Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
pazi ovako dolazim ja u dvoranu a ono puno, jeste stigao sam sa zakasnjenjem od minut i nesto, tako da sam propustio himnu i te formalnosti. hala puna, karta Dz, svi sede... nadjem si ja mesto u uglu i pocinje kosarka :D

ovako odlicna partija vose i zasluzena pobeda! igrali su zrelije, strpljivije i igrali su bolju odbranu. navijao sam za Megu ali moram da cestitam novosadjanima :clap: celu utakmicu su imali konce u svojim rukama i to je to.

u 3/4 je vosa upala u skripac i poceli su da igraju dosta losije u napadu pre svega neka neiznudjena resenja, dok su u odbani bili na visokom nivou ceo mec. vratili su se u 4/4 i onda je bilo gusto i cepali su se, dok su sudije u poslednjoj cetvrtini imali zapazenu ulogu svirali su dosta na meginu vodenicu i prostim zakljucivanjem se moglo zakljuciti da je probano da se namesti utakmica... po mom nekom misljenju! tako da prica da je mega pustila ovo i zal kragujevcana pada u vodu da je namestila mega da izgubi. sviran je faul Bolticu koga je Danguba cinimi se prosao, ovaj pao i onda danguba preko njega i sudija svira nesportsku ?! :?: :!: :roll: i tako je Belosevic bio u centru paznje na meti jednih po pohvalama i drugih po psovkama i drugim vredjanjima, dok je iz toga Mega izasla sa 4poena i izjednacenjem.

e sad malo o utakmici... mega je mnogo kratko igrala zonu cak i kada je Bobi igrao, mada je on igrao dosta jer Novica nije igrao... njegovo odsustvo se itekako primetilo jer nije bilo druge opcije na poziciji 4 gde su posao obavljali ceo mec Lukovic i Cakic, dok je popunjavao na par minuta neki klinac #14 i tu su ih da kazem punili novosadjani i imali prednost, jer kao sto znate Lukovic je trojka i nema kila ni za tu poziciju, Cakic je vise centar neko krilo ali ajde sta je tu je... zato je Bobi uglavnom dominirao u reketu,rvao se sa MArojevicem i Lemijem iznudio 3-4 faula i tako to... Dangubic slabo veceras igrao jer su gosti igrali odlicnu odbranu, Micic vrlo slab imao je naravno dobre asistencije i neke poene, ali kao da se cuvao za nesto ... Drca je ocajan igrac i to se pokazalo i u ovom mecu gde je silovao i sutnuo 2 trojke i promasio na rezultatu +-0 i time srusio sve nade momaka iz Zemuna da ce pobediti. Lukovic je dosta dobro odigrao s obzirom da je nizi i brzi od cetvorki vose imao je par solo prodora i pogodaka, hvatao je stosta pod kosem i dosta se dobro pokazao, igrao je takodje oko 25 minuta(mrzi me da gledam statistiku)... Krstic je solidno odigrao.

u ekipi Vose iznenadjujuca partija Lemija imao je 2 suta za redom sa poludistance u 4/4 koje je pogodio kao kap, koristio je to sto je Bobi te neke njegove brzine pa su se kalali ko je sporiji xD ali su zato prstali od snage u reketu kada su se borili za poziciju :D igrao je dosta. Zekovic sasvim solidno ne mnogo primetan u napadu par popravki iz odbojke (kolko sam ga ja zapazio). Boltic ocajan, Covic odlican, smiren, rezonski skroz je igrao. Kuzeta takodje vrlo dobar imao par prodora i ne ke fine poene... Kalenica nisam bas primetio nesto posebno, kao i Marojevica.... razumecete me jer sam navijao za Megu pa nisam mnogo pratio igrace protivnika :D

na utakmici je bilo dosta ljudi iz sveta kosarke i simpatizera obe ekipe. ja sam tamo video : Tegija, Miska, mog bivseg trenera iz Ceraka, bivseg igraca BKK-a Mijovica, legendu FMP Zeleznika i desnu ruku Covica , Karadjordja i par finih cki...

ja sam licno presrecan pobedom Vojvodine pre svega sto je RKG ispao (iskreno). momci su pokazali da imaju duzu klupu od Mege, dok je Mega potvrdila da je to drugi tim bez Novice, ciji izostanak sa meca mi nije bio poznat, kao i vecini ljudi u hali.

pozdrav svima !
Korisnikov avatar
By Ćomi
Mnogi spominju sezonsku za Vošu, mada se nadam da će im grad izaći u susret pa će biti sve tekme za džaba, kao i poslednji put kad su igrali (izuzev Partizana, Zvezde i Cibone). Takođe problem će biti i 150k evrića koje treba keširati. Znači ima nas dosta forumaša iz NS koji se radujemo dolasku aba ligaša :)
Korisnikov avatar
By familija
Poslednje kolo znaci revijalno.. Osim borbe ko ce biti drugi, odnosno treci...
Parovi polufinala

