Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Joomla10
Shomy_lee_jones napisao:atelje 212...jel moguce...fora je dobra,ali koliko treba da budes opsednut partizanom da to i milion ovih sranja pominjes.coki je puko kao zvecka,pocinju da mi budu smesne price da je opasan i proracunat covek kad vidim koje argumente koristi...a ako mu do je do prepucavanja sto je odbio tv duel,nadao sam se da ce tu neko nekoga pokopati i da ce situacija biti normalna...

Koliko je proracunat Dule ga je spustio sa jednom recenicom. Posle je opet morao da pise romane da bi eto tako samo nesto napisao :lol: . To sto to veze nema sa istinom, pa to nije bitnoooooooooooooooooooooooo.

@ Jaka
To je FMPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Sto se Miljena tice mi smo najbolje prosli, nikome ne dugujemo nista a dobismo igraca, i to kakvog.

Takoe Mladjo, :obscene-moneypiss: po sirotinji opaaaa :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
Juce,samo se kod nas retko prenosi sve sto je receno..
Korisnikov avatar
By familija
Mutinjo napisao:Sto se Miljena tice mi smo najbolje prosli, nikome ne dugujemo nista a dobismo igraca, i to kakvog.

Takoe Mladjo, :obscene-moneypiss: po sirotinji opaaaa :lol:
Ja mislim da ste ipak platili onaj ostatak sto Partizan nije platio Zvzedi od nekih 75000 evra...tj da je i to uslo u raskid i dogovor da predje kod vas...
Tesko da bi Covic skoro dve godine ostao nem na tu sumu...
Korisnikov avatar
By Zex88
Mi imamo pravo na Miljena po sluzbenoj duznosti.
Jakavi,Fmp postoji,postoji i Zvezda,tako da platite fmp-u dojke jedne!
Ovo sto je u novostima nisam procitao na drugim mestim,mada mi je muka od svega i ne citam detaljno.
'Kao što znamo da je u planu bio i prekid finala ABA lige, ako Zvezda uđe sa plusem u poslednja tri minuta. I nije ovo paranoja Nebojše Čovića. Ovo je dokaz da ih se ne plašim, ni njihove organizovane grupe.'
Steta sto sve ove klevete prolaze samo tako,isto i jos gore bih osudio da ovo dolazi sa nase strane...sere Dule godinama,ali situacija se bas zagovnala od kad je Coki na celu...
Jaka je u principu u pravu za temu,pojesce kosarku...ali opet slazem se sa Familijom i ostalima,ne trbeba ni cutati o nekim stvarima...i Jaka ima dobar avatar :D
Zex sprdanje nece biti na ovo temi,vec na parketu veceras :dance: ;)
Poslednja izmena od Shomy_lee_jones u Sre Maj 08, 2013 2:18 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By familija
Jaka napisao:Ova tema mi se bas i ne svidja,jer mislim da se zapustiti kosarkaske teme :think: . Svejedno nije mi jasno sledece. U saopstenju pre neki dan spominje se da partizan duguje zvezdi neko obestecenje za miljena. Pa jel miljen dosao iz FMP ili iz zvezde ?! I onda se dure kad im pomenes identitet kluba,pa sami ga dovodite u pitanje !
Pa mozda ima istine u ovom boldovanom,,,ali nista nije sveto...ako ustanovimo da je to stvarno tako, lako mozemo da je zakljucamo i da se vratimo izvornim temama..
Ja sam samo imao ideju da rasteretim igre na terenu, od ovih igara oko terena.... :D
By kosta76
@Familija...Ma jok, dobra je tema...jedino ako se na njoj bude vise pisalo nego na glavnim temama iz bloka, mozemo da je prebacimo u KLS blok i resili smo problem. To je rezervna opcija. Sto bi se odricali teme u koju uvek mozes da preusmeris nekoga kada drugi hoce da pricaju o kosarci a pojavi se novo saopstenje koje ljudi hoce da prokomentarisu. Svako ima pravo izbora a broj starijih clanova na temi je opet garancija da moze normalno da se prica o svemu. Niko nije zakinut da podeli sa drugima ono sto ga tisti a oni kojima se ne prica o tome mogu o drugim stvarima na glavnim temama...Umesto silnih zabrana i trosenja vremena na ubedjivanja, tu je pravo izbora kao opcija. I vuk sit i ovce na broju
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 1000

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]