Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Jaycee Carroll napisao:Nelson/Markovic
Blazic/Rakocevic/Lazic
Silb/Simonovic
Savovic/Shengelia
Milicic/Katic/Ristic

Nebo je granica :clap:

Bravo Kerole, najposteniji grobar na forumu
By strelac
cedric ceballos napisao:ako Covke obezbedi 6 milki zar je vama problem 3.5?da te podsetim ne radi se samo o Vucicu imate i vi vase adute u vladi,Dach i Ljaja su opasne face ne sumnjam ni da je Krkobabic stara komunjara grobar..sto vam oni ne srede pare?eto,problem je u vama...
postavlja se pitanje i da li hoce.neverujem bas da su toliki duduci.Videcemo.

ja se neuzbudjujem preterano.Kad se sve zavrsi i pocne onda cu da kazem moje misljenje.Jos je rano.
By strelac
Jaycee Carroll napisao:Nelson/Markovic
Blazic/Rakocevic/Lazic
Silb/Simonovic
Savovic/Shengelia
Milicic/Katic/Ristic

Nebo je granica :clap:
koliki je tvoj transfer :lol:
By Jaycee Carroll
MILOS OBILIC napisao:Sheneglia nam ne treba.Njega cemo u Radnicki FMP na kaljenje
Ako mene pitas,ja bih umesto Darka pokusao da dovedem Marica ili Arona Bejnsa,i kad je vec stranac Savovic zamenio bih ga sa Dionom Tompsonom iz Albe.Shengelia je dobar igrac,nemoj da me zajebavas.
Korisnikov avatar
By MileBL
grobar sa kosova napisao:
MILOS OBILIC napisao:Znaci mi ne smemo da dovedemo Antica,Teodosica i Savanovica jer bi onda Partizan bio mnogo slabiji od nas?Jel tako GSK?
svrha pominjanja ovih igraca je provokacija a ne bi bili jaci od nas i svu trojicu da dovedete!
Ovde ti smetaju gore pomenuti, a tamo vec spominjes Tepica i Bobija :lol: :lol: :lol:
By kosta76
MILOS OBILIC napisao:Znaci mi ne smemo da dovedemo Antica,Teodosica i Savanovica jer bi onda Partizan bio mnogo slabiji od nas?Jel tako GSK?
Pa bio je vec Antic u Zvezdi. Taj titulu nije uz'o.
Evo, ja bih pristao da dovedete svu trojicu, da ostane Rakocevic, dosao je i Blazic i Nelson ostao...Samo da za uzvrat ovi gilipteri sa vlasti poteraju 3 miliona na Partizanovu stranu ako su vama vec dali 5. Moze i Amer uz ovu dvojicu, samo da ovamo rasterete dug i daju novac sa kojim ne mora da se prodaje postojeci tim KKP...Ta imena igraca koji se dovode mi nista ne znace
Korisnikov avatar
By Heisenberg
grobar sa kosova napisao:
svrha pominjanja ovih igraca je provokacija a ne bi bili jaci od nas i svu trojicu da dovedete!
Nisam znao da na temi KK Crvena Zvezda ne sme da se pise o potencijalnim pojacanjima KKCZ, ne znam na koji nacin to vredja bilo kog navijaca drugog kluba, u zadnje vreme navijaci Partizana konstantno dolaze na nasu temu i traze razlog da udju u neku besmislenu raspravu. Ne razumem, jel treba da se izvinjavamo sto smo sve ozbiljniji konkurenti za trofeje?
Korisnikov avatar
By Zex88
Trebamo. :D

@Mile ja smatram dovodjenje Tepica u Partizan vecom provokacijom navijaca Partizana nego nas spisak. :D
By hazarder
cedric ceballos napisao:i vi ste parama uzeli ovih 12 titula samo ste imali manje lopina u upravi
Slika
  • 1
  • 577
  • 578
  • 579
  • 580
  • 581
  • 624
Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]