Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Haiahaha,Kure pobedio sa neprijavljenim radnicima..Pa nije nama sponzor restoran brze hrane. :D

Pare odavde:

Slika
By Jaycee Carroll
Vi po meni bicete najbedniji tim ako ne uspete u sve utakmice da pobedite ovaj smesan tim Partizana sa preko 20 razlike.I ja bih voleo da je Covic na celu Partizana,sposoban covek,a ne ko oni nasi.
By grobar sa kosova
@Zex jel svrha pisanja clanova foruma:cedric ceballos,Mile Bl,Lepus, Heisenberg provociranje navijaca Partizana ili ce da pisu o necem drugom?Samo citam i pitam se dokle je kraj njihovom bezobrazluku?
Korisnikov avatar
By Zex88
grobar sa kosova napisao:@Zex jel svrha pisanja clanova foruma:cedric ceballos,Mile Bl,Lepus, Heisenberg provociranje navijaca Partizana ili ce da pisu o necem drugom?Samo citam i pitam se dokle je kraj njihovom bezobrazluku?
A provociraju tako sto rade sta?
A hoces li ti(vi) da pocnete da pricate o sportu?
By grobar sa kosova
Zex88 napisao:
grobar sa kosova napisao:@Zex jel svrha pisanja clanova foruma:cedric ceballos,Mile Bl,Lepus, Heisenberg provociranje navijaca Partizana ili ce da pisu o necem drugom?Samo citam i pitam se dokle je kraj njihovom bezobrazluku?
pominjanje Teodosica,Savanovica,Antica,A licence,pitanje zasto smo mi dobijali pare...i jos sto sta,morao bih da citam stranice unazad da bih sve naveo,ovo je samo delic...ovo je namerna provokacija!
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Znaci mi ne smemo da dovedemo Antica,Teodosica i Savanovica jer bi onda Partizan bio mnogo slabiji od nas?Jel tako GSK?
By grobar sa kosova
MILOS OBILIC napisao:Znaci mi ne smemo da dovedemo Antica,Teodosica i Savanovica jer bi onda Partizan bio mnogo slabiji od nas?Jel tako GSK?
svrha pominjanja ovih igraca je provokacija a ne bi bili jaci od nas i svu trojicu da dovedete!
By kosta76
grobar sa kosova napisao:
Zex88 napisao:
pominjanje Teodosica,Savanovica,Antica,A licence,pitanje zasto smo mi dobijali pare...i jos sto sta,morao bih da citam stranice unazad da bih sve naveo,ovo je samo delic...ovo je namerna provokacija!
Grobi, brate, prijatelju..na temi si KKCZ :lol: ...Ne ocekujes valjda da na ovoj temi navijaci Partizana vode rec. Ovde ti je Zex-ovo carstvo, ponekad lici na casopis Trece oko ali sta da se radi :lol: :lol: :lol: :lol:
Ajde brate na temu KKP da izredjamo par idealnih timova za sve pare koje nemamo :D
By Jaycee Carroll
Nelson/Markovic
Blazic/Rakocevic/Lazic
Silb/Simonovic
Savovic/Shengelia
Milicic/Katic/Ristic

Nebo je granica :clap:
Korisnikov avatar
By Zex88
ha,to je provokacija?!

Molim navijace Zvezde da ne pisu svoje zelje za tim jer to vredja Grobija. :D
  • 1