Stare teme
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
@salvatore
ovaj baja na donjoj slici si zapravo ti,prepoznao sam te sa skijanja.to je ona fora doktore imam druga koji ima problem... :D :D
uzivaj covece,znas sta bih ja dao da sam kao ti,texxx,son koneri i mic bjukenon.da ne pominjem kao knofijev idol:
Slika
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Salatore opusti se, sve je to ok. Moras onda da ides na ove ribe koje su starije, koje vole da vide pravu muskarcinu itd a ne Justin Bieber frajera ala Banjac
By flameni
Texara objasni ti decku , bolje ces no ja, da je kracenje dlaka koje nisu kosa, kod brace Hercegovaca ekvivalent kracenju penisa u normalnom svetu...
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Ja ne znam biti tako elokventan i temeljan kao Flameni ali cu ti reci. Tvoje vrijeme tek dolazi, pusti ove metroseksualce sto ti gej lobi potura pod nos, ove izdepilirane i tako to. Ovo je samo nalet, za par godina ce i to da prodje i ti ces biti baja. Ne odustaj od muzevnosti, prave zene ce to da cijene.
Eto toliko od mene.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
texxxdrummer napisao:Ja ne znam biti tako elokventan i temeljan kao Flameni ali cu ti reci. Tvoje vrijeme tek dolazi, pusti ove metroseksualce sto ti gej lobi potura pod nos, ove izdepilirane i tako to. Ovo je samo nalet, za par godina ce i to da prodje i ti ces biti baja. Ne odustaj od muzevnosti, prave zene ce to da cijene.
Eto toliko od mene.
hvala brko, ali cekam doktora ipak je on najbolje upoznat sa mojim mentalni zdravljem...

Shomy dobro ti radi pamcenje i povezivanje, apsolutno neocekivano za tebe ;)
By flameni
Metrosi su totalno in.Jakavi, srce, podrzi molim te.
Dakle, da su malje in Dejvid Heselhof (mrzelo me da kopam kako se pise) bi i dalje plevio preplanule plavuse u crvenim kostimima, a Era Ojdanic bi i dalje organizovao izbor za mis.
Medjutim realnost je drugacija, medjedi su odavno otisli u sumu, Heselhof zivi od penzije a Era pegla Vesnu Rivas na Farmi.
Trendovi se menjaju, glatko je in.Najbolje je kad uz depilaciju , nabacis i malo teretane i neku tetovazu, tipa ledja, pa napravis od sebe paket aranzman.
Tu gde ces da odsljakas depilaciju docice i ribe sa istom namerom.Eto ti prilike da upoznas nesto zensko i uredno, cesto se desi da su u paketu sa solarijumom tako da to uredno moze biti i osuncano.
Mlad si momak i moras biti u trendu.Hipi doba jeste cool, ali samo u ideoloskom smislu, inace uskoro planiramo nedelju hipika na forumu, ali o tome cete biti obavesteni.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
@Salvatore
bio je polublef,znao sam da licis,kad ono medjutim :)
Moj savet ti je da jos ne kacis svoje fotke,ili da bar zamaglis lice(devojke stopala),jer jos uvek ne znamo da li je bezbedno,ali ima nas par koji vodimo racuna o tome.problem je sto je prolece pa su zalihe ajvara na izmaku,a on je presudan,znam da ti sve ovo deluje konfuzno,moraces da mi verujes na rec,ima ko razume
...
kad doktor zavrsi sa tobom ima ja jedno pitanje.

Dakle,od kad je sveta i veka zanimala me jedna stvar:
Da li naslov filma 'Secas li se Doli Bel' ima znacenje:
1.Da li se ti Doli Bel secas kako sam te onomad trsio u plastu sena
ili
2. Da li se brate secas one Doli Bel kako je dobru sisu imala?

Unapred zahvalan,redovni pacijent Milos
Poslednja izmena od Shomy_lee_jones u Pon Apr 15, 2013 10:27 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Nedelju hipika? Ko stoji iza Shommy-ja, ko gura tok lika?
By kosta76
Nego...
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Ako je doktor rekao nedelja hipika, onda je nedelja hipika. To je grupna terapija i svi da dodju :D
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 59
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]