Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
@ Hercegovina , good ol' days?
STrava koncert

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
By kosta76
@Brko...Ovaj koncert imam na DVD-u
@Hercegovina...
Za mene je ovo najbolji Bouvijev koncert. Pre 9 godina sam narezao CD sa ovog koncerta. Nemam pojma gde je taj cd danas ali mi je drago sto je neko ovo izbacio na you tube
Korisnikov avatar
By J.Erving
kosta76 napisao:@Brko...Ovaj koncert imam na DVD-u
@Hercegovina...
Za mene je ovo najbolji Bouvijev koncert. Pre 9 godina sam narezao CD sa ovog koncerta. Nemam pojma gde je taj cd danas ali mi je drago sto je neko ovo izbacio na you tube
Dobar izbor! :clap:
By Edibledi
http://www.slovoljubve.com/emisije/zbor ... je-i-sport

У организацији храма св. Трифуна на Топчидерском гробљу и Православног спортског друштва "Света Србија", у сали Спортског центра "Шумице" одржана је трибина на тему "Православље и спорт". Окупљене је поздравио прота Дејан Дејановић, а у програму су учествовали Дејан Томашевић, Миљан Ћеранић, Горан Стевановић, Музички састав "Ступови" и други. Благодаримо госпођи Зорици Ковачев за тонски запис ове вечери.
Дејан Томашевић од 39:45!
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Koliko je ovaj covek savrsen...

By kosta76
Prelepa prica. Nisam ljubitelj Dugmeta ali pesma valja
Korisnikov avatar
By zola
Mutinjo napisao:Koliko je ovaj covek savrsen...

Koliko sam ja ispizdeo na Block out. Bio sam na njihovim svirkama 15-ak puta, vise i ne brojim i nikada nisu odsvirali moju omiljenu pesmu

I ne samo nju, nego nikada nisu svirali ni Neki moji drugovi, Postar, Devojko mala, Kad hodam, a u poslednje vreme ne sviraju ni 8.30, Vertikalno gledano, Dan koji nikad nije dosao, Finansijska konstrukcija, Rodjendansku... Obozavam ove pesme. Sviraju ljudi po tri sata i svaka im cast na tome, ali sviraju Najduzi je poslednji sat, Godina sirotinjske zabave, Blentostamin i tako neke bezveze stvari. Svaki put odem na svirku i svaki put se smorim kad ne odsviraju mnogo vrhunskih pesama. Majke mi, platio bih i 2000-3000 dinara samo kad bih znao da ce svirati ove najbolje stvari
Poslednja izmena od zola u Ned Maj 19, 2013 11:39 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
By kosta76
Slusao sam Block Out tokom devedesetih i danas volim da ih cujem. Bio sam na dva njihova koncerta.

Meni su Bjesovi zakon
Idemo, Srbija majka! Slika
Korisnikov avatar
By Hercegovina_vazda
kosta76 napisao:@Brko...Ovaj koncert imam na DVD-u
@Hercegovina...
Sjajno, zaista sjajno! To je jedan od onih ciljeva sta sve moras da uradis u zivotu...Ovo je odmah negdje izmedju plivanja sa delfinima i jebanja azijatkinja... :)
@Brko Neki dan bio kod Lole cuje se haoustor..Kontam, e moja djeco, kad smo mi to slusali, brko jos nije ni imao brkove...
Inace sretoh Munju neki dan, lud ko i prije. Nista mu godine, posao i ozbiljnost ne mogu...
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 188
Takmicenja mladjih kategorija

Objavljen spisak za u 20 У20 репрезентација Србиј[…]