Stare teme
Korisnikov avatar
By zola
Nanter osvoji titulu u Francuskoj. Nanter je predgradje Pariza i na sajtu Eurobasket pise da igraju u hali od 1500 ljudi :shock: . Budzet im je oko milion evra. MVP finala je Dejvid Lajti. Odlican igrac, secam ga se jos dok je igrao sa Salindzerom u Ohajo Stejtu
Korisnikov avatar
By familija
Nookie napisao:Po ovome porazeni u finalu Grcke ide u kvalifikacije :D :D

Edit: ja sam daltonista postao,nisam video plavu boju ^^ ....taman sam hteo da pocnem moje cuveno pljuvanje po wikipedii :lol: :lol:
Ne brini, sve je ovde pod konac..gotovo da se znaju ucesnici, i da ce verovatno Himki dobiti vajld-kart..
Korisnikov avatar
By familija
zola napisao:Nanter osvoji titulu u Francuskoj. Nanter je predgradje Pariza i na sajtu Eurobasket pise da igraju u hali od 1500 ljudi :shock: . Budzet im je oko milion evra. MVP finala je Dejvid Lajti. Odlican igrac, secam ga se jos dok je igrao sa Salindzerom u Ohajo Stejtu
Pa morace da se sele... :D
By Jaycee Carroll
Krece El Klasiko na Areni Real - Barsa.Blagu prednost u ovom finalu dajem domacinu,vise simpatisem Real i mislim da su danas blize pobedi.
Korisnikov avatar
By zola
Malopre kod Tegeltije onaj Jakovljevic rece da ce najverovatnije Arapi preuzeti Nanter i da ce se zvati PSG
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Od iduce sezone ko ispadne iz Euroligee, tj.ne plasira se u Top16 ide u Eurokup.
Nije lose...
By Jaycee Carroll
Nek daju oni nama A licencu koju zasluzujemo,jebe mi se za Evrokup,procicemo u Top 16 sigurno.
Korisnikov avatar
By familija
POznati su uglavnom ucesnici Evrolige sa A i B licencom....

A licenca

Real
Barselona
Laboral
Unikaha
Cska
Panatinaikos
Olimpijakos
Makabi
Sijena
Milano
Efes
Fenerbahce
Zalgiris

B licenca

Galatasaraj
Bamberg
(Oldenburg)
Nantere
Partizan
Stelmet gora
Zvezda
Lokomotiva Kuban
Roma

To je 21 ekipa, ostaje kvalifikant kao 22 ekipa (Banvit,Lijetvos, Strazbur, Oldenburg-?, Igokea, Ostende, Nimburk trazi se osmi-mozda Cibona..) , i bice verovatno podeljene dve vajld-karte...Ili mozda Himki dobije neku A licencu, posto je najbolji na tabeli timova koji nemaju A licencu....
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 102
NCAA & High School

Au kakav transfer Momcilovica... Povukao se sa dra[…]

KK Partizan 2025/26.

Iz meni nekog neobjašnjivog razloga, Fern[…]

Takmicenja mladjih kategorija