Partizan - Vojvodina
Zvezda - Mega

TERMINI POLUFINALA: 28/30. Maj i 02. Jun 2013. godine
TERMINI FINALA: 05/07/10/12/15. Jun 2013. godine
Napomena: Ukoliko se obe polufinalne serije završe u dve utakmice,
termin 02. Jun se koristi za prvu utakmicu finalne serije.
Korisnikov avatar
By zola
Ćomi napisao:Mnogi spominju sezonsku za Vošu, mada se nadam da će im grad izaći u susret pa će biti sve tekme za džaba, kao i poslednji put kad su igrali (izuzev Partizana, Zvezde i Cibone). Takođe problem će biti i 150k evrića koje treba keširati. Znači ima nas dosta forumaša iz NS koji se radujemo dolasku aba ligaša :)
Nije u redu da karte budu dzabe. Uzmimo da karta bude 200 dinara x 2500-3000 ljudi po utakmici x 20 utakmica u sezoni (13 u ABA i bar 7 u domacoj ligi) = 100000 evra. To je trecina ili cetvrtina budzeta kluba. To su dva dobra pojacanja ili plate za 7-8 najjeftinijih igraca. Ako vec Novosadjani zele da imaju ABA ligasa, neka svako da svoj doprinos. Jadranska liga je ozbiljna liga i 200 dinara uopste nije skupo
Korisnikov avatar
By Nookie
Prvih nekoliko kola ce biti puno sigurno,e sad za kasnije,pa zavisi od rezultata. Imace Novosadjani 2 utakmice mesecno u Aba ligi,e ako ne mogu mesecno da izdvoje po 400 kinti...nijedan bioskop nece da pusti besplatnu projekciju,zasto bi onda neko otvarao vrata Spensa. 400 kinti nije ni pola dnevnog troska u prodavnici,stvarno nisu to neke velike pare ni na dnevnom,a kamoli mesecnom nivou
Korisnikov avatar
By Kure
Nookie napisao:Prvih nekoliko kola ce biti puno sigurno,e sad za kasnije,pa zavisi od rezultata. Imace Novosadjani 2 utakmice mesecno u Aba ligi,e ako ne mogu mesecno da izdvoje po 400 kinti..[highlight=#ffff80].nijedan bioskop nece da pusti besplatnu projekciju,zasto bi onda neko otvarao vrata Spensa. 400 kinti nije ni pola dnevnog troska u prodavnici,stvarno nisu to neke velike pare ni na dnevnom,a kamoli mesecnom nivou[/highlight]
+1000 Čovek ne može da bude više u pravu sa ovim rečima.

Ove prethodne poruke u fazonu "valjda će se grad isprsiti, da ne moram da plaćam kartu i sl., da mogu na Štarndić da pijem pivo iz krmače u mojoj polo majičici od 21.000 dinara" su tako lalinske... Mame mi mile sto puta sam čuo tako neke izjave u raznim situacijama, sve može, a kad se pomenu novci, onda ništa... Laloši, posebno bačvani, su škrti kao Škoti nagrđi. Za svojih 50 para bi se jebali svi od reda, ali kad dođu u goste ničega se ne uzdržavaju "domaćine iznesi na stol puno svega parola".
Korisnikov avatar
By fanste90
Ne znam kakva je situacija kod njih,da li i oni moraju da placaju halu ali kada vec pominju i traze da se grad isprsi bilo bi dovoljno da nemoraju da placaju treninge...
By Edibledi
MEGA VIZURA
Micić '94. 196
Jaramaz '95. 201
Avramović '93. 193
Dangubić '93. 205
Zagorac '95. 201
Simeunović '95. 197
Krstić '93. 198
Luković '92. 207
Simović '95. 203
Bojić '93. 206
Jokić '95. 209
Овде је само 11 играча од '93-95. годишта, претежно бекови и крила, фали пар центара, неколико искуснијих играча али добра основа за тим који може да се бори равноправно са осталима у АБА лиги и верујем да буде хит првенства. Ове године су већ направили неколико изненађења, победивши Раднички двапут и Звезду у Крушевцу.
Бићу на слатким мукама, да ли да навијам за Партизан Београд или Мега Крушевац, у међусобном судару.
Војводина ће бити још једно освежење у АБА лиги и могли би да се појачају са пар играча из Радничког и да узму Чакаревића из Партизана, као и Банета Ђекића, Бакића из Металца а све наравно зависи од буџета.
Раднички Крагујевац ће бити освежење за Агрожив српску лигу. Тешко ће задржати цео тим, нарочито Вајта и Ћапина. Али са Миљеновићам, Јовићем, Синовецом, Димићем, Николићем, Бирчом, Дачом, Крстовићем, Борисовом, то би био солидан тим за Еврокуп и да се прошетају кроз домаћу лигу а онда у Суперлиги да нападну плеј-оф. Тимовима, који су искусни, а играју слабије домаће такмичење, које им дође као загревање за Еврокуп, можда таква ситуација и одговара највише. То им је прилика да стипендишу и промовишу неколико младих играча, као замену за странце од којих су непотребно врвели ових година а нису ништа освојили.
Звезда ће, верујем, бити силно појачана, ако не дође до револуције у Србији и збацимо лоповско-издајничко-кукавичку гамад у виду Дачића, Николића, Вучића и Динкића. Ако успеју да потпишу Вајта, Миличића, Кешеља, задрже Нелзона, Савовића, Симоновића, Ракочевића, раскину уговор са Радивојевићем, Суботићем, да би разиграли 4 године млађег Митровића, доведу још једног странца (комбо бека), то би, по мени, био добар евролигашки тим
Партизан ће, надам се, задржати костур тима а да ће Муслија да позајме Мега Визури а себи да доведе, као замену, једно црно чудовиште.
Не бих мењао Гордића јер је он ипак добар као резервна варијанта организатора. Али, ако би нашао српског бека, то би било добро да се отвори простор за Чековског, као 4. странца. Још патим што је отишао Миљеновић али Дуле најбоље зна шта му треба у мозаику а шта штрчи. Дуле је себи саставио одбрамбену машинерију и надам се да ће се вратити Владе Јовановић у стручни штаб да од Милутинова и Гагића направи врхунске петице.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
lep post :)

