Teme vezane uz sve reprezentacije
By krasovecjan
Ja sam prilični optimista. Po jednoj strani mi je skorom drago da Lorbek prepušta EP jer on tako ali tako ne igra dobro pored Dragica jer je prespora četvorka. Dragic treba oko sebe igrače koji mu mogu da sljede, a tu nam je Nachbar na četvorki ko šamar budali. Petorka, Dragic, Blažič, Z Dragic, Nachbar i Vdimar je napravljena za Dragiča. Možda i pored franzuca naj atletska petorka u evropi.

Samo trener mi je :( . Maljkoviča je vreme sjebalo, i smodiš je rekao 2011 da se nije znalo ko pije a ko plača. Dragic je rekao, da mu je Božo stalno govorijo da mora da smiri ritam igre...Zdovc :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
milanezija napisao:
Salvatore Guliano napisao:
milanezija napisao:Zavrsavao skolsku godinu
milanezijaaaaaaaaaaaaaaa! matori ziv li si ! dodji na svastaru kad budes imao vremena, bas smo malopre pricali o tebi... :)

da ne bude off topic :

Gagija u Repku !!!
Boldovanog sam se i plasio :D
najs avatar :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja Bozu Maljkovica ne simpatisem ni najmanje. Mozda je nekada bio veliki trener, ali ja imam 24 godine i ne secam se ni jedne sezone gde me je odusevio svojom taktikom. Niste trebali Zdovca legendu da menjate.

Meni se Dragic ne dopada previse kao igrac. Mislim dobar je on, ali mi deluje da ponekad pomisli da je previse dobar, ako me razumes? Kao da hoce previse i onda napravi vise stete nego koristi.
By krasovecjan
Potpuno se slažem s tobom. Jedini uspeh koji mu ja priznam je titula evrolige sa limoges (ona je bila možda bila i najgora ekipa koja je ikad osvojila evroligu). Al od toga je več 20 godina...

Prije par godina bi se složijo s tobom ali mislim da sada svaku godinu igra kao mator i zreli igrač. Ja nadu polažem u Blažiča, 80 % utakmica u kojima je igrao kao lord je bilo kod kuče...:)
Korisnikov avatar
By Ćomi
krasovecjan napisao:Potpuno se slažem s tobom. Jedini uspeh koji mu ja priznam je titula evrolige sa limoges (ona je bila možda bila i najgora ekipa koja je ikad osvojila evroligu). Al od toga je več 20 godina...

Prije par godina bi se složijo s tobom ali mislim da sada svaku godinu igra kao mator i zreli igrač. Ja nadu polažem u Blažiča, 80 % utakmica u kojima je igrao kao lord je bilo kod kuče...:)
Pozdrav i od mene! Možeš nam se priključiti i na temi "Put u Sloveniju..." sa nekim korisnim savetima :)
Korisnikov avatar
By alonzo86
Sinoć ortak i ja (inače košarkaš), kad smo videli ko su sve potencijalni reprezentativci Francuske, us*ali smo se.
Oni imaju 10-ak respektibilnih NBA imena, baš me interesuje ko će im igrati ove godine. Pa oni samo na centru imaju, Noah, Seraphina, Mahinmia, Turiafa i Petroa, 5 NBA CENTARA, to su sve francuzi, samo nisam siguran da li su svi od njih igrali za Francusku ikada, ali su Francuzi! Mada osim Noah i Seraphina nisam gledao ovu trojicu, jer ne pratim NBA toliko, mada mi drugar kaže da ovaj Ian Mahinmi je igrao za Indijanu ove godine... Mnogo smo mi spali nisko u odnosu na ostale reprezentacije u Evropi... Nešto mora da se menja
Korisnikov avatar
By Karaburac
Francuzi su atletski najbolja ekipa u Evropi i gotovo su na Americkom nivou kada su fizikalije u pitanju, ali takticki su prilicno slabi. Zato se ne secam kada su poslednji put nesto osvojili.
Inace od NBA imena ovako iz glave znam da imaju:

1) Parker, Buboa, DeKolo
2) Furnijer, Mihael Pjetrus
3) Batum
4) Boris Dialo
5) Noah, Mahinmi, Turijaf, Petro i Serafan.

Moguce da ima jos neko, ali ovih sam se iz glave setio.
By serbianhoops
Francuzi oslabljeni. Séraphin‚ Traoré i Noah su otkazali.

Spisak:
Parker, Diot, Heurtel, Westermann
Bokolo, De Colo, Fournier, Jackson
Batum, Gelabale, C. Kahudi
F. Pietrus, Diaw, Tillie, Lauvergne
Ajinça, Turiaf

Zamene u slucaju povreda:
Albicy, Jean-Charles, Leloup, Moerman, Gobert
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13