ovako odlicna partija vose i zasluzena pobeda! igrali su zrelije, strpljivije i igrali su bolju odbranu. navijao sam za Megu ali moram da cestitam novosadjanima
u 3/4 je vosa upala u skripac i poceli su da igraju dosta losije u napadu pre svega neka neiznudjena resenja, dok su u odbani bili na visokom nivou ceo mec. vratili su se u 4/4 i onda je bilo gusto i cepali su se, dok su sudije u poslednjoj cetvrtini imali zapazenu ulogu svirali su dosta na meginu vodenicu i prostim zakljucivanjem se moglo zakljuciti da je probano da se namesti utakmica... po mom nekom misljenju! tako da prica da je mega pustila ovo i zal kragujevcana pada u vodu da je namestila mega da izgubi. sviran je faul Bolticu koga je Danguba cinimi se prosao, ovaj pao i onda danguba preko njega i sudija svira nesportsku ?!
e sad malo o utakmici... mega je mnogo kratko igrala zonu cak i kada je Bobi igrao, mada je on igrao dosta jer Novica nije igrao... njegovo odsustvo se itekako primetilo jer nije bilo druge opcije na poziciji 4 gde su posao obavljali ceo mec Lukovic i Cakic, dok je popunjavao na par minuta neki klinac #14 i tu su ih da kazem punili novosadjani i imali prednost, jer kao sto znate Lukovic je trojka i nema kila ni za tu poziciju, Cakic je vise centar neko krilo ali ajde sta je tu je... zato je Bobi uglavnom dominirao u reketu,rvao se sa MArojevicem i Lemijem iznudio 3-4 faula i tako to... Dangubic slabo veceras igrao jer su gosti igrali odlicnu odbranu, Micic vrlo slab imao je naravno dobre asistencije i neke poene, ali kao da se cuvao za nesto ... Drca je ocajan igrac i to se pokazalo i u ovom mecu gde je silovao i sutnuo 2 trojke i promasio na rezultatu +-0 i time srusio sve nade momaka iz Zemuna da ce pobediti. Lukovic je dosta dobro odigrao s obzirom da je nizi i brzi od cetvorki vose imao je par solo prodora i pogodaka, hvatao je stosta pod kosem i dosta se dobro pokazao, igrao je takodje oko 25 minuta(mrzi me da gledam statistiku)... Krstic je solidno odigrao.
u ekipi Vose iznenadjujuca partija Lemija imao je 2 suta za redom sa poludistance u 4/4 koje je pogodio kao kap, koristio je to sto je Bobi te neke njegove brzine pa su se kalali ko je sporiji xD ali su zato prstali od snage u reketu kada su se borili za poziciju
na utakmici je bilo dosta ljudi iz sveta kosarke i simpatizera obe ekipe. ja sam tamo video : Tegija, Miska, mog bivseg trenera iz Ceraka, bivseg igraca BKK-a Mijovica, legendu FMP Zeleznika i desnu ruku Covica , Karadjordja i par finih cki...
ja sam licno presrecan pobedom Vojvodine pre svega sto je RKG ispao (iskreno). momci su pokazali da imaju duzu klupu od Mege, dok je Mega potvrdila da je to drugi tim bez Novice, ciji izostanak sa meca mi nije bio poznat, kao i vecini ljudi u hali.
pozdrav svima !