Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By Nookie
Sutra bi trebalo da dodje Pazar 2 i BSk 2...ofka je prosle godine dala bodove Bsku isto nesto pred kraj sezone,a Paraci i Kuljani igraju 3 za 3...
Korisnikov avatar
By Joomla10
Nookie napisao:Sutra bi trebalo da dodje Pazar 2 i BSk 2...ofka je prosle godine dala bodove Bsku isto nesto pred kraj sezone,a Paraci i Kuljani igraju 3 za 3...
To i ja gledah danas... Doduse jesu samo tri tekme u pitanju, ali dovoljno razloga da sumjamo. Inace kvota je 1.6 trenutno. Recimo u vecini internet "kladionica" tekma OFK-BSK je sklonjena iz ponude, kao i tekma Javor-Radnicki, a na par ostalih gde su ostavljene kvota na 2-ku pada iz sata u sat sve vise. Dok je kladjenje na tekmu Hajduk-np dozvoljno, samo sto kvota na 2-ku pada strasno.

Ne bi trebalo da dodju sve tri, ali videcemo, po meni sada je najteze uzeti pare na kladionici.
Korisnikov avatar
By Jomer
suutra dinamo moskva 3+, mursija 3+ i panduri u ponedaljak 3+, nikakva dojava, filing :D
Korisnikov avatar
By Nookie
Joomla10 napisao:
Nookie napisao:Sutra bi trebalo da dodje Pazar 2 i BSk 2...ofka je prosle godine dala bodove Bsku isto nesto pred kraj sezone,a Paraci i Kuljani igraju 3 za 3...
To i ja gledah danas... Doduse jesu samo tri tekme u pitanju, ali dovoljno razloga da sumjamo. Inace kvota je 1.6 trenutno. Recimo u vecini internet "kladionica" tekma OFK-BSK je sklonjena iz ponude, kao i tekma Javor-Radnicki, a na par ostalih gde su ostavljene kvota na 2-ku pada iz sata u sat sve vise. Dok je kladjenje na tekmu Hajduk-np dozvoljno, samo sto kvota na 2-ku pada strasno.

Ne bi trebalo da dodju sve tri, ali videcemo, po meni sada je najteze uzeti pare na kladionici.
Meni je prosle godine jedan lik iz OFke rekao da ce pustiti BSK....2 minut 0-1 za BSk kraj 0-1 :D ...tad sam uzeo solidne pare na singlu,3.4 kvota bila. Zbog toga mislim da ce ih pustiti i sutra...video sam i ja taj pad kvota,na Bsk je u Balkan betu sad 1.9(bila 2.5). Do pocetka utakmice ce verovatno pasti na 1,5 1.6...
Ja generalno volim ovaj period za kladjenje,jednostavno igras kome treba. Juce sam uzeo pare na primer. LeManu i Lavalu trebali bodovi za opstanak,obe tekme kvote na keceve 1.8. Lagano dosli,oba iz keca. Vezao sa tenisom i basketom i eto para ^^
Danas me oborili neki mogoloidi iz argentinske druge lige. Igrao 0-2,dodje 2-1...cekao bi New England 0-2 veceras...sutra krece RG tu su pare :D
Korisnikov avatar
By Joomla10
Ja se lomim koje dve da stavim od nase lige... Zvao sam ortaka koji radi u jednoj lokalnoj kladionici, kaze da svi lupaju na novi pazar...
Nemam pojma pravo da ti kazem, ali mislim da bi dve sigurno trebale da dodju.
Korisnikov avatar
By Nookie
Joomla10 napisao:Ja se lomim koje dve da stavim od nase lige... Zvao sam ortaka koji radi u jednoj lokalnoj kladionici, kaze da svi lupaju na novi pazar...
Nemam pojma pravo da ti kazem, ali mislim da bi dve sigurno trebale da dodju.
Ja sam hteo da stavim Bsk-a i Pazarce al mi u Balkan Betu nisu dali. Onda sam odigrao samo singl na Bsk....
Korisnikov avatar
By Joomla10
Ti si dobro prosao... Sada dodjoh iz kladionice, nigde singl ne daju na nasu ligu, tj na te tri tekme. Inace kvota na Radnicki pala na 1.2...

Ostaje mi da uplatim online kod njih moze sve ako je dozvoljeno kladjenje.
Korisnikov avatar
By Nookie
Joomla10 napisao:Ti si dobro prosao... Sada dodjoh iz kladionice, nigde singl ne daju na nasu ligu, tj na te tri tekme. Inace kvota na Radnicki pala na 1.2...

Ostaje mi da uplatim online kod njih moze sve ako je dozvoljeno kladjenje.

Zato sam ja i juce otisao na uplatim ^^
Korisnikov avatar
By Joomla10
Sreca u nesreci je da sam samo uspeo da uplatim na BSK i to ne previse. Nisam ni hteo na np, jer sam prizeljkivao da oni ispadnu, ali nazalost prodade nas Borca.
Korisnikov avatar
By Nookie
Pricamo mi da ce jedan prodati,kad ono sva tri time zajebase ^^....hahahahaha,ne verujem
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 59
NBA

Иако не пратим ја бих више волио да Њујорк узме т[…]