Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Mutinjo
@Kole, za Bjesove :clap: :clap: Nego, odakle ti ovaj smajli sto mase Srpskom zastavom, 'ocu i ja to :lol:

@Zola, razumem te potpuno... Pre neki dan su bili u KG-u, svirali su vertikalno gledano od ovih koje si nabrojao i nista vise.
I ja imam par favorita: Neki moji drugovi, Sanjaj me ( mada im se ovo bas ne uklapa u program ruku na srce :) ), Beograd spava... I uopste, sa prvog albuma ne sviraju nista osim "Deponije", ne znam zasto...
To je problem sa bendovima koji imaju mnogo pesama, ne mogu svaciji ukus da pogode sve i da hoce.
Evo npr, bio sam juce na "Depeche-u", bilo je super, generalno.
E sad, ja bih samo izbacio 5, 6 pesama i ubacio neke svoje favorite i koncert bi bio savrsen :) A nekom drugom se to mozda ne bi svidelo...
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Block Out svira svašta, ali katalog je postao predug. Nikad ne sviraju prvu polovinu prvog albuma jer to nisu stvari N.V.-a. Ove stvari koje niste čuli dugo ne sviraju jer sviraju skoro čitav album neobjavljenih stvari npr:
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
ili

Bjesovi su srce Gornjeg Milanovca!
By kosta76
4 pesme ...Vlada Divljan & Ljetno Kino Big Band
Ima nekih obrada Idola ...Po jednu za svako jutro i sa kezom cete izaci na ulicu 8-)
@Mutinjo... Imam nekih stotinak smajlija od kojih su dvadesetak na foru Srbija.UIvozim ih kao slike, i tako kacim jer ih nema u nasoj skripti. Poslacu Liki fajl sa tim smajlijima, pa ako moze da ih ugradi-super, ako ne-nista, poslacu ti kada stignem taj fajl pa ti kaci kao slike
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Kako je ovo jedan strasan bend

Korisnikov avatar
By Hercegovina_vazda
Lucky napisao:Ima li simpatizera Dubioze na forumu ?

Kako ne... Nisam neki poznavalac, ali simpatize svakako. Pogotovo ovaj zadnji album Apsurdistan.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Na ovom forumu ima mnogo ljudi koji imaju odlican muzicki ukus, bravo momci :clap: :clap:
Elem

• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 188
Takmicenja mladjih kategorija

Objavljen spisak za u 20 У20 репрезентација Србиј[…]