Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By gramada
Bice ovo jedno od slabijih EP barem po imenima i sastava ekipa, mozda slabije i ono od 2009 mada nas uspeh tada nije umanjen, za sada nekkao Grci imaju najbolji sastav, videcemo kako ce teci pripreme i ostale stvari, u svakom slucaju bice zanimljivo...
By milanezija
Slovencima se selekcija raspada, iako igraju kod kuce. Barem je praksa bila da kod kuce, domaci budu jaki po imenima, a potom naje*u kao zuti. Mi, Litvanci, pa cak i Spanci sa onim ludakom Holdenom
By krasovecjan
Pa nismo ni opet slabi. Dobro je to što su i druge repke slabe po imenima.

1. Goran Dragic, Beno Udrih (prije par dana je bio kod kuče u novoj Gorici i ljudi kažu, da če igrat...vidit čemo)
2. Blažič, Lakovič
3. Zoran Dragic, Muric
4. Nachbar (on po novom igra četvorku, barem kod bamberga je cjelu sezonu igrao 4), Slokar, Balažič, Zupan
5. Begič, Vidmar
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
milanezija napisao:Zavrsavao skolsku godinu
milanezijaaaaaaaaaaaaaaa! matori ziv li si ! dodji na svastaru kad budes imao vremena, bas smo malopre pricali o tebi... :)

da ne bude off topic :

Gagija u Repku !!!
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Krasovecjan

Da li si potpuno siguran da ce Dragic i Udrih igrati zajedno? Koliko znam oni nikada do sada nisu igrali u reprezentaciji zajedno, ako igra ovaj jedan, nece onaj drugi.
By milanezija
Salvatore Guliano napisao:
milanezija napisao:Zavrsavao skolsku godinu
milanezijaaaaaaaaaaaaaaa! matori ziv li si ! dodji na svastaru kad budes imao vremena, bas smo malopre pricali o tebi... :)

da ne bude off topic :

Gagija u Repku !!!
Boldovanog sam se i plasio :D
By krasovecjan
Igrali su samo prijatelske utakmice zajdeno (EP 2009). Dragic je rekao ako udrihu smeta da igra na playu da može on slobodno na dvojki. Mislim da so v ok odnosu, barem v NBA vidim, da pričaju kad igraju skupa.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 368
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]