Stare teme
Korisnikov avatar
By Gaja
Jaycee Carroll napisao:Krece najbolje nesto sto Evropska kosarka moze da nam priusti u ovom trenutku,klasiko Barsa - Real 3 mec.Navijam za Real u ovom finalu i dajem im malu prednost(iako sad Katalonci imaju prednost domaceg terena).Uzivajmo u utakmici na Arenusport 1.
+1
By Jaycee Carroll
Kao sto sam napomenuo blaga prednost Realu,na kraju se ispostavilo tacno.Tata Reyes odigrao vrhunski mec,pokazao da jos uvek nije za bacanje,Llull pogadjao neke teske suteve i Mirotic je bio dobar,na drugoj strani Navaro bolji od ostalih.
By Jaycee Carroll
Veceras ce da prsti na sve strane,ocekujem atomsku kosarku na obe strane kao i uvek,Real blagi favorit,ali ne osudjujem se nista da prognoziram,vise sam na strani Reala,ali svasta je moguce!Odoh da uzivam 2h u kosarci :dance:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Gaja napisao:
Salvatore Guliano napisao:jebase mu kevu sa El klasikom kad su ga stavili u 10 ko ce ceka da gleda basket do 12 sati :doh:
A sto?Meni to bas odgovaralo,imas vreme za basket i da se okupas i da jedes i da se spremis za tekmu :dance:
pa da da sam isao na basket odgovaralo bi i meni :lol:
Korisnikov avatar
By Joomla10
Barselona definitivno mora da podmladi ekipu. Jesu krenuli u tom smeru, ali nedovoljno... Sto Uertas nije ovako igrao protiv nas majku mu.

Real potpuno zasluzeno osvaja titulu.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Cestitke Realu, bilo im je i vreme.
Daj da napravimo fazon i kao forum im posaljemo faks sa cestitkom
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Yopitsch-Kurz napisao:Cestitke Realu, bilo im je i vreme.
Daj da napravimo fazon i kao forum im posaljemo faks sa cestitkom
kako je to tebi palo na pamet keve ti ?

mozda se vi moderatori ufurate za jos koji dinar a? :D
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]