Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

Cekajuci sunce :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Svaka cast za Djokovica velikog Srbendu i navijaca Zvezde.Decko nikad nije rekao nista lose o Partizanu i sramota ja da ga GSK vredja.Ovaj zadnji post zaista je sramotan prema Djokovicu i treba ga obrisati.GSK ne treba kazniti zbog toga. :D
Decko ne placa porez u Srbiji,a ne bih ni ja da sam na njegovom mestu,ali zato sve pare od humanitarnih akcija ulaze samo u Srbiju
Korisnikov avatar
By Zex88
Grobi,opomena pred ban.

A za tvoju informaciju ta"ljudina",placipicka,provokator je vise ucinio za KiM,obolelu decu,bolnice,skole,toranj,kupovo inkubatore-no ti si ucinio mnogo vise..
By grobar sa kosova
Zex88 napisao:Grobi,opomena pred ban.

A za tvoju informaciju ta"ljudina",placipicka,provokator je vise ucinio za KiM,obolelu decu,bolnice,skole,toranj,kupovo inkubatore-no ti si ucinio mnogo vise..
Zex zabole me ona stvar za Djokovica i za opomenu i ban i za sve!!!i kako sudis o meni kakav sam covek i sta sam ja ucinio a da me i ne poznajes!?
Korisnikov avatar
By Zex88
Ti si humanista,dobrotvor,zene u crnom..

Ko si ti da vredjas Novaka kad ga ne poznajes?
Vidis li kako se tvoje pitanje vraca kao bumerang?

A posto ti vredjas coveka koji je toliko dao Srbiji i nasem narodu na Kosovu,cenim da si dao 10 puta vise..

Jadna nam je Srbija pored takvh kome je bitnija pruga na dresu a ne njegova krv,njegov brat,zemljak..Ne trebaju nama neprijatelji,pravi Srbi ce nas dokusuriti.
By grobar sa kosova
@Zex Dao je 100.000 e bolnici u Gracanici,znam ljude koji su vise ucinili od njega za ovaj narod ovde!I jesam i dobrotvor i humanista i dobar covek a da imam pare kao Novak pomagao bi i vise!Patriota iz Monte Karla!I ko si ti da sudis o meni i da pises svasta kada me ne poznajes?I imam praVo na svoje misljenje sto se tice Djokovica jer sam utisak o njemu stekao posle 7-8 predaja protiv Federera i Nadala kada je uvek bio u podredjenom polozaju!I celukupno ponasanje njegovo mi se ne svidja i gotovo!Bila je jedna emisija na prvoj tv u emisiji Eksploziv kada se covek kome sin ima tumor na mozgu obratio Divcu i Djokovicu za pomoc u vidu pozajmice i ne znam sta je bilo sa tim!Da sam na Djokovicevom mestu bio bi mnogo veci dobrotvor,ja znam samo za 100.000 evra koje je donirao bolnici u Gracanici za neki aparat!
Korisnikov avatar
By familija
grobar sa kosova napisao:@Zex Dao je 100.000 e bolnici u Gracanici,znam ljude koji su vise ucinili od njega za ovaj narod ovde!I jesam i dobrotvor i humanista i dobar covek a da imam pare kao Novak pomagao bi i vise!Patriota iz Monte Karla!I ko si ti da sudis o meni i da pises svasta kada me ne poznajes?I imam praVo na svoje misljenje sto se tice Djokovica jer sam utisak o njemu stekao posle 7-8 predaja protiv Federera i Nadala kada je uvek bio u podredjenom polozaju!I celukupno ponasanje njegovo mi se ne svidja i gotovo!Bila je jedna emisija na prvoj tv u emisiji Eksploziv kada se covek kome sin ima tumor na mozgu obratio Divcu i Djokovicu za pomoc u vidu pozajmice i ne znam sta je bilo sa tim!Da sam na Djokovicevom mestu bio bi mnogo veci dobrotvor,ja znam samo za 100.000 evra koje je donirao bolnici u Gracanici za neki aparat!
@grobi, onaj post sto ti je obrisan sam procitao sa mobilnog..
Odrastao si covek i imas potpuno pravo da misli za neko sta god ti milo, da ga ne volis i da ti se ne svidja itd..
Ali jako je ruzno da ga vredjas kao ono sto si napisao na kraju...On je nas Srbin, igra za reprezentaciju Srbije i za sebe..njegovo je iskljucivo pravo da li ce da navija za nekoga ili ne...To sto je odabrao pogresnu boju ( :D :lol: ;) ) to je njegovo pravo, ali kao sto ti je @zex rekao, jako je neukusno da tako pises i lepis epitete...
Ajde malo se iskontrolisi, i ako te neke stvari nerviraju i smetaju ti ih preskoci i nemoj komentarisati... ;)
Korisnikov avatar
By Zex88
A dobrotvore sto lazes?
Navedi tih 7-8 predaja od Nadala i Federera.
Neceh ih navesti,jer su bile 2 i obe od Nadala.
1.Prvi RG u karijeri gde je bio nespreman.(imas primer u Dimitrovu gde ga hvataju grcevi posle 2 sata igre)
2.Na Vimbldonu,gde je dobio prvi set ali je zbog zuljeva(sav je krvav bio) i predao.

A njegovi problemi su bili zbog glutena i alergija,no doktore verujemo tebi,ti znas bolje. Kada je resio to,PREDAO JE JEDAN MEC i to kad mu je pukao medjurebarni misic igrajuci za Srbiju.
Za tu istu Srbiju sa povredjenim zglobom i doneo pobedu nad Amerima.

Dalje,Novak je otkupio zemlju od Albanaca na Kosovu i poklonio crkvi.
Kupio 7 inkubatora(100k evra je jedan).
Skupio 1 000 000 dolara za decu u Srbiji.
Skuplja pare za skole.
Donirao za nekoliko operacija za bolesnu decu.
Pljujes ga sto zivi u Monte Karlu,to je najveca glupost u istoriji.Njegove firme ne placaju poreze i radnike?

No,necu dalje da ga hvalim,on je velicina koja iznad ulicarskih pljuvacina pojedinaca.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 186
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]