[BBvideo 560,340][/BBvideo]
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
Mutinjo napisao:Jel zna neko nesto o ovoj pesmi i grupi? Ja nista, osim sto je se secam iz detinjstva, a sad sam je slucajno cuo i odusevio se, kao da sam je cuo juce, a nisam sigurno godinama...Znam, sad ce neko da kaze: koristi gugl, ali lepse mi je ovako, da mi neko nesto isprica u par recijao bas je lepa pesma cuo sam je nekoliko puta na radiju ili tako nesto... secam je se sto ti kazes iz detinjstva, ali o grupi ne znam nista... ne znam sta misli da moze neko da ti kaze o pesmi...![]()
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
kosta76 napisao:@zola...Ne znam da li si cuo ovu verziju od Džuliet Sims?Koliko mi je spor net, otelio sam se dok je ucitao pesmu. Dobro peva riba, ali nema neki upecatljiv vokal poput Dzenis
Devojka je Dženis Džoplin 21 veka![]()
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Shomy_lee_jones napisao:[BBvideo 560,340][/BBvideo]Sta je ovo sad. Jesam ti reko samo Floyd da slusas?
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise