Stare teme
Korisnikov avatar
By zola
Karaburac napisao:
zola napisao:Ne znam sta bi Bjelkan radio u Minesoti pored Lava, Vilijamsa, Kirilenka, Kaningema

Bogdanu bi bilo pametnije da je sacekao draft sledece godine. Ove sezone ima mnogo talentovanih igraca na bekovskim pozicijama, cak i u drugoj rundi. Tesko da ce i Nedovic biti draftovan

pa i nema bas mnogo.... Mislim ovaj draft se smatra za jedan od slabijih. Drugo uvek ima talentovanih bekova na draftu... Trece, Bogdanu je ovo prva seniorska sezona pa verovatno misli da moze da zavara skaute mogucnoscu napretka, a imao je ok meceva u EL pre povrede.
Karabu, malopre sam gledao draftove proteklih godina i predvidjanja za ovu sezonu na nbadraft-u. Ranijih godina je u drugoj rundi (cemu bi BB i Nedovic mogli da se nadaju) birano oko 6-8 bekova, dok nbadraft trenutno u drugoj rundi predvidja 11 bekova, bez BB, Nedovica, Rikija Lida. Na to sam mislio, a draft je definitivno slabiji. Recimo 2009. u prvoj rundi je birano 10-12 odlicnih plejmejkera, a posle si tesko mogao da nadjes 2-3 dobra. Ove sezone mislim da je najbolja ponuda dobrih bekova, sto nasima ne ide na ruku.

Mada ovogodisnji draft je veoma cudan. Moguce je da ce Arci Gudvin koga oni trenutno predvidjaju za drugu rundu (ubedjen sam da ce ga neko uzeti u prvoj) imati bolju karijeru od Bena MekLemora kome predvidjaju da ce biti prvi pik.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja sam ubedjen da ce Nedovic biti draftovan u drugoj rundi. E sad sa koje pozicije stvarno ne znam, moze da bude bukvalno od 1 do 30-og pika druge runde. Razlozi za to nisu samo kosarkaski, atraktivan belac se dobro prodaje u Americi, znas i sam to. Realno, velika vecina belih bekova u NBA su klasicni suteri, dok bi Nedovic uleteo kao ''slasher'' ubedjen sam da ce zbog toga biti zanimljiv barem jednoj ekipi.

Sto se Bogdana tice... Pa sta znam ima razloga i za i protiv. Sa jedne strane on je ovako donekle nepoznanica i uzda se verovatno u to. Odnosno da ce mu predvideti ozbiljan napredak u igri.
Sa druge strane da je sledece godine izasao to bi bio ili potpuni pogodak ili potpuni promasaj, jer bi se nakon 2 sezone vec bolje znalo sta ocekivati od njega. Ocito misli da ce mu malo ''misticnosti'' ipak vise pomoci da bude izabran, a mozda se i poveo slabijom draft klasom, jer koliko vidim za sledecu klasu najavljuju da ce biti mnogo bolja (mada to @Antoine sigurno bolje zna, a verovatno i ti bolje znas od mene).

Ovaj draft je mnogo cudan. Mislim da od kada ja pratim, nikada nije bilo ovoliko neizvesno ko ce biti prvi pik. O ostatku tek ne treba ni pricati. Jos se sad pred kraj sezone jos sve dodatno zakomplikovalo time sto je na primer Jean-Charles pokidao na nike hoop summit-u i sad mu predvidjaju cak da ce mozda u prvih 10 pikova. Onda se iznebuha pojavio Adetokunbo. Pa tu imas Sarica za kojeg niko ne moze da proceni na kom ce mestu da zavrsi. Pa Jaiteha kojeg ljudi stavljaju od 15-og do 50-og mesta kako gde itd itd.... Bas bas cudan draft. Vrlo malo je igraca za kojeg se moze reci da mogu da pruze instant efekat na ekipe, svi su nekakvi prospekti i to poprilicno sumnjivi.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Ko uzima spansko prventsvo?
Sta mislite?
Korisnikov avatar
By Zex88
kontrabas napisao:Ko uzima spansko prventsvo?
Sta mislite?
Barsa. :)
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
kontrabas napisao:Ko uzima spansko prventsvo?
Sta mislite?
Kaha Laboral ili Bilbao :dance: :violin:
Korisnikov avatar
By familija
Sijena ipak dobila majstoricu u Milanu..
U polufinalu derbi Vareze - Sijena i Roma - Kantu..

U nemackoj u prvoj uitakmici polufinala Bajern brejknuo Bamberg...Izgleda da Pesic pucxa na Evroligu...
Korisnikov avatar
By zola
familija napisao:Sijena ipak dobila majstoricu u Milanu..

U nemackoj u prvoj uitakmici polufinala Bajern brejknuo Bamberg...Izgleda da Pesic pucxa na Evroligu...
Iznenadilo me je sto je Kantu dobio Sasari i to na gostovanju

Bajern ce za koju godinu da bude ko u fudbalu. Rade veoma pametno, doveli su jednog od najboljih trenera (za moj ukus mozda i najboljeg). Kidaju u Nemackoj i ove godine, iako im je ekipa prosecna i za njihove uslove, a jos je Pesic nije ni selektirao, vec ju je nasledio. Sledece sezone kad on bude sastavljao tim, sigurno uz jedan dobar budzet, tek ce da kidaju
Korisnikov avatar
By familija
zola napisao:
familija napisao:Sijena ipak dobila majstoricu u Milanu..

Iznenadilo me je sto je Kantu dobio Sasari i to na gostovanju

Bajern ce za koju godinu da bude ko u fudbalu. Rade veoma pametno, doveli su jednog od najboljih trenera (za moj ukus mozda i najboljeg). Kidaju u Nemackoj i ove godine, iako im je ekipa prosecna i za njihove uslove, a jos je Pesic nije ni selektirao, vec ju je nasledio. Sledece sezone kad on bude sastavljao tim, sigurno uz jedan dobar budzet, tek ce da kidaju
Ma video si i sam da Bamberg i Alba nisu neke vrhunske ekipe...
Napravili su stabilan klub..doveli pravog trenera (sam si sve rekao) i verovatno mu dali odresene ruke da gradi sistem..Vrlo je moguce da vec ove godine izbore Evroligu...
@kum zorzo je na temi KKP malo analizirao utaklmicu, a ja sam gledao statistiku..kaze da su im Rajs i Truman odlicni crni igraci, a tu su jos spolja Halperin i Haman..i jos jedan crni igrac Brendon Tomas..
Pod kosem Roberts (veceras odlican), Benzing i Jaglu....
Dobra ekipica..Jos kad Pesic doda 2-3 pojacanja... :think:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Ево га и Пајола званично. Онако..Ња потез.. Посла[…]

Недељковић повредио колено и неће бити на европско[…]