Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By BogdanB
MILOS OBILIC napisao:Novica Velickovic MVP 8 kola Super lige
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
By Edibledi
Биће врло знаимљива битка за 2.3. и 4. место. Војводина игра врло сигурно а има и одличне појединце. Врло лако могу да буду 3. испред Звезде. За то им треба победа у задњем колу од 2 разлике. Раднички има мале шансе да игра АБА следеће сезоне.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Steta sto ne mozemo da imamo 5 ekipa,ali ja bih birao Kragujevac pre Vojvodine jer ipak igraju Aba ligu par sezone i treba im opet dati sansu.
Nadam se da ce Vizura dobiti Konstantin u sledecem kolu jer ako ne dobiju moze i tu dosta da se zakomplikuje.Ipak ocekujem razigranog Micica,Novicu i Marjanovica i sigurno pobedu momaka u roze dresovima
Korisnikov avatar
By Nookie
Za srpsku kosarku bi bilo bolje da Radnicki igra Aba ligu sledece godine. Veoma jednostavno,oni ce napraviti bolji tim od Vose sigurno,i samim tim cemo moci da se izborimo da opet imamo 4 tima one tamo godine. Sa Vosom i Megom,mislim da padamo na 3 tima....
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nookie napisao:Za srpsku kosarku bi bilo bolje da Radnicki igra Aba ligu sledece godine. Veoma jednostavno,oni ce napraviti bolji tim od Vose sigurno,i samim tim cemo moci da se izborimo da opet imamo 4 tima one tamo godine. Sa Vosom i Megom,mislim da padamo na 3 tima....

Pa ako Radnicki opet bude igrao sa 8 stranaca i svim nosiocima igre kao strancima, onda i ne vidim neku preveliku razliku po srpsku kosarku da li igramo sa 4 ili sa 3 kluba....
Korisnikov avatar
By Nookie
Karaburac napisao:
Nookie napisao:Za srpsku kosarku bi bilo bolje da Radnicki igra Aba ligu sledece godine. Veoma jednostavno,oni ce napraviti bolji tim od Vose sigurno,i samim tim cemo moci da se izborimo da opet imamo 4 tima one tamo godine. Sa Vosom i Megom,mislim da padamo na 3 tima....

Pa ako Radnicki opet bude igrao sa 8 stranaca i svim nosiocima igre kao strancima, onda i ne vidim neku preveliku razliku po srpsku kosarku da li igramo sa 4 ili sa 3 kluba....
Vise gledam iz ugla da se ne ugasi centar poput KG-a. Oni imaju publiku,uvek korektan tim. Ne znam sta bi bilo ako oni ne bi igrali npr 2 godine Aba ligu. Ova Vosa nema podrsku navijaca,cak ni u u ovoj Super ligi ne smeju da igraju u velikom Spensu da ne bi dosla gomila gostujucih navijaca. Dodju samo oni pravi zaljubljenici u ovu igru i to je to. Ok,za Aba ligu bi bilo malo vece intresovanje,al cim bi dosli losi rezultati(a dosli bi) tu bi dolazilo max 1000 ljudi...a i ne vidim kog igraca bi Vosa mogla da izbaci sledece godine.
Da budemo malo blagi prema Muti,on je kolko tolko forsirao Bircu i u prvom delu Sinoveca. Kako je igra prvu polovinu Aba lige,vec su poceli da pisu da bi mogao za reprezentaciju da igra. Zasto on sad ne moze da ponovi ni 20% od tih igara,e to stvarno ne znamladjih igraca. .... Mutin veliki minus jeste Miljenovic i to je to. On realno i nije imao koga da pokupi ok talentovanih klinaca. Sve sto vredi od te mladjarije koja bi mogla da igra seniorsku kosarku je ili u Megi ili u Partizanu+dvojac iz Zvezde. Muta je za ovih nekoliko godina izbacio Milosavljevica,Cakarevica,Vukasin Aleksic je igrao najbolje sezone kod njega,Pavkovicu obezbedio jak ugovor u Ceskoj...za ove 3,4 godine sasvim solidno od jednog novog tima...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Brate aj za Milosavljevica i Cakarevica i okm ali Pavkovicu Muta obezbedio ugovor? Pa Pavkovic je godinama bio prvi plej Hemofarma i to znatno jaceg Hemofarma nego sto je to bio Radnicki prosle sezone.
Bircevica je krenuo da forsira tek kada su mu se svi zivi ispovredjivali, pogotovo nakon povrede Vortingtona, do tada i nije imao bas fenomenalnu minutazu.
Sinovec je igrao jako dobro prvi deo sezone, ali je imao malo minuta. Prelistaj malo forum i na temi RKG-a koliko mu je ljudi to zameralo. Sto se tice njegovog pada u igri, tu se slazem, zaista neshvatljiv pad.

