Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Boki,odakle nam daju,iz budzetskih rezervi?
Ajd da cujemo te firme.

Evo sajta,navedi mi te nove.

http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/sponsors/index

No,mozete kao i Dule,Arapi,Turci,Nasa..
Da i mi znamo.
Korisnikov avatar
By Kure
Zex88 napisao:Moze li neko da mi nabroji 2 firme(drzavne,privatne) koje je ova vlast dovela u Zvezdu?
Slika
.!.

Jel' možeš ti nama da objasniš zašto se nijedna od ovih firmi nije ulagala u nijedan Legendin klub nikada ranije, nego tek sad?

EDIT: Mora da je Legenda zavukao ruku u sopstveni džep?!? :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Svi ti sponzori su bili i prosle godine(samo je ugovor sa mts-om pojacan)..
A ulazu jer je Legenda!
Korisnikov avatar
By Zex88
Salvatore Guliano napisao:au jbt ovaj Aerodrom Nikola Tesla samo nama nije sponzor u pm ! odakle aerodromu tolike pare da vas ja tampi !
Aerodrom i Lasta za su za prevoz.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao:
Salvatore Guliano napisao:au jbt ovaj Aerodrom Nikola Tesla samo nama nije sponzor u pm ! odakle aerodromu tolike pare da vas ja tampi !
Aerodrom i Lasta za su za prevoz.
a za sta je onda JAT Airways ?
Korisnikov avatar
By Zex88
Ko leti Jatom jos? :P

Koliko sam ja razumeo,aerodrom daje neku sicu i radi nesto oko organizacije,ne znam detalje.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao:Ko leti Jatom jos? :P

Koliko sam ja razumeo,aerodrom daje neku sicu i radi nesto oko organizacije,ne znam detalje.
pa dobro to se od nas kao drzavnog kluba i ocekuje :D hehe

cekaj kako i JAt i Aerodrom nije mi tu sve jasno :P

kaze Ristovic da cete tek da dovodite i da cete poceti da se bavite i " ljudskim kvalitetima"

http://www.kosarka24.com/vesti/1a-liga- ... ojaanjimaq
Korisnikov avatar
By Zex88
Smuljano je to nesto.
Uglavnom po onom sto znam,Jatom letimo,na aerodromu jedemo,pijemo i dobijemo dzeparac.
:D
Korisnikov avatar
By bokibb
Zex88 napisao:Boki,odakle nam daju,iz budzetskih rezervi?
Ajd da cujemo te firme.

Evo sajta,navedi mi te nove.

http://www.kkcrvenazvezda.rs/index.php/sponsors/index

No,mozete kao i Dule,Arapi,Turci,Nasa..
Da i mi znamo.
,
OK, ako je tako kao sto ti kazes otkud je budzet 5 milki? Da li dobijate od nekih privatnih sponzora koji nisu navedeni na slici ili je njihovo ulaganje dovoljno za taj budzet? Da li vam je stvarno budzet 5 milki kao sto se prica ili je manji volio bih da cujem od tebe jer si informisan, a koliko sam procitao na prethodnim stranama niko nije rekao otkud toliki budzet? Moze li se negdje naci koliko koji sponzor ulaze kod vas tj da li sve bas transparentno? Da se razumijemo ja sam ljubomoran sto Partizan nema toliki budzet ali na toj temi je dosta drvljeno o losem radu managmenta tog kluba. Ako je neko spreman da ulozi privatne pare u klub SUPER, ali bojim se da nema kosarkaskih zaljubljenika do te mjere. (Dinkic i Dodik su kao takvi ali oni kradu od naroda i daju svojim klubovima Igokea/Radnicki) Jedino je Tedeschi sa Cedevitom na tom tragu ali ni tu nije bas sve tako javno i privatno kao sto se prica....

P.S.
Stvarno me zanima, nemoj misliti da te lozim. Iskreno, mene jako smeta kada DV kaze necemo reci koliki nam je budzet. Pa da li je Partizan Privatni klub, a ako je sportsko drustvo ne vidim smisao da se nesto krije? Covic kaze da su finansije CZV transparentne, pa gdje su javno dostupne da ih vidim?? Ja ih na netu ne nadjoh a s obzirom da sam elektro inzenjer dozvlit cu za sebe da kazem da se znam sluziti racunarom i "prijateljem google-om". Nije dovoljno reci da je nesto transparentno i da to bude tako.
  • 1
  • 572
  • 573
  • 574
  • 575
  • 576
  • 624

Добили смо Турке убедљиво у финалу,а код њих је би[…]

Svaštara

Ove sezone sam više pratio podkast koji, Mu[…]