ovako imam par zamerki prva je da ce iz RKG otici Krstovic,Nikolic i Borisov skoro 100% sam siguran pa bi neko mogao da ih angazuje od novih Aba ligasa jer bi Nikolic npr. bio odlicno resenje za Megu mada Misko je genije ne sumnjam ja u njega i Megi tu fali lide u vidu Novice ili neko drugog, ocekujem barem 2 crnca kod njih sl. sezone .

ova tvoja konstatacija da bi Muslija mogli da posaljemo u Megu, tu se ne slazemo jer on je decko iz Mege prakticno i dosao kod nas proslu sezonu je i igrao kao pozajmljeni igrac Kahe u Megi. i time bi bio kraj za njegovu karijeru i konacno. ne verujem da bi ga Dule uzao prosle sezone i da ce ga se danas vec odreci ipak je i on tvdoglav tako da verujem da ce probati da odradi sto vise moze sto se toga tice... :D mada po meni bi to bilo odlicno za nas da budem iskren .

Zvezda ce se pojacati, sumnjam da ce Nelson ostati ali bice to strasan tim, takodje ne verujem da ce otici Radivojevic.

sto se Vojvodine tice oni su odlican tim , lepo selektovan i sa par pojacanja bice odlicna masinerija, nisam ih cesto gledao da bih mogao da kazem koja pozicija im fali ...

Sve u svemu ceka nas odlican plej of i ne bi me cudilo da ne bude finale KKP-CZV
Korisnikov avatar
By familija
[quote="Salvatore Guliano"]lep post :)

ovako imam par zamerki prva je da ce iz RKG otici Krstovic,Nikolic i Borisov skoro 100% sam siguran pa bi neko mogao da ih angazuje od novih Aba ligasa jer bi Nikolic npr. bio odlicno resenje za Megu mada Misko je genije ne sumnjam ja u njega i Megi tu fali lide u vidu Novice ili neko drugog, ocekujem barem 2 crnca kod njih sl. sezone .

ova tvoja konstatacija da bi Muslija mogli da posaljemo u Megu, tu se ne slazemo jer on je decko iz Mege prakticno i dosao kod nas proslu sezonu je i igrao kao pozajmljeni igrac Kahe u Megi. i time bi bio kraj za njegovu karijeru i konacno. ne verujem da bi ga Dule uzao prosle sezone i da ce ga se danas vec odreci ipak je i on tvdoglav tako da verujem da ce probati da odradi sto vise moze sto se toga tice... :D mada po meni bi to bilo odlicno za nas da budem iskren .

Zvezda ce se pojacati, sumnjam da ce Nelson ostati ali bice to strasan tim, takodje ne verujem da ce otici Radivojevic.

sto se Vojvodine tice oni su odlican tim , lepo selektovan i sa par pojacanja bice odlicna masinerija, nisam ih cesto gledao da bih mogao da kazem koja pozicija im fali ...

Sve u svemu ceka nas odlican plej of i ne bi me cudilo da ne bude finale KKP-CZV[/quote]

Jel to ne zelis da plasis Zvezdu?! :D

Partizan ce lagano da izbaci Vojvodinu..
Zvezda - Mega, moze biti svasta, naravno ako Mega bude igrala u najacem sastavu, i zavisi od toga gde se bude igralo (ko je domacin u prvoj i da li Kruzevac ili Zemun)...
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]