Vojvodina jedini problem ima sa navijacima koji je jednostavno ne prate. MEdjutim, taj problem je imao i Hemofarm, pa je ipak taj Hemofarm mnogo ucinio za nasu kosarku.... Mozda bi sledece sezone Kalinic u Jadranskoj ligi eksplodirao, mozda Pesakovic, mozda bi Boltic skrenuo paznju na sebe ozbiljnije, mozda bi Zekovic dobio negde snazan ugovor. Mozda bi ulozili i vise pa bi vratili i nekog povratnika iz inostranstva da ga vrate u zivot.

Poenta je da ne znamo kako bi izgledalo i da samo nagadjamo. Moje misljenje je da se Vojvodina sigurno ne bi obrukala na Jadranu, kao sto sam siguran da se ni Mega nece obrukati.
By Edibledi
Karaburac napisao:Brate aj za Milosavljevica i Cakarevica i okm ali Pavkovicu Muta obezbedio ugovor? Pa Pavkovic je godinama bio prvi plej Hemofarma i to znatno jaceg Hemofarma nego sto je to bio Radnicki prosle sezone.
Bircevica je krenuo da forsira tek kada su mu se svi zivi ispovredjivali, pogotovo nakon povrede Vortingtona, do tada i nije imao bas fenomenalnu minutazu.
Sinovec je igrao jako dobro prvi deo sezone, ali je imao malo minuta. Prelistaj malo forum i na temi RKG-a koliko mu je ljudi to zameralo. Sto se tice njegovog pada u igri, tu se slazem, zaista neshvatljiv pad.

Vojvodina jedini problem ima sa navijacima koji je jednostavno ne prate. MEdjutim, taj problem je imao i Hemofarm, pa je ipak taj Hemofarm mnogo ucinio za nasu kosarku.... Mozda bi sledece sezone Kalinic u Jadranskoj ligi eksplodirao, mozda Pesakovic, mozda bi Boltic skrenuo paznju na sebe ozbiljnije, mozda bi Zekovic dobio negde snazan ugovor. Mozda bi ulozili i vise pa bi vratili i nekog povratnika iz inostranstva da ga vrate u zivot.

Poenta je da ne znamo kako bi izgledalo i da samo nagadjamo. Moje misljenje je da se Vojvodina sigurno ne bi obrukala na Jadranu, kao sto sam siguran da se ni Mega nece obrukati.
Воша има одличног тренера који извлачи све што ваља од играча. Са овим тимом играју константно добро а, ако би се још појачали, били би можда и хит АБА лиге.
У Меги је Милојевић добио шансу изненада, одласком Вукоичића. Искрено, сумњао сам да ће успети да одржи добар резултат са екипом а он је подигао ниво игре и , поред сјајних резултата, Мега игра врло разноврсно. Милина је гледати како појединачно играчи Меге сазревају а Марјановић доминира у целој лиги.
Биће ми јако жао кад се заврши ова Суперлига јер стварно уживам у свакој утакмици а нарочито кад укрсте копља тимови из АБА лиге са овим из Прве.
АБА лига је била јака али је некако било неке напетости, неких саопштења, сумњичавости, на крају и нерегуларности. Ова домаћа је права Српска, спортска, непредвидива, млада, полетна... :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Edibledi napisao:
Karaburac napisao:Brate aj za Milosavljevica i Cakarevica i okm ali Pavkovicu Muta obezbedio ugovor? Pa Pavkovic je godinama bio prvi plej Hemofarma i to znatno jaceg Hemofarma nego sto je to bio Radnicki prosle sezone.

Воша има одличног тренера који извлачи све што ваља од играча. Са овим тимом играју константно добро а, ако би се још појачали, били би можда и хит АБА лиге.
У Меги је Милојевић добио шансу изненада, одласком Вукоичића. Искрено, сумњао сам да ће успети да одржи добар резултат са екипом а он је подигао ниво игре и , поред сјајних резултата, Мега игра врло разноврсно. Милина је гледати како појединачно играчи Меге сазревају а Марјановић доминира у целој лиги.
Биће ми јако жао кад се заврши ова Суперлига јер стварно уживам у свакој утакмици а нарочито кад укрсте копља тимови из АБА лиге са овим из Прве.
АБА лига је била јака али је некако било неке напетости, неких саопштења, сумњичавости, на крају и нерегуларности. Ова домаћа је права Српска, спортска, непредвидива, млада, полетна... :)

Znaci nisam jedini :dance: :dance: :dance:

Po mom misljenju ove sezone Super liga je zaista sjajna. Jako mi je zao sto su Konstantin i Sloboda u takvim problemima, da se imalo malo sluha i oni su mogli da zagoracaju zivot nekome.
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 218
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]