor na boldovan deo bi se mogao sazeti u cetiri smajlija :doh: :naughty: :snooty: :violin:
Ako bude bilo potrebe obrazlozicu opet svoj stav, mada vec jesam pa kontam da ne moram.

@Dzejsi Kerol

Jel se secas kad sam ti rekao da niko od grobara ne ocajava sem tebe? Ti si rekao da to nije istina....Evo cisto da vidis sta pises....

''Vi po meni bicete najbedniji tim ako ne uspete u sve utakmice da pobedite ovaj smesan tim Partizana sa preko 20 razlike.I ja bih voleo da je Covic na celu Partizana,sposoban covek,a ne ko oni nasi.''
Svi Grobari ocajavaju,a Kerol se sprda
By Jaycee Carroll
Hocu Covica na avatar!Zexaro reaguj!Zvedzda ovo leto dovodi sve sto Partizan sanja :lol:

Ja mislim da treba otkaciti Rakocevica i Savovica,a umesto njih dovesti Pavlovica i Gista.Na poziciju 5 moze Maric,Bejns ili pak Krstic(nije nemoguce).
By kosta76
Jaycee Carroll napisao:Hocu Covica na avatar!Zexaro reaguj!Zvedzda ovo leto dovodi sve sto Partizan sanja :lol:
Pojacacu ja tebi kondicione treninge, pa ces videti svoga boga :lol: Gde ce ti dusa Harija da skidas sa avatara, to je avatar decenije. On kad svira, cela kafana u sevdah pada. Svi placu :lol:
Korisnikov avatar
By MileBL
Jos jedan stranac, to znaci da ce valjda centar(Milicic) i krilni centar(Radman ili Savan) biti domaci igraci.
Imao je dobru statistiku, valjda nije los.
  • 1
  • 578
  • 579
  • 580
  • 581
  • 582
  • 624
Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]