Stare teme
Korisnikov avatar
By zola
Karaburac napisao:uniorska reprezentacija Srbije (igrači do 19 godina) pretrpela je prvi poraz u sklopu priprema za Svetsko prvenstvo u Češkoj. Izabranici selektora Dejana Mijatovića poraženi su u Trevizu od All Star selekcije Eurokampa 2013, koju su sačinjavali najtalentovaniji mladi igrači iz evropskih klubova:
Srbija U19 – All Star Team (Eurokamp 2013) 54:71 (12:15, 9:22, 22:22, 11:12).

Srpski juniori su posle velike pobede protiv mlade reprezentacije Francuske i protiv All Star selekcije kampa počeli vrlo dobro, ali su zbog naglog pada koncentracije i praznog hoda u igri u drugoj četvrtini, bili primorani da u preostalom delu meča konstantno jure prednost rivala. Sredinom trećeg perioda bili su veoma blizu da uhvate rezultatski priključak, ali su posle nekoliko neuspešnih akcija, dozvolili selekciji kampa da postigne dve uzastopne trojke što je bilo presudno za konačni ishod meča.

- Većim delom utakmice smo uspešno parirali njihovoj agresivnosti, nalazili rešenja za individualni kvalitet igrača All Star selekcije. Jedino u drugoj četvrtini nismo bili na visini zadatka što je znatno uticalo na krajnji ishod meča. U tom periodu smo izgubili najveći broj, od čak 27 izgubljenih lopti što je ključni razlog našeg poraza – istakao je Đorđe Adžić, pomoćni trener u stručnom štabu U19 selekcije Srbije.

SRBIJA U19: Radičević 8, Novak 2, Pot, Aranitović, Kutlešić 11, Micić 1, Anđušić, M. Janković 2, N. Janković 8, Nikolić 2, Dobrić, Šalić 20, Jovanović.

ALL STAR (Eurokmap 2013): Kar 4, Neto 14, Đentile 8, Broekof 5, Lipovoj 8, Lima 14, Vrabac 2, Bavlin 5, Čikoko 5, Hernan Gomez 6.

U19 reprezentacija Srbije u ponedeljak od 12:00 odigraće u Trevizu utakmicu protiv juniorske selekcije SAD.
Karabu, ovi iz All star ekipe su stariji po godinu-dve od nasih? Super su onda nasi odigrali
Korisnikov avatar
By Peja
Ja jedva cekam da pocne Sp, imam utisak da cemo tako lepo igrati, Micic, Milutinov, Jankovic...Imamo li sanse da budemo svetski prvaci posto ostale rerezentacije bas i ne poznajem?
Zaboravio sam mog omiljenog radicevica
Korisnikov avatar
By Antoine
Peja napisao:Ja jedva cekam da pocne Sp, imam utisak da cemo tako lepo igrati, Micic, Milutinov, Jankovic...Imamo li sanse da budemo svetski prvaci posto ostale rerezentacije bas i ne poznajem?
Zaboravio sam mog omiljenog radicevica
Mislim da su Ameri ipak glavni favoriti sa Marcusom Smartom, Rasheedom Sulaimonom, Aronom Gordonom. Ostale ekipe ne poznajem.
Korisnikov avatar
By Peja
VAzdan su iz njihovog tima postajale Nba zvezde a iz naseg vodonose prosecnih evropskih timova ali mislim da nasi momci mnogo vise zele to zlato i verovatno smo vise posveceni tom prvenstvu u smislu prirpema, kontrolnih utakmica i sl. Ameri se verovatno skupljaju nedelju dana pred prvenstvo...
Korisnikov avatar
By Antoine
Peja napisao:VAzdan su iz njihovog tima postajale Nba zvezde a iz naseg vodonose prosecnih evropskih timova ali mislim da nasi momci mnogo vise zele to zlato i verovatno smo vise posveceni tom prvenstvu u smislu prirpema, kontrolnih utakmica i sl. Ameri se verovatno skupljaju nedelju dana pred prvenstvo...
Koliko znam, treniraju već duže vreme zajedno, ali u pravu si, skroz je drugačija priča roster na papiru vs tim na terenu. Ti kao Zvezdaš to najbolje znaš ;)
Korisnikov avatar
By Peja
Antoine napisao:
Peja napisao:VAzdan su iz njihovog tima postajale Nba zvezde a iz naseg vodonose prosecnih evropskih timova ali mislim da nasi momci mnogo vise zele to zlato i verovatno smo vise posveceni tom prvenstvu u smislu prirpema, kontrolnih utakmica i sl. Ameri se verovatno skupljaju nedelju dana pred prvenstvo...
Koliko znam, treniraju već duže vreme zajedno, ali u pravu si, skroz je drugačija priča roster na papiru vs tim na terenu. Ti kao Zvezdaš to najbolje znaš ;)
Kakav sam baksuz, ovo ce biti izuzetak :(
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ima da napravimo dzumbus sa Amerima i da se smejem Antoine-u u lice kad mu Ameri budu pregazeni od Micica,Milutinova,Radicevica,Novaka,Pota,Jankovica,Milosa Jankovica,Andrica...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 61

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]