- Pon Maj 06, 2013 1:13 am
Mada ovogodisnji draft je veoma cudan. Moguce je da ce Arci Gudvin koga oni trenutno predvidjaju za drugu rundu (ubedjen sam da ce ga neko uzeti u prvoj) imati bolju karijeru od Bena MekLemora kome predvidjaju da ce biti prvi pik.
Karaburac napisao:Karabu, malopre sam gledao draftove proteklih godina i predvidjanja za ovu sezonu na nbadraft-u. Ranijih godina je u drugoj rundi (cemu bi BB i Nedovic mogli da se nadaju) birano oko 6-8 bekova, dok nbadraft trenutno u drugoj rundi predvidja 11 bekova, bez BB, Nedovica, Rikija Lida. Na to sam mislio, a draft je definitivno slabiji. Recimo 2009. u prvoj rundi je birano 10-12 odlicnih plejmejkera, a posle si tesko mogao da nadjes 2-3 dobra. Ove sezone mislim da je najbolja ponuda dobrih bekova, sto nasima ne ide na ruku.zola napisao:Ne znam sta bi Bjelkan radio u Minesoti pored Lava, Vilijamsa, Kirilenka, Kaningema
Bogdanu bi bilo pametnije da je sacekao draft sledece godine. Ove sezone ima mnogo talentovanih igraca na bekovskim pozicijama, cak i u drugoj rundi. Tesko da ce i Nedovic biti draftovan
pa i nema bas mnogo.... Mislim ovaj draft se smatra za jedan od slabijih. Drugo uvek ima talentovanih bekova na draftu... Trece, Bogdanu je ovo prva seniorska sezona pa verovatno misli da moze da zavara skaute mogucnoscu napretka, a imao je ok meceva u EL pre povrede.
Mada ovogodisnji draft je veoma cudan. Moguce je da ce Arci Gudvin koga oni trenutno predvidjaju za drugu rundu (ubedjen sam da ce ga neko uzeti u prvoj) imati bolju karijeru od Bena MekLemora kome predvidjaju da ce biti prvi pik.