Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Ten je veliki album, ali je ponekad šteta što ljudi zanemare i sjajne ploče poput No Code ili Binural.
A pjevanje je drugačije nego spočetka, mada meni ne i lošije, samo odraslije.
Uzgred, masa na ovom koncertu nije normalna. Između pjesama navijaju kao na fudbalu. I ima Edova posveta Obertu:-)
By kosta76
Ova stvar je puno puta obradjivana od 1966 godine do danas. Original je napisao skotski muzicar Donovan.
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Evo nesto za Texxa..Jedna od omiljenih stvari Led Zeppelina. On sigurno zna kakvim efektom su se posluzili pa Bonamov bubanj zvuci ovako. Ja sam davno procitao tu pricu
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Ah, Bonhamovi bubnjevi, kakav bubnjar , mnogo stvari je uveo, najpoznatija BogFoot Triplets.... Pisacu od kuce. bravo Kole, ova pjesma je imala mnogo zajebanu produkciju pa je nisu dugo izvodili uzivo
Poslednja izmena od texxxdrummer u Pet Apr 19, 2013 4:41 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Dajr strejts!

I malo domacice, sjajna stvar.

By Knofler
Svaka cast i Cepelinima, i Flojdovima, i Strejtsima pa i Ejsidisijima ali preko ovoga nema!
Besplatni koncert Queena u Hajd parku 1976. godine pred vise od 280.000 (?!) ljudi, neposredno nakon albuma A day at the races. Malo, malo pa pogledam ovaj koncert. Najveci rok koncert ikada, veci i od Vudstoka i od njihovog nastupa za pomoc Africi 1985.
:clap: :clap: :clap:

Korisnikov avatar
By texxxdrummer
@ knofi, jbga, zavisi sta i kako gledas. Imao je Rod Stewart koncert pred valjda milion ljudi u Riu, ili tako nesto. Slozili smo se ovdje da su Zeppelini keva i to je to :)
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Knofler napisao: Queen>Led Zeppelin.
Slika
By Knofler
Prvo sto je Queen trajao znatno duze, punih 20 godina. Koliko su sastavili Cepelini prije Bonamove smrti?
Drugo, muzika Queena je znatno prepoznatljivija i ljepsa za slusanje.

Podjite na ulicu pa pitajte prolaznike da nabroje vise od 3 pjesme LZ, ako i toliko budu znali. Sa druge strane nema osobe koja nece znati desetak hitova Queena.

Treca stvar je kvalitet najvecih hitova.
Ajde izazivam vas da nadjete jednu pjesmu Zeppelina koja moze u istu recenicu sa Bohemian rhapsody, We will rock you ili I want it all?
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 188